Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 24, 2025, 14:09:23 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2468640 times)
0 Members and 55 Guests are viewing this topic.
vano
Guest
« Reply #6015 on: August 13, 2014, 13:41:01 PM »

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #6016 on: August 13, 2014, 15:04:56 PM »

По-добри снимки не можах да направя, не ще да стои мирно biggrin
Алгара от Тодор - баща: Спартак на Влади (Кашо Х Лиса), майка: Весна Номад (Атила Горан Х Фара Тито)
Между другото днес правим точно шест месеца  happybday

« Last Edit: August 13, 2014, 15:09:17 PM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #6017 on: August 14, 2014, 08:00:20 AM »

Добри са си снимките, а хич?!

Добре се развива кутрето, изглежда се грижиш за него добре, браво!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #6018 on: August 14, 2014, 09:12:52 AM »

Аз мисля, че се грижа добре, пък знам ли...
От едно място чувам, че съм мордарин, от друго, че по улиците било пълно с такива като него.......ама не ми казаха къде точно та да ида да си наловя smile
« Last Edit: August 14, 2014, 09:15:25 AM by DonKrasi » Logged

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
vano
Guest
« Reply #6019 on: August 14, 2014, 11:19:13 AM »

Аз мисля, че се грижа добре, пък знам ли...
От едно място чувам, че съм мордарин, от друго, че по улиците било пълно с такива като него.......ама не ми казаха къде точно та да ида да си наловя smile

Абе то уж всичко има на тая улица, ама като потърсиш и нищо немож намери. Хич да ти не пука от критиките - ти нали си знаеш защо си го взел и защо го гледаш това куче, пък то разбиратели много Smiley
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #6020 on: August 14, 2014, 11:36:01 AM »

А, не ми пука особено, да не кажа хич. Забавлявам се даже  biggrin

rex
Hero Member

« Reply #6021 on: August 14, 2014, 13:11:37 PM »

Don Krasi, на първата снимка  обичайната постановка на задните крака ли е това или е просто е хванато така кучето?

По-добре пет дена срам на плажа, отколко цела година мъка у фитнеса!
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #6022 on: August 14, 2014, 14:10:22 PM »

Така е излязла на снимката. Забележи, че се е извило цялото куче, а и терена не е съвсем равен. Проблеми с крака и движиния нямаме, живот и здраве ще я изкарам на някоя изложба и ще се види Wink

Habits
Hero Member

« Reply #6023 on: August 14, 2014, 14:27:08 PM »

Какво имате предвид постановката на краката?
Не вдявам, или по-скоро не виждам нещо нередно...

"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #6024 on: August 14, 2014, 14:37:57 PM »

Има предвид, че на снимката дава вид, че скакателните и стави са сближени, а лапите са издадени навън, малко като някое рахитично куче.

П.П. Не, че ако наистина беше така това ще и пречи да лае, но все пак се води недостатък.
« Last Edit: August 14, 2014, 14:41:45 PM by DonKrasi » Logged

vano
Guest
« Reply #6025 on: August 14, 2014, 14:49:55 PM »

Ей не се научихте - ще я сложиш в стойка, ще оправиш направлението на лапите, ще я поразкрачиш да изглежда по-широка, ша и навиеш опашката и снимаш Smiley или пък караш я да седне, разтваряш на макс предните краци и снимаш  biggrin biggrin biggrin
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #6026 on: August 14, 2014, 15:50:47 PM »

Да бе, ей сега е отивам biggrin  clap
Като ония смешници по западните изложби дето всичко им е разграфено и нагласят крака, тяло, стойка, с едната ръка държат главата, а с другата опашката и чак тогава ги оценяват.......кучешка пародия(изложба) no
А и аз не претендирам, че моите са перфектни, напротив. Държа да гледам КУЧЕТА, изложбените модели не ме кефят и  теорията за идеалното куче не я споделям smile

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #6027 on: August 14, 2014, 16:16:53 PM »

Така е излязла на снимката. Забележи, че се е извило цялото куче, а и терена не е съвсем равен. Проблеми с крака и движиния нямаме, живот и здраве ще я изкарам на някоя изложба и ще се види Wink
Проблем с послушанието може да имаш,ама за движението дума неможе да става Smiley

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #6028 on: August 14, 2014, 16:28:16 PM »

Ами, даже още отсега тя е по-послушната от двете. Голямата все се опитва да мине по тънката лайстна, все хитрува, а тази приема всичко и си ме слушка Wink
Пример- като ги пусках да играят и като дойде време да ги връзвам вземам каишката първо на едната, връзвам я и посте и с другата така. Цветето само да види каишка в ръцете ми и изчезва, бяга и се провира покрай мен докато не я хвана я за козината, я за опашката, я за каквото успея  naughty  ( най-удобно е за опашката че си е все извита над гърба и, като на делва дръжката  lol )
Малката не само, че не бяга, като я приближа с каишката, ами и си опъва вратлето и чака, ще връзвам ли, ще и се радвам ли - моя си работа, тя си чака и гък не казва, нито се опитва да се изплъзне cheers
« Last Edit: August 14, 2014, 16:32:00 PM by DonKrasi » Logged

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #6029 on: August 14, 2014, 16:31:18 PM »

Ами, даже още отсега тя е по-послушната от двете. Голямата все се опитва да мине по тънката лайстна, все хитрува, а тази приема всичко и си ме слушка Wink
Пример- като ги пусках да играят и като дойде време да ги връзвам вземам каишката първо на едната, връзвам я и посте и с другата така. Цветето само да види каишка в ръцете ми и изчезва, бяга и се провира покрай мен докато не я хвана я за козината, я за опашката, я за каквото успея  naughty
Малката не само, че не бяга, като я приближа с каишката, ами и си опъва вратлето и чака, ще връзвам ли, ще и се радвам ли - моя си работа, тя си чака и гък не казва, нито се опитва да се изплъзне cheers
ми взел си послушен миндил,няма да те цакам с някакъв непослушко я  lol

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Pages: 1 ... 400 401 [402] 403 404 ... 589
  Print  

Jump to: