Петкане не говори глупости..Теб 2 пъти съм те пускал да заплождаш при мен..Не си плюй на лицето..От там натам нищо не знаеш..Нали щеше да идваш да гледаш кучетата.Или вече те е страх-а моме?
Мислиш ли че имаш позиция за да даваш мнение относно развъдната дейност на някой р-к от МАКК.Какви съм ги направил кучетата ела,виж хубаво си отвори очите и пак продължи ...
Контрола при мен е както при всеки р-к от МАКК а при теб какъв е контрола за аборигените дето ги вадиш от пещерите?
Напротив Петканчо,името на р-к се прави и се купува..Ти кое от двете си направил? Това че си от с.Говедарци не те прави ама нито овчар както едновремещните нито пък кучетата ти имат нещо общо с едновремещните..КАкво си ти изобщо??Помъчи се първо ти да си отговориш преди да напишеш поредната глупост тук..И стига вече в тая тема ..Пиши в моята ако искаш толкова много..То сърбеж сърбеж ама при теб е егати болестното състояние бе пич.
При тебе вече нищо няма за гледане.
Я сега ми отговори на следния въпрос.
Развъдника ти се казва Тито от името на известното куче Тито.
Което е по линия Пайо на кавлаците.Ти толкова кучета имаше от Тито и самия той беше жив.
Защо ти беше да купуваш Янко Пайо МЕЛЕЗАКА и да работиш с него.
Как МАКК ГО ПРОВЕРИХА ТОВА КУЧЕ.
Аз разбирам да си я загубил тая линия та да пускаш тоя мелез да ти гони кучките.
Затова хората ти се подиграват ама ти само си знаеш МОЙТЕ СА ПРОВЕРЕНИ И СА ЧИСТИ.На другите са мелези щото не са им проверени.И го говориш зад гърба им.
Просто ти нямаш доблеста да им го кажеш в очите какво нети харесва във дадено куче а така е по лесно зад гърба и после казваш а тоя си измисля.