Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 24, 2025, 23:45:13 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2469070 times)
0 Members and 23 Guests are viewing this topic.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #5865 on: June 25, 2014, 21:10:21 PM »

ето я и малката Кана  biggrin

borgvel
Newbie
*

« Reply #5866 on: June 25, 2014, 21:15:48 PM »

Здравейте.Отскоро ми попадна куче ,не съм го крал,ходеше с глутница помияри,оказа се на два месеца според ветеринара,та разпитах тук там да не го знае някой кучето, ама не,всеки ми казва гледай си го щом ти харесва .Сега на мен ми харесва много,всичко му е по стандарта но има нещо като маска и затова питам може ли нещо повече да кажете за това ,четох какво пише г-н Вучков но не ми стана ясно ,още повече че показвате сходни кучета като тези от Карастанчо.Знам че по снимка е трудно и затова не слагам ,но ако трябва ще сложа,надявам се да е чистопородно ама и от обратното няма да умра,кучето ми харесва,но и да знам малко повече за породата ми е от плюс.В общи линии  съм мераклия отдавна ама нямам излишни 300 лв.
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #5867 on: June 25, 2014, 21:29:30 PM »

Здравейте.Отскоро ми попадна куче ,не съм го крал,ходеше с глутница помияри,оказа се на два месеца според ветеринара,та разпитах тук там да не го знае някой кучето, ама не,всеки ми казва гледай си го щом ти харесва .Сега на мен ми харесва много,всичко му е по стандарта но има нещо като маска и затова питам може ли нещо повече да кажете за това ,четох какво пише г-н Вучков но не ми стана ясно ,още повече че показвате сходни кучета като тези от Карастанчо.Знам че по снимка е трудно и затова не слагам ,но ако трябва ще сложа,надявам се да е чистопородно ама и от обратното няма да умра,кучето ми харесва,но и да знам малко повече за породата ми е от плюс.В общи линии  съм мераклия отдавна ама нямам излишни 300 лв.

Ако  към мен е насочен поста ,то хората добре са Ви посъветвали ,а именно да си го гледате и да му се радвате , ако е малко кучето на възраст , то има възможност по тъмно пигментираната част от муцуната с времето да избледнее , при някой от кутретата това става до съзряването ,при други до по късно ,а при някой остават черни очертания , а при други по пъмното пигментиране изчезва почти напълно ....... според мен лично си го гледайте и му се радвайте и по натам когато успеете си вземете още за което се знае нещо , но до тогава гледайте ,четете и не бързайте  cheers
borgvel
Newbie
*

« Reply #5868 on: June 25, 2014, 21:38:20 PM »

Благодаря, ако минавате през Велинград,някой път , от мен cheers по бира
Bojko Dobrevski sbg
Hero Member

« Reply #5869 on: June 25, 2014, 21:40:34 PM »

Благодаря, ако минавате през Велинград,някой път , от мен cheers по бира

cheers от мен мезето тогава
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5870 on: June 26, 2014, 19:30:31 PM »

Е то има майка, ама има и баща това кутре Wink
Иначе аз съм го виждал, преди да дойде при вас Пламене, и заедно с негова сестра или брат, не съм сигурен за пола, се спускаха на улицата по минаващите хора, бяха повече от сериозни кутрета. Ти нещо си го разглезил май biggrin
...Баща на тия кутрета от Яна е черния пес дето качиш-Калеата.При Маргин има няколко,сигурно тях си виждал

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5871 on: June 26, 2014, 19:42:51 PM »

"Пламен Иванов-Пац", още ли не си разбрал, че хората в този форум нямат интерес към селекции на БККзаБОК.
Не са заинтересувани и да четат новосъчиненията, с които ти е напълнена главата. Отскоро си в кучкарлъка и някои тарикати вече са те качили на кънките.
"Аврамци" си имате бокаджийски форум. Пляскай си снимките и мъдрите слова там. Тамън ще си намериш колеги на твои акъл и доверчиви слушатели.
...Атила,тия кучета дето ги качвам не са селекция на Аврам,а от хора при които вие тепърва сте прохождали с брат ти едно време  hmm така че не се изказвай неподготвен,егрека му е точно над мен.Локумите за "изчезналите каракачански породи" ги разтегайте на запалянковците ви.Вие вече си постигнахте целите относно тях

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5872 on: June 26, 2014, 19:59:11 PM »

...Ariman,искаше снимка на Балеата.Ето ти го под Даутов връх

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #5873 on: June 26, 2014, 20:04:23 PM »

Е то има майка, ама има и баща това кутре Wink
Иначе аз съм го виждал, преди да дойде при вас Пламене, и заедно с негова сестра или брат, не съм сигурен за пола, се спускаха на улицата по минаващите хора, бяха повече от сериозни кутрета. Ти нещо си го разглезил май biggrin
...Баща на тия кутрета от Яна е черния пес дето качиш-Калеата.При Маргин има няколко,сигурно тях си виждал
Ако не се бъркам мисля, че това дето е при вас съм го виждал при него, преди да ви го даде. Но когато го гледах той не си беше там, само бай Илия беше.

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #5874 on: June 26, 2014, 20:05:56 PM »

Както и да е. Ще чакаме на му направиш снимки Wink

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5875 on: June 26, 2014, 20:09:25 PM »

...Сега ще видиш каква кучка ще взема от Иляс тия дни  cheers

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #5876 on: June 26, 2014, 20:15:25 PM »

Освен да е женска каква да е biggrin
Ако я покажеш ще я видим smile

trayko.asenov
Hero Member

ТОРЛАК

« Reply #5877 on: June 27, 2014, 20:30:51 PM »

Пацко, хайде вече да се държиш достойно и с уважение, че ставаш досаден!

"Да бъдеш себе си в свят, който
постоянно се опитва да те
направи нещо друго, е
най-голямото постижение."

Ралф Уолдо Емерсън
atanas.dargov
Newbie
*

« Reply #5878 on: June 27, 2014, 21:19:22 PM »

Пацко, хайде вече да се държиш достойно и с уважение, че ставаш досаден!

clap
valiadi
Jr. Member
**

« Reply #5879 on: June 28, 2014, 18:05:36 PM »

И аз да покажа новото ни попълнение - Галя Топо на 57 дни

И голямата - Янита Топо на 1 година

Pages: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 589
  Print  

Jump to: