skolev
|
|
« Reply #3075 on: December 26, 2011, 19:27:35 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #3076 on: December 27, 2011, 06:46:48 AM » |
|
Абе то не е така просто и леко името и как да е освен "българско" ,което значи че трябва да е автоматично "македонско" щото :...."що е маке-все е юнак"... Цялата работа ми прилича малко на възродителния процес от 80г.та чак досега . Например :смяната на имената ,личностните подсъзнания на хората/религия/ и т.н. Думите националност и патриотизъм както винаги отдавна объркали младите хора на България се употрябват не по смисъл и на място. Именно защото всеки патриот на България трябва да признае всички ,които живеят в България като се почне от:..българи,турци,българо мохамедани/помаци/,каракачани,куцовласи,цигани,евреи и т.н.Това е историята на България и така е.Една голяма шарена черга .И ако някой раздърпа нишките -стават проблеми.. Една от големите причини и хора като Стефан Попов ,Аврам Петков,Бойко Борисов и т.н. да спекулират именно съзнанието на хората е погрешното разчитане на патриотизма следствие на криворазбрания "възродителен процес" още от комунизма та и все още сега като гледам. Дори аз лично живял в смесен район от етноси също бях заблуден с името на породата овчарски кучета защото се бях оставил на общото вярване на няколко човека без да се замисля...Но в реалност нещата не стоят толкова просто. Нямаше как да се казва освен с голямото "българско" отпред...И като ,че ли всички утежняваха горделиво породата мелези с предпоставка от "българско". Иначе с кодираните отговори от рода : -Ама по нашия край каракачани е нямало... -Аз да не съм каракачанин или семейството ми.... -Аз съм Българин а не продажник..... Всички сме ги слушали на маса обикновенно след няколко ракии. Но е много несериозно и семпло на фона на история,образование,география и най-вече модерно и ново свободно независимо демократично съзнание.. поздрави,,,
|
|
« Last Edit: December 27, 2011, 06:49:37 AM by ТИТО »
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
Алекс Христов
|
|
« Reply #3077 on: December 27, 2011, 07:45:05 AM » |
|
Абе то не е така просто и леко името и как да е освен "българско" ,което значи че трябва да е автоматично "македонско" щото :...."що е маке-все е юнак"... Цялата работа ми прилича малко на възродителния процес от 80г.та чак досега . Например :смяната на имената ,личностните подсъзнания на хората/религия/ и т.н. Думите националност и патриотизъм както винаги отдавна объркали младите хора на България се употрябват не по смисъл и на място. Именно защото всеки патриот на България трябва да признае всички ,които живеят в България като се почне от:..българи,турци,българо мохамедани/помаци/,каракачани,куцовласи,цигани,евреи и т.н.Това е историята на България и така е.Една голяма шарена черга .И ако някой раздърпа нишките -стават проблеми.. Една от големите причини и хора като Стефан Попов ,Аврам Петков,Бойко Борисов и т.н. да спекулират именно съзнанието на хората е погрешното разчитане на патриотизма следствие на криворазбрания "възродителен процес" още от комунизма та и все още сега като гледам. Дори аз лично живял в смесен район от етноси също бях заблуден с името на породата овчарски кучета защото се бях оставил на общото вярване на няколко човека без да се замисля...Но в реалност нещата не стоят толкова просто. Нямаше как да се казва освен с голямото "българско" отпред...И като ,че ли всички утежняваха горделиво породата мелези с предпоставка от "българско". Иначе с кодираните отговори от рода : -Ама по нашия край каракачани е нямало... -Аз да не съм каракачанин или семейството ми.... -Аз съм Българин а не продажник..... Всички сме ги слушали на маса обикновенно след няколко ракии. Но е много несериозно и семпло на фона на история,образование,география и най-вече модерно и ново свободно независимо демократично съзнание.. поздрави,,,
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #3078 on: December 27, 2011, 14:28:21 PM » |
|
Абе то не е така просто и леко името и как да е освен "българско" ,което значи че трябва да е автоматично "македонско" щото :...."що е маке-все е юнак"... Цялата работа ми прилича малко на възродителния процес от 80г.та чак досега . Например :смяната на имената ,личностните подсъзнания на хората/религия/ и т.н. Думите националност и патриотизъм както винаги отдавна объркали младите хора на България се употрябват не по смисъл и на място. Именно защото всеки патриот на България трябва да признае всички ,които живеят в България като се почне от:..българи,турци,българо мохамедани/помаци/,каракачани,куцовласи,цигани,евреи и т.н.Това е историята на България и така е.Една голяма шарена черга .И ако някой раздърпа нишките -стават проблеми.. Една от големите причини и хора като Стефан Попов ,Аврам Петков,Бойко Борисов и т.н. да спекулират именно съзнанието на хората е погрешното разчитане на патриотизма следствие на криворазбрания "възродителен процес" още от комунизма та и все още сега като гледам. Дори аз лично живял в смесен район от етноси също бях заблуден с името на породата овчарски кучета защото се бях оставил на общото вярване на няколко човека без да се замисля...Но в реалност нещата не стоят толкова просто. Нямаше как да се казва освен с голямото "българско" отпред...И като ,че ли всички утежняваха горделиво породата мелези с предпоставка от "българско". Иначе с кодираните отговори от рода : -Ама по нашия край каракачани е нямало... -Аз да не съм каракачанин или семейството ми.... -Аз съм Българин а не продажник..... Всички сме ги слушали на маса обикновенно след няколко ракии. Но е много несериозно и семпло на фона на история,образование,география и най-вече модерно и ново свободно независимо демократично съзнание.. поздрави,,, Еееей, Росене сериозна лекция си дръпнал, бе Трябва да дойдеш малко и по нашия край - меката на Аврам, заблудата е направо болезнена особено при по-младите хора, сами не успяваме.
|
|
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
kolio
|
|
« Reply #3079 on: December 27, 2011, 15:50:34 PM » |
|
|
|
|
|