Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 27, 2025, 16:20:45 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 327 328 [329] 330 331 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2486805 times)
0 Members and 18 Guests are viewing this topic.
pitbul
Sr. Member

« Reply #4920 on: January 14, 2014, 21:19:49 PM »

Страхотно се е развила кучката ти Питбул! Мислил ли си за вариант за заплождане?
здравей д-р Вучков,не не съм мислил,ако имате нещо в предвид вие кажете.поздрави
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #4921 on: January 15, 2014, 06:14:46 AM »

Страхотно се е развила кучката ти Питбул! Мислил ли си за вариант за заплождане?
здравей д-р Вучков,не не съм мислил,ако имате нещо в предвид вие кажете.поздрави
Имам.  Wink Зависи и ти какво търсиш.
lingo diesel
Full Member

« Reply #4922 on: January 15, 2014, 10:09:09 AM »

Може ли някой да качи снимки на Чакър на Данди [до колкото разбрах от четеното са два ,ако може на по- стария],на Пепеляновия Шаро на майка му-Кандза и на техния син Караман .Знам че са качвани преди но поне на мене не ми ги отваря компа ...
vladovasilev
Jr. Member
**

« Reply #4923 on: January 15, 2014, 20:04:50 PM »

vladovasilev
Jr. Member
**

« Reply #4924 on: January 15, 2014, 20:05:53 PM »

« Last Edit: January 15, 2014, 20:06:45 PM by vladovasilev » Logged
vladovasilev
Jr. Member
**

« Reply #4925 on: January 15, 2014, 20:14:00 PM »

http://www.youtube.com/watch?v=IeyXEH7tesA&feature=youtu.be
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #4926 on: January 15, 2014, 20:49:14 PM »

Така така, браво на малчо clap cheers

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
Пеньо
Hero Member

« Reply #4927 on: January 15, 2014, 21:14:46 PM »

...........За Наско Вучков!.Ше искам дамазлък от Мурга,гледай да си честен с мен...

Нещо не разбрах това което си написал в частта с "честността". Към кой съм бил нечестен или съм излъгал?
Пламене, няма ли да отговориш?
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #4928 on: January 16, 2014, 11:57:53 AM »

Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #4929 on: January 16, 2014, 12:58:47 PM »

Специални поздравления за приятелите от Казанлък! Евала за мерака още веднъж момчета!

Калина Вучо на 7 месеца!

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #4930 on: January 16, 2014, 15:41:10 PM »

баща и щерка naughty

Пеньо
Hero Member

« Reply #4931 on: January 16, 2014, 20:05:43 PM »

Хубаво куче! Но това ли е отговорът ти? Струва ми се, че, когато пуснеш "муха" по такава деликатна тема, като "честност", би трябвало или да се обосновеш, или, ако си се объркал, да се извиниш. Лично аз мисля, че тази тема за "честността" излиза от идеята на форума и навлиза в съвсем друго измерение, наречено "човешко достойнство". Не съм адвокат на Вучков, но според мен, след като ти отвори темата, не би трябвало да си така пасивен. Нормално е да се държиш по-достойно и да реагираш по някакъв (мъжки) начин.                                                          

П.П. (Мъжки) е в скоби, защото можеш да избереш и друг начин!                                                          
« Last Edit: January 16, 2014, 20:14:17 PM by Пеньо » Logged
Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #4932 on: January 16, 2014, 20:21:12 PM »

Хубаво куче! Но това ли е отговорът ти? Струва ми се, че, когато пуснеш "муха" по такава деликатна тема, като "честност", би трябвало или да се обосновеш, или, ако си се объркал, да се извиниш. Лично аз мисля, че тази тема за "честността" излиза от идеята на форума и навлиза в съвсем друго измерение, наречено "човешко достойнство". Не съм адвокат на Вучков, но според мен, след като ти отвори темата, не би трябвало да си така пасивен. Нормално е да се държиш по-достойно и да реагираш по някакъв (мъжки) начин.                                                          

...Това беше по скоро намек в шегова форма защото на няколко пъти ми се случвало да искам кутре от някъде си от еди кои си родители и като проуча нещата преди да го взема,се оказва че е от съвсем други кучета.А относно такива "мухи" мога да те залея и на снимки и на живо  представени

Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
**

« Reply #4933 on: January 16, 2014, 20:41:37 PM »

...Това беше по скоро намек в шегова форма защото на няколко пъти ми се случвало да искам кутре от някъде си от еди кои си родители и като проуча нещата преди да го взема,се оказва че е от съвсем други кучета.А относно такива "мухи" мога да те залея и на снимки и на живо  представени
....Ет ти още една "муха" да спиш спокоино  drunk

Пеньо
Hero Member

« Reply #4934 on: January 16, 2014, 20:41:51 PM »

ОК. В твоя случай "парен каша духа" или, което по-ми харесва "наплашен циганин прав сере", но излезе, че докторът е "нечестен", а не, че си имал други ситуации дето са те будалкали. Все пак, сега ти реагира по мъжки и разясни нещата, за което вече те поздравявам!!!

П.П. Спя по-спокойно и без мухи, комари и всякакви др. инсекти!
« Last Edit: January 16, 2014, 20:46:38 PM by Пеньо » Logged
Pages: 1 ... 327 328 [329] 330 331 ... 589
  Print  

Jump to: