Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 26, 2025, 15:13:55 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2479549 times)
0 Members and 41 Guests are viewing this topic.
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5355 on: March 08, 2014, 20:57:56 PM »

....Едни "чужди" само къде живеят с мен и ги храня  lol

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
vano
Guest
« Reply #5356 on: March 08, 2014, 21:13:58 PM »

А и сега се сещам че имаше отправна закана, че ще ни доведе кучета на изложба на МАКК, с които да ни отвори очите и затвори устите. Първата изложба е след седмица - чакаме Smiley
....Ела на 22-ри във Пловдив и ще ти покажа част от тях.Ще намеря свободно време и ще ви пусна записите на мн Каракачанки в борба с тукашни кучета преди десетина и повече години smile.Мн стари кучкари може да се видят из публиката днес станали големи развъждачи  lol

Пламене, тези кучета мен не мевълнуват и ти добре го знаеш, така че няма за какво да идвам. Ти си този който разправяш на ляво и надясно как ще доведеш кучета, от които да загубим ума и дума, така че имаш възможност на цели 6 изложби на МАКК през 2014 г. да си изпълниш заканите  lol
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5357 on: March 08, 2014, 21:25:13 PM »

А и сега се сещам че имаше отправна закана, че ще ни доведе кучета на изложба на МАКК, с които да ни отвори очите и затвори устите. Първата изложба е след седмица - чакаме Smiley
....Ела на 22-ри във Пловдив и ще ти покажа част от тях.Ще намеря свободно време и ще ви пусна записите на мн Каракачанки в борба с тукашни кучета преди десетина и повече години smile.Мн стари кучкари може да се видят из публиката днес станали големи развъждачи  lol

Пламене, тези кучета мен не мевълнуват и ти добре го знаеш, така че няма за какво да идвам. Ти си този който разправяш на ляво и надясно как ще доведеш кучета, от които да загубим ума и дума, така че имаш възможност на цели 6 изложби на МАКК през 2014 г. да си изпълниш заканите  lol
....Ще нямеря време да ви "посетя".Вие почнахте първи да плямпате наляво и надясно че в Разлог всичко е "мелез" и втълпихте на мн народ в главата че Карабаш бил мелез и че дядо му е Мето без дори да знаете че дори не е тои "Големите Кучкари"... sick

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #5358 on: March 08, 2014, 22:01:35 PM »

Пламен Иванов, Вие познавате ли производителя на Меца?
« Last Edit: March 09, 2014, 05:37:05 AM by kennel Vucho » Logged
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #5359 on: March 09, 2014, 06:04:06 AM »

Интересно - това не е ли кучка произведена в р-к ТоПо?!

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Пеньо
Hero Member

« Reply #5360 on: March 09, 2014, 06:05:45 AM »

Пламене, като не харесваш кучетата на МАКК, защо гледаш кучка произведена от развъдник към асоциацията? Имам в предвид Лира ТОПО, кучката на последната снимка. И случайно да си ходил да плодиш на мъжки от МАКК?
Пеньо
Hero Member

« Reply #5361 on: March 09, 2014, 06:06:42 AM »

Тошко ме е изпреварил с първия въпрос.
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #5362 on: March 09, 2014, 06:09:10 AM »

Тошко ме е изпреварил с първия въпрос.
Малко така се получи  smile ама да питам все пак-знае ли човек може да се окаже лъжа,че е от Шериф Тито х Шантал ТоПо и да е с други корени  lol

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
Пеньо
Hero Member

« Reply #5363 on: March 09, 2014, 06:10:42 AM »

Отговорите след 21.00 ч.!
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #5364 on: March 09, 2014, 10:04:01 AM »

Абе, хора излишно се дърляте. Подобни спорове са ненужни, особено водени по такъв начин. Всеки си харесва и обича кучетата, това е ясно и така трябва да бъде. Не мога да разбера обаче хората, които се занимават с животни, каква е тази мания - моите са най-добри и остават късогледи за чуждите. Това е въпрос на ниско ниво до известна степен.
    В кинологията термина е развъдна слепота. Това  определено ограничава и ощетява възможностите на дадения развъдчик, така рано или късно започват да се издигат в култ кучета с определени недостатъци, които в последствие постепенно се затвърждават в развъждането. А когато подобно субективно тесногръдие се прокрадне като тенденция и при съдийските състави породата тръгва назад, измества се породния идеал и вече се получава нещо като породна слепота. И последната фаза е неизбежните промени в стандарта.
Въобще мислене и форми на поведение в такава посока трябва да се парират в зародиш, повярвайте.
« Last Edit: March 09, 2014, 10:06:21 AM by SIMBEN » Logged

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
vano
Guest
« Reply #5365 on: March 09, 2014, 10:41:45 AM »

Пламене, като не харесваш кучетата на МАКК, защо гледаш кучка произведена от развъдник към асоциацията? Имам в предвид Лира ТОПО, кучката на последната снимка. И случайно да си ходил да плодиш на мъжки от МАКК?

Той я продава, ама никой я неще Smiley Благодарение на новите си благодетели прозря че кучетата на МАКК не стават за нищо и затова я маха. Интересно ми е ако проведе два разговора със Стефчо Попов, дали няма да се прозре, че пазарджишката селекция на БОК е номер 1 Smiley Smiley Smiley
« Last Edit: March 09, 2014, 10:44:37 AM by vano » Logged
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5366 on: March 09, 2014, 18:27:05 PM »

Пламен Иванов, Вие познавате ли производителя на Меца?
Разбира се.Инфо няма да кажа но оплюхте куче за което имате грешно инфо за произхода му от майчина страна

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #5367 on: March 09, 2014, 18:37:39 PM »

Къде е раждана Меца?
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #5368 on: March 09, 2014, 19:00:37 PM »

Защо съм ходил да взимам кучка от МАКК ли драги Пеньо? Ами поради 2 причини.Защото наистина имате някои кучета и кръв дето ми харесват и второ тая кучка беше за мои приятел но в последния момент се отказа и понеже бях обещал на бате ти Тошко да я взема си остана за мен  smile Бях решил да я продам понеже покрай мен има доста гадове а тая кучка не е научена да работи в екип и я бях отписал ако останеше тук да оцелее но в последно време взе да и идва нещо акъла.Друго обяснение искаш ли?!

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #5369 on: March 09, 2014, 19:02:55 PM »

Пламен, бихте ли обърнал внимание на иначе така елементарните запитвания към Вас?
Pages: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 589
  Print  

Jump to: