Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 24, 2025, 14:21:42 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 396 397 [398] 399 400 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2468677 times)
0 Members and 42 Guests are viewing this topic.
Johnny
Jr. Member
**

« Reply #5955 on: August 01, 2014, 18:49:11 PM »

Браво  smile Вземи му пусни и други снимки де  smile
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5956 on: August 01, 2014, 23:30:59 PM »

...Вано,уж за "кинолог" се правиш пред всички ма показваш куче за смях на аудиторията.Това ли е "някогашния" тип кучета г-н Кинолозе по Интернет?!

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
vano
Guest
« Reply #5957 on: August 02, 2014, 07:01:19 AM »

Абе красавецо неземен, нали и ти си смях за аудиторията, ама аз не го правя на въпрос. Комплексарю ненадминат, предупредих те във фейса да не се занимаваш с мен и моите кучета. Много ти е плитък акъла, за да разбереш аз какво и защо гледам. Гледай си великите кучета и се постарай да не се занимаваш с мен, защото не си ми нито на образованието, нито на акъла, а на мен ми писна да се занимавам с олигофрени. Ако продължиш, ще започна и аз и тогава няма да му е кеф на гурото ти, защото много мога да показвам и да коментирам разложките ви кучета.
« Last Edit: August 02, 2014, 07:03:09 AM by vano » Logged
vano
Guest
« Reply #5958 on: August 02, 2014, 07:21:50 AM »

Извинявам се на аудиторията, че избухнах и използвах малко епитети, но Пламен преминава всички граници. Много добре знам кусурите на тази кучка. Ако има желание може да ги коментираме, но не и да ми се прави на голям разбирач. Зара може да не е стария тип кучка, но не съм сигурен и че това което ти гледаш Пламене е:

atanas.dargov
Newbie
*

« Reply #5959 on: August 02, 2014, 07:51:02 AM »

Извинявам се на аудиторията, че избухнах и използвах малко епитети, но Пламен преминава всички граници. Много добре знам кусурите на тази кучка. Ако има желание може да ги коментираме, но не и да ми се прави на голям разбирач. Зара може да не е стария тип кучка, но не съм сигурен и че това което ти гледаш Пламене е:

hmm  Оплакнахме си очите с това куче!  Евала!  no hmm
« Last Edit: August 02, 2014, 07:56:18 AM by atanas.dargov » Logged
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #5960 on: August 02, 2014, 08:33:28 AM »

Пламене верно прекаляваш! Аудиторията - това сме всички пишешти и четящи темите в този форум, а досега не съм видял и чул някой да се смее! И аз гледам кучката и нищо смешно не виждам! Е, верно, че аз и не разбирам много, но все пак нищо смешно не виждам. Затова породите са две(или три, или не знам вече колко), всеки да си гледа каквито кучета иска. Никой не те кара да гледаш или харесваш кучета от типа на Зара, затова и ти недей да обиждаш Wink

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #5961 on: August 02, 2014, 08:44:50 AM »

...Вано,уж за "кинолог" се правиш пред всички ма показваш куче за смях на аудиторията.Това ли е "някогашния" тип кучета г-н Кинолозе по Интернет?!
абе Пламене според мен "аудиторията" се смее на друг,не на Зара Wink

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #5962 on: August 02, 2014, 12:39:15 PM »

Подкрепа за Вано! Всеки има право да показва снимки на кучетата си  в темата"Нашите кучета"! Както казва той, Пацко, наистина не си му в категорията,нито като фотограф, нито като експерт в порадата! Що се буташ в първа лига?!

Към коментиращи фотографиите на Пламен Иванов-Пац:  Видяхте ли ефекта, като почнете да му хвалите фотографиите! Просто го игнорирайте и да хваща пътя!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5963 on: August 02, 2014, 19:45:11 PM »

...Вано,пак ти казвам.-Ти си един прост снимкаджия.Ти гледаш само визията на едно куче но не и работните му качества,ма толко ти е на тебе пипето...Балета с брат му съм ти казвал че в момента пасът около 30 крави с още 4 кучета без да има пастир с тях,само ходим да им хвърляме храна веднъж-дваж в седмицата.Това говорили ти нещо ПРОФЕСОРЕ?!Кога ти ми постигнеш и нашправиш такъв екип кучета Евала щи направя ма ти ти понятие си немаш освем да щракаш по клавиатурата.Така нестава мото момче,практика иска нашия...

vano
Guest
« Reply #5964 on: August 02, 2014, 19:49:41 PM »

Ти май от дума не разбираш? Аз може да съм прост снимкаджия, но ти си един прост човек - голям комплексар. Само тъпак може да каже моето момче на някой, който е с 20 години по-възрастен от него. Но то това ти е простено. Явно лутането ти продължава, а комплексите ти от детството те преследват с пълна сила. Има психолози, ходи се лекувай.
« Last Edit: August 02, 2014, 19:51:46 PM by vano » Logged
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5965 on: August 02, 2014, 19:51:26 PM »

...Чано..,едно куче внук на Гирип произведено от Димитър Балчев...

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5966 on: August 02, 2014, 19:59:03 PM »

Ти май от дума не разбираш? Аз може да съм прост снимкаджия, но ти си един прост човек - голям комплексар. Само тъпак може да каже моето момче на някой, който е с 20 години по-възрастен от него. Но то това ти е простено. Явно лутането ти продължава, а комплексите ти от детството те преследват с пълна сила. Има психолози, ходи се лекувай.
...От лектори като тебе съвети вече неща.Пикаеш в гърнето още ма на кучкар се правиш инак.Не сте умни хора както и оня с дългата опашка що беше на времето,братовчеда на Стефан Попов г-н вишист Атанас Вучков от р-к Вучо.Ясна система сте ми

vano
Guest
« Reply #5967 on: August 02, 2014, 20:02:05 PM »

Аре мъна, с вчерашни говньовци не ми се разправя. Гледай си великите работни кучета и си търси изява другаде. Тука всеки те знае че си господин никой.
vano
Guest
« Reply #5968 on: August 02, 2014, 20:03:47 PM »

...Не сте умни хора както и оня с дългата опашка що беше на времето,братовчеда на Стефан Попов г-н вишист Атанас Вучков от р-к Вучо.Ясна система сте

Каза глупака и си забърса насрания задник Smiley Smiley Smiley
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #5969 on: August 02, 2014, 20:10:51 PM »

...От лектори като тебе съвети вече неща.Пикаеш в гърнето още ма на кучкар се правиш инак.Не сте умни хора както и оня с дългата опашка що беше на времето,братовчеда на Стефан Попов г-н вишист Атанас Вучков от р-к Вучо.Ясна система сте ми
чудя се админите защо не са му дали за награда бан на "професор" Иванов  confused

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Pages: 1 ... 396 397 [398] 399 400 ... 589
  Print  

Jump to: