Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 24, 2025, 23:42:18 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2469062 times)
0 Members and 19 Guests are viewing this topic.
Ariman
Hero Member

« Reply #5835 on: June 23, 2014, 19:49:57 PM »

Не ми харесва нещо това куче, goce_07..., ти какво ще кажеш?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
goce_07
Hero Member

« Reply #5836 on: June 23, 2014, 19:52:45 PM »

и ти си същия маниак :biggrin:ровиш се много.а иначе ,като куче е добро.
Ariman
Hero Member

« Reply #5837 on: June 23, 2014, 19:56:12 PM »

Спокойно го пускам по Пайо, да речем, не лоша животинка. В интерес на истината не съм го търсил, но самото му изражение нещо ме наведен на мисълта, че не е от нашето тесто, предполагам торняк или нещо такова да е?!

goce_07
Hero Member

« Reply #5838 on: June 23, 2014, 20:05:48 PM »

да торняк е.изражението не му е много лошо.лично аз съм на мнение ,че да опознаеш най-добре собствената си порода ,трябва много добре да опознаеш и сродните породи.грешка е ,че много хора на се интересуват от сродните пастирски породи.има една китайска поговорка която гласи:за да видиш най-добре своята планина, трябва да изкачиш съседната.
Ariman
Hero Member

« Reply #5839 on: June 24, 2014, 20:15:20 PM »

В стандарта на БРКС за БКК за БОК е написано но трябва някои да прочете.

Пламен, публикувай частта от стандарта, в която го пише, да видя точно къде го прочете.

Пламен, въпроса стои, нали не си забравил?!

Последен опит, Пламен, намери ли го?

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5840 on: June 24, 2014, 20:25:32 PM »

В стандарта на БРКС за БКК за БОК е написано но трябва някои да прочете.

Пламен, публикувай частта от стандарта, в която го пише, да видя точно къде го прочете.

Пламен, въпроса стои, нали не си забравил?!

Последен опит, Пламен, намери ли го?

...Влез в сайта на БКК за БОК и ще я видиш в стандарта.Не се мерят брънзите на всяко куче непременно"с рулетка" както се изрази г-н Вучков.Това е стандарт описван в-у популация на месни кучета от кучкари и чобани.В Разложкия регион такива кучета с бръндзи ги е имало от край време.Имам снимки на Разложки кучета от преди 40 г. но ми поради несъгласието на някои хора ми е забранено да ги пускам.Повярвай ми в повечето освем в характера с някои сегашни друга разлика няма

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5841 on: June 24, 2014, 20:29:47 PM »

...Баща

...и Син

Ariman
Hero Member

« Reply #5842 on: June 24, 2014, 20:41:13 PM »

Пламен, аз много добре знам какво пише в стандарта, ти обаче си неподготвен, приятелю.Трябва обаче да знаеш, че тук пиша и доста умни хора, при които подобни глупости не минават.
П.С. Като си запоказвал Калеата, дай да видим и Балеата.

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5843 on: June 24, 2014, 20:46:56 PM »

...Ето ви една снимка от архивите на Разложки кучета в началото на 90-те.А и другото което трябва да се знае.Това е регион с мн стада на животни.Ако бяха мелези те нямаше да вършат работа на чобаните.Има няколко такива "пробки"-факт,но хората са видели че нестават и след време част от тях са ги кастрирали или премахнали.

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5844 on: June 24, 2014, 20:52:24 PM »

Пламен, аз много добре знам какво пише в стандарта, ти обаче си неподготвен, приятелю.Трябва обаче да знаеш, че тук пиша и доста умни хора, при които подобни глупости не минават.
П.С. Като си запоказвал Калеата, дай да видим и Балеата.
...Балеата ако го пусна мн от Вас разбирачите ще го оплюят само зарад украската,затова че ако искаш да го видиш ми ела на гости и ще ти го покажа cheers

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5845 on: June 24, 2014, 20:57:57 PM »

...М-у другото от Балеата не е изкарвано досега поколение,и съм наумил да пусна една кучка на него да видя резултата,все си мисля че ще изкарам тигрови кучета  smile

Ariman
Hero Member

« Reply #5846 on: June 24, 2014, 21:02:17 PM »

Благодаря за поканата, но трябва да си разбрал, че тези кучета не представляват интерес за мен!
Кои са кучетата от снимката? Като ти кажат Караман, питай кой го е произвел, питай и за пловдивския Бранко, е така, между другото.
П.С. Те че ще са на прате, добре, ама какви, цвета е най - малкия проблем, в случая.
« Last Edit: June 24, 2014, 21:04:19 PM by Ariman » Logged

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #5847 on: June 24, 2014, 21:41:58 PM »

"Пламен Иванов-Пац", още ли не си разбрал, че хората в този форум нямат интерес към селекции на БККзаБОК.
Не са заинтересувани и да четат новосъчиненията, с които ти е напълнена главата. Отскоро си в кучкарлъка и някои тарикати вече са те качили на кънките.
"Аврамци" си имате бокаджийски форум. Пляскай си снимките и мъдрите слова там. Тамън ще си намериш колеги на твои акъл и доверчиви слушатели.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Renegat23
Newbie
*

« Reply #5848 on: June 24, 2014, 22:02:46 PM »

"Пламен Иванов-Пац", още ли не си разбрал, че хората в този форум нямат интерес към селекции на БККзаБОК.
Не са заинтересувани и да четат новосъчиненията, с които ти е напълнена главата. Отскоро си в кучкарлъка и някои тарикати вече са те качили на кънките.
"Аврамци" си имате бокаджийски форум. Пляскай си снимките и мъдрите слова там. Тамън ще си намериш колеги на твои акъл и доверчиви слушатели.
Атила във всеки форум е нужно да има по един клоун който да ни развеселява с глупостите си
Zahari
Hero Member

« Reply #5849 on: June 25, 2014, 06:25:55 AM »

smile,до като е клоун,добре :smile:Ама като станат два клоуни в един,тогава има друга диагноза lol
Pages: 1 ... 388 389 [390] 391 392 ... 589
  Print  

Jump to: