Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 08, 2025, 13:35:14 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2383952 times)
0 Members and 6 Guests are viewing this topic.
goce_07
Hero Member

« Reply #3015 on: December 22, 2011, 16:42:39 PM »

ее,пък ако искате ,няма да ви се моля
aborigen
Sr. Member

« Reply #3016 on: December 22, 2011, 16:57:54 PM »

Атила на това куче майката знаешли я. confused

За тоя Мечо нищо ли не знаете. confused
Като изкарате после некое нетипично куче пак ли ще казвате че е скочил някой уличен пес.
Дайте да видиме майката.
Аз лесно ще я публикувам ама дайте да видиме вие кво имате за МЕЧО.
Син на Паьо Кавлак и майка............. biggrin biggrin biggrin

И майката на този Мечо е Янка (баща Пирин Гърлатия , майка Канджа).
Николайчооо ... забрави ли, че ти ме заведе при човека, който ми даде тази снимка.
Та ти нали беше извадил твоя Лишко от въпросния Мечо и ме убеждаваше, че кучето е чисто, сега какво се опитваш да кажеш  excl
При мен, от моите кучки, излезнаха съвсем различни кучета от твоя Лишко и не съм забелязъл да има нетипични кучета.
Ето Янка на Пепи Янев  на 3 месеца , извинявам се за качеството на снимката.

Миро ти дойде специално да те водя да видиш майката.
Аз знам точно каква е кучката.
Кафява. Никаде не съм писал че Мечо е мелез.
Но просто МАКК ВСИЧКО ЗНАЕ. lol lol lol
Само че и Паная върви на тия хора по куечетата.

Тито като незнаеш некой работи не се изказвай неподготвен.
Пръскан ти е МОЗЪКА. lol lol lol
bojidar
Full Member

« Reply #3017 on: December 22, 2011, 17:00:25 PM »

ее,пък ако искате ,няма да ви се моля
виж си личните
aborigen
Sr. Member

« Reply #3018 on: December 22, 2011, 17:10:06 PM »

Не и е мястото в тази тема на тази кучка а в друга но щом така искате...

Атила незнам но нека аз да кажа като предпоследен собственик на въпросната Паная...
 Взех я бременна от Петката . Вардар на Огнян от Самоков беше бащата...Кучката се окучи и даде 6 кутрета..Сигурно от тях всичките са живи .Даже има и във Самоков едно при Боре...На мен кучетата не ми харесаха особено  но това си е мое мнение...Лично обаче Николай/от червената земя-Самоков/приятел на Петката пред сина си Владо ,баща му и мен каза че кучката върви в трето поколение от някакъв кавказец мисля или т.н. Хората са в Самоков и могат винаги да потвърдят..
 Наскоро пак друг човек запита Николай от Самоков относно произхода на Паная и думите са му :..."Приятел ми е/за Петката/ не искам да говоря..."...
Наблюдавайки кучката и чутото нека сам си направи извода...
Ако обаче се окаже ,че не е мелез и е вярно аз ще се извиня тук във форума но пак не е по моя вина а е слух от сериозни хора...И въпреки това ще се извиня защото така е редно...Но незнам ДАли Петката ще се извини за всички глупости и лъжи дето си ги измисля сам...
И пак казвам ..Едно е да не знаеш а друго е да знаеш и да лъжеш...

поздрави,,,
п.с уточнение ----Кучката е с височина в холката около 72см..... notworthy notworthy notworthy

Росенчо първо да ти кажа. Николай никога не е виждал на Паная бащата.Само той може да гадае за бащата.А Влади тогава ходеше под масата. lol lol lol
Второ нали кучката ти укучи 8 кутрета на мен даде 1 и седем продаде. lol lol lol
Ти нали ги разбираш КАВКАЗЦИТЕ щ о я купи. lol lol lol
Давай коментирай те я.
aborigen
Sr. Member

« Reply #3019 on: December 22, 2011, 17:16:06 PM »

Ето го и Лишко. biggrin
Баща горния Мечо.
Майка Паная.
 eek eek eek
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #3020 on: December 22, 2011, 17:24:27 PM »

Ето го и Лишко. biggrin
Баща горния Мечо.
Майка Паная.
 eek eek eek

eek

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
ТИТО
Hero Member

« Reply #3021 on: December 22, 2011, 17:48:55 PM »

Дивак/абориген/.

Като те гледам как пишеш ми приличаш на неподготвена обесняваща се ученичка в даскалото , която от няма и къде се опитва да съчинява кратки разкази...
МАКК е широко отворена за такива като теб..Въпроса е кога ще събереш малко смелост и да дойдеш на някоя среща за да кажеш това което имаш да казваш в очите а не да продължяваш в същия дух със пошли опити от типа махленски разговор..

п.с Ти я продаде за КК аз я взех за кавказка..., сега незнам за каква порода я броят...
поздрав..

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #3022 on: December 23, 2011, 08:58:04 AM »

Като изкарате после некое нетипично куче пак ли ще казвате че е скочил някой уличен пес.
Дайте да видиме майката.

Николайчооо ... забрави ли, че ти ме заведе при човека, който ми даде тази снимка.
Та ти нали беше извадил твоя Лишко от въпросния Мечо и ме убеждаваше, че кучето е чисто, сега какво се опитваш да кажеш  excl
При мен, от моите кучки, излезнаха съвсем различни кучета от твоя Лишко и не съм забелязъл да има нетипични кучета.

Гледам че този въпрос е по скоро към мен като завеждащ племенната книга при МАКК.
Какво посочват регистрите и старите бумаги - най-логичната и проверена информация, потвърдена от трима души - Ицо Брадата от Костенец, и Валентин Ендрев от Златитрап и Рангел Борисов от Манолско конаре е следната: майката на въпросния Мечо е червена кучка която е получена в резултат от инбредна връзка на стария Генчо (червения) със негова дъщеря, също червена кучка. От тази връзка са известни още две женски които отдавна вече не са между живите - Меца - червеногрива при Вальо, и още една червена кучка която купуват Рангел и Петьо от М. Конаре. Към момента това е като информация при мен.
aborigen
Sr. Member

« Reply #3023 on: December 23, 2011, 16:26:04 PM »

Дивак/абориген/.

Като те гледам как пишеш ми приличаш на неподготвена обесняваща се ученичка в даскалото , която от няма и къде се опитва да съчинява кратки разкази...
МАКК е широко отворена за такива като теб..Въпроса е кога ще събереш малко смелост и да дойдеш на някоя среща за да кажеш това което имаш да казваш в очите а не да продължяваш в същия дух със пошли опити от типа махленски разговор..

п.с Ти я продаде за КК аз я взех за кавказка..., сега незнам за каква порода я броят...
поздрав..
Верно забравих че ти гледаш Кавказки. biggrin
Само да ти кажа  че и тия по Сирака ти вървът на Славейко по Меца. cheers lol
А Меца я изкараха КАВКАЗКА. lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #3024 on: December 23, 2011, 16:41:43 PM »

Дайте да видиме майката.

Гледам че този въпрос е по скоро към мен като завеждащ племенната книга при МАКК.
Какво посочват регистрите и старите бумаги - най-логичната и проверена информация, потвърдена от трима души - Ицо Брадата от Костенец, и Валентин Ендрев от Златитрап и Рангел Борисов от Манолско конаре е следната: майката на въпросния Мечо е червена кучка която е получена в резултат от инбредна връзка на стария Генчо (червения) със негова дъщеря, също червена кучка. От тази връзка са известни още две женски които отдавна вече не са между живите - Меца - червеногрива при Вальо, и още една червена кучка която купуват Рангел и Петьо от М. Конаре. Към момента това е като информация при мен.

Наско що така се излагаш бе човек.
Миро ти е написал точно Майката по кой кучета върви.

Наско що ги намесваш тия горните хора.Като те няман нищо общо със кучето МЕЧО.
Мечо беше при Пламен Миликин от С.Костенец.Лека му пръст.
От Пламен го купи бай Митко от Брани поле.
Той го продаде на Миро.
Пак те питам какво общо имат Ицо брадата Вальо Ендрев и Рангел. confused confused confused
На мене ми беше друга целта ама караи.

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3025 on: December 23, 2011, 17:29:37 PM »

Абориген,  не разбрали, че щом е написано в дебелите книги така значи не си прав и тва е. Оня казал втория до турил и родословието е готово на кой как му е изгодно  Wink
ТИТО
Hero Member

« Reply #3026 on: December 23, 2011, 18:33:41 PM »

Петка ,

Общото в случая е ,че доста преди теб също се знае за кучетата..И докато ти обираш трохите сега много пити са се яли преди теб..

Нищо лошо няма в това да се ровиш в произхода на кучетата но преди да го направиш вземи се порови във твоите и след това оправяй МАКК..Ако не си забелязал за разлика от теб в МАКК инфото идва от много места-кръстосва се ,проверява се и т.н. за да се уточни определено куче...
Пак ти казвам сърби те и това си е...Ела на някоя среща на МАКК и постави каквото занеш и незнаеш на масата за да те успокоим и душицата ти най-накрая да види малко мир..

« Last Edit: December 23, 2011, 18:35:15 PM by ТИТО » Logged

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3027 on: December 23, 2011, 19:30:26 PM »

Стига бе Тито, що не идеш на другарска сбирка в Велинград, да обсъдите рода на някои твои сабаки, пък след това давай акъл на другите   santa
ТИТО
Hero Member

« Reply #3028 on: December 23, 2011, 19:51:05 PM »

Защото аз имам претенции да развъждам каракачански кучета . Доколкото усещам аборигенчето и той има претенции за такива.Даже е идвал на наши изложби и т.н. Така,че опитай пак с друг пример...
Виж Паная ако още беше в мен да се събирам с тях... santa biggrin

Ае..

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #3029 on: December 23, 2011, 20:04:56 PM »

Ясно, разбирам те напълно Wink Не си на тяхното ниво  Wink Ти затова ли събираше такива кучета, на които майка им се прехранвала от подаянията на хората пред джамията  santa Такива ли са каракачанските кучета hmm
Ай със здраве santa
Pages: 1 ... 200 201 [202] 203 204 ... 589
  Print  

Jump to: