todor_govedarci
|
 |
« Reply #4260 on: November 26, 2012, 17:20:39 PM » |
|
поизведено от николаи от самоков, баща му беше лексо а маика му на ники кучка несам сигорен дали беше от кашо
Да,хубав пес нали? Баща е на тая кучка "пудела"... нали знаеш че тя има и маика, а кучето ми харесва и то доста така е,Нкки написа по напред коя и е майка
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #4261 on: November 26, 2012, 17:37:04 PM » |
|
поизведено от николаи от самоков, баща му беше лексо а маика му на ники кучка несам сигорен дали беше от кашо
Да,хубав пес нали? Баща е на тая кучка "пудела"... нали знаеш че тя има и маика, а кучето ми харесва и то доста така е,Нкки написа по напред коя и е майка е качия ако нети представлява трудност,да я видя
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #4262 on: November 26, 2012, 17:41:26 PM » |
|
Да,хубав пес нали? Баща е на тая кучка "пудела"... нали знаеш че тя има и маика, а кучето ми харесва и то доста така е,Нкки написа по напред коя и е майка е качия ако нети представлява трудност,да я видя Нямам снимка
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #4263 on: November 26, 2012, 17:51:57 PM » |
|
На кой майката на мурат ли ако за неговата майка и имам снимки две които са ми дадени от Ники ,тя е дъщеря на гърлатия пирин и се казва куна
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #4264 on: November 26, 2012, 17:52:45 PM » |
|
На кой майката на мурат ли ако за неговата майка и имам снимки две които са ми дадени от Ники ,тя е дъщеря на гърлатия пирин и се казва куна
На Лиса,но качи снимката на Куна,ако можеш 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #4265 on: November 26, 2012, 17:56:19 PM » |
|
Божка бъркаш.Куна е внучка на гърлатия пирин.От към майкаи.
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #4266 on: November 26, 2012, 17:57:26 PM » |
|
божко качия ако не ти прставлява трудност да видя дали я знам ,щото там е интересна връзка
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #4267 on: November 26, 2012, 18:00:26 PM » |
|
Левски,знаеш ли го това куче?  да много добре на мишо кучето Мурад се казва кучето.Баща Лексо. Майка Куна. Баща е на въпросната кучка ама коя и е майка точно незнам. Ина че кучката е много сериозна на себеподобни.
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #4268 on: November 26, 2012, 18:04:26 PM » |
|
Може да бъркам Ники, ти там ги знаеш добре ,аз от теб знам за тях . Ако не ти е проблем я качи, куна знам че е била хубава кучка, но я има на снимки като малка и като подрастваща, но не я знам като възрастна вече. 
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #4269 on: November 26, 2012, 18:07:09 PM » |
|
Божка бъркаш.Куна е внучка на гърлатия пирин.От към майкаи. ники я качи на мурат маикаму и по кои кучета е по точно ,с мишо бяхме приятели, но сме скарани од доста време,но това неми пречи да харесвам кучето
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #4270 on: November 26, 2012, 18:11:57 PM » |
|
Левски,знаеш ли го това куче?  да много добре на мишо кучето Мурад се казва кучето.Баща Лексо. Майка Куна. Баща е на въпросната кучка ама коя и е майка точно незнам. Ина че кучката е много сериозна на себеподобни. Ники качи я куна, че в близките часове няма да успея, но лично за мен споровете са излишни. Виждал съм на записи кучета излизащи от костенц родени края на 80-те с леко чуплив косъм ,още повече пък съм имал куче което беше с начупен косъм цялото до към 10-11м после стана съвсем различно обаче,но пък всеки си има различна истина за нещата.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #4271 on: November 26, 2012, 18:19:03 PM » |
|
Божка бъркаш.Куна е внучка на гърлатия пирин.От към майкаи. ники я качи на мурат маикаму и по кои кучета е по точно ,с мишо бяхме приятели, но сме скарани од доста време,но това неми пречи да харесвам кучето Снимкате е мътна и не се вижда хубяво ама друга нямам. От ляво на дясно. Кана дъщерята на Бодровския Рекс. Орсо Син на Шаро от Спас Тунев. И двете сестри Куна и Туна.Взети от Боре и Пепи Яневи от Долна баня. Та те излизат от техно старо куче и от техна кучка която е дъщеря на гърлатия Пирин. 
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #4272 on: November 26, 2012, 18:26:41 PM » |
|
Божка бъркаш.Куна е внучка на гърлатия пирин.От към майкаи. ники я качи на мурат маикаму и по кои кучета е по точно ,с мишо бяхме приятели, но сме скарани од доста време,но това неми пречи да харесвам кучето Снимкате е мътна и не се вижда хубяво ама друга нямам. От ляво на дясно. етакива ги няма вече , ники сещаш ли се на мишо гуджука каде беше от самоков по кои варвеше Кана дъщерята на Бодровския Рекс. Орсо Син на Шаро от Спас Тунев. И двете сестри Куна и Туна.Взети от Боре и Пепи Яневи от Долна баня. Та те излизат от техно старо куче и от техна кучка която е дъщеря на гърлатия Пирин. 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #4273 on: November 26, 2012, 18:34:15 PM » |
|
Сещам се ам той го взе от Гошо от Широки дол.Точно от кои кучета е незнам ама има от Туниния Шаро който отиде във Суходол. А тая Кучка По кои кучетае.Ти ги знаеш драганските. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|