Pagan_fire
|
 |
« Reply #3810 on: April 17, 2012, 19:32:33 PM » |
|
Pagan_fire, този пес е произведен от Емо Ангелов (Суходол). В него също има от монтанската кучка, предполагам, че е същата. Имат известни сходства, само че този е по Черньо.  Шаро се кзва и е хубаво куче. Хубаво куче,но не съм сигурен,че има от старата ми кучка,бях малък и не помня много. Знам само че я водихме при куче на Емо и то два пъти,но не закачи.
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
atanas_dargov
Jr. Member

|
 |
« Reply #3811 on: April 17, 2012, 19:45:56 PM » |
|
|
|
|
|
Никога не се чеши там, където не те сърби.!
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3812 on: April 17, 2012, 20:08:02 PM » |
|
Ми де го Тодор бе 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3813 on: April 17, 2012, 20:09:31 PM » |
|
И кучка с уникален характер,но вече на годинки.....  Имаш ли по-хубава снимка?В цял ръст?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3814 on: April 17, 2012, 21:04:12 PM » |
|
И кучка с уникален характер,но вече на годинки.....  Имаш ли по-хубава снимка?В цял ръст? В цял ръст съм я пускал преди,а скорошни снимки нямам,напоследк е много свенлива и избягва снимките 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3815 on: April 17, 2012, 21:04:51 PM » |
|
Ми де го Тодор бе  Егати и папараците,неможе се скрие нищо 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3816 on: April 17, 2012, 21:14:26 PM » |
|
Ей тази снимка ми е най-добрата която имам на Джеси.... 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3817 on: April 17, 2012, 21:23:43 PM » |
|
Ама ми е куха кратуната и на мене  Тая кучка е кучето на горната снимка(до мрежата не до дървата)дето се е изпънала  Тя по Аборигеновите ли беше,или бъркам? Много ли е стара?Щото ергени има та за това питам 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3818 on: April 17, 2012, 21:28:34 PM » |
|
Ама ми е куха кратуната и на мене  Тая кучка е кучето на горната снимка(до мрежата не до дървата)дето се е изпънала  Тя по Аборигеновите ли беше,или бъркам? Много ли е стара?Щото ергени има та за това питам  Коя се е изпънала до дървета бре Краси  По данни,върви по на Ники кучета ..... Стара,стара,колко да е стара-6 7 години,но нещо не е в много добра форма напоследък,та затова така говоря.... Абе не е кат да няма ергенчета....
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3819 on: April 17, 2012, 21:33:24 PM » |
|
Коя се е изпънала до дървета бре Краси Така де,мисълта ми беше,че чак сега загрях,коя е кучката,бях я забравил 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3820 on: April 17, 2012, 21:36:13 PM » |
|
Коя се е изпънала до дървета бре Краси Така де,мисълта ми беше,че чак сега загрях,коя е кучката,бях я забравил  Е,тя не е кой знае колко запомняща се....... Важно е,че си върши работата добре 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3821 on: April 17, 2012, 21:40:38 PM » |
|
А бе сега като и показа снимка и я поогледах не е лоша,даже напротив,ама нали повече се въртяха други кучета и сме я игнорирали 
|
|
|
|
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3822 on: April 17, 2012, 21:42:05 PM » |
|
А бе сега като и показа снимка и я поогледах не е лоша,даже напротив,ама нали повече се въртяха други кучета и сме я игнорирали  Значи съм добър с фотоапарата  Кат всяко куче си има плюсове и минуси..... Но както казах,поне е безупречна в работата си 
|
|
|
|
|
|
|
atanas_dargov
Jr. Member

|
 |
« Reply #3823 on: April 18, 2012, 10:09:08 AM » |
|
|
|
|
|
Никога не се чеши там, където не те сърби.!
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #3824 on: April 18, 2012, 10:11:11 AM » |
|
Да бе за кое да се сърдя 
|
|
|