Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 06, 2025, 19:40:49 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2371133 times)
0 Members and 8 Guests are viewing this topic.
aborigen
Sr. Member

« Reply #1875 on: March 07, 2011, 19:13:48 PM »

Аз съм само един от развъдчиците на МАКК.Ако имате нещо против дипломи и медали на мои кучета се обърнете към съдийството в МАКК.Не съм дораснал за да съм съдия..Ей там са Вучков,Узунов,Мураров и т.н.

Петка ква завис бе-на простотията с рулетката ли -не ставай смешен за пореден път бе..Това ли ти е мерилото за хубаво куче ? :lol:Рулетката..Абе човек трябвало да станеш от преди много години приятел с ПОПОВ и т.н. Там може би щяха и да се вържат на подобни опити..С рулетката -ужассссс.Питай бе хаьо питай на жена ти брат и ...Той е каракачанин.Питай го това ли беше мерилото за куче-рулетката...Е вярно може да умре от смях с теб човек.>До там ли те докараха комплексите? cheers
Другия път няма ли да вкараш и кантара-хеххехехе clap
Претендираш а се излагаш..Ама вярно може ли бе ???Приличаш на някой гражданин който за пръв път си е купил БОК и за него изяществото са кг. и см.
Кво развъждаш КАвказчета.Хоратати го казват само ти неможеш да го видиш.
Кой да питам и защо да го питам нещо май изкукуригваш.
Май ти ни се молеше по телефоните да довеждаме кучета.Нещо май много бързо забравяш.
И незнам жената да има брат. biggrin biggrin biggrin
Пък и той да е КАРАКАЧАНИН.А тя БЪЛГАРКА. hmm hmm hmm
Май те е стегнала съчмата. lol lol lol
Ако говориш за Иван той е на сестрами мъж.
Като нетие ясно нещо него пиши.
Абе ти си фурнаджииска лопата какъв развъдчик си намене немие ясно.
Да нети припомням кави глупости пишеше за каракачанското куче. lol lol lol
Филми щеше да правиш  lol lol lol
Помниш ли тия работи а ШАРО. biggrin
Заради такива като тебе съм го снимал така кучето.

ТИТО
Hero Member

« Reply #1876 on: March 07, 2011, 20:46:07 PM »

:clap:браво Петка браво clap
В навечерието на твоя празник си просто изящен с бисерите си..Мнението ти за моята развъдна дейност е последното с което евентуално мога да се съобразя. НАпротив такива като теб ме карат да имам още по-голяма спортна злоба и да се развивам. Wink

А с това куче което си снимал лично мен няма как да ме впечатлиш..Такива дори и преди не са ме впечатлявали преди доста години по изложбите на Ст.ПОПОВ. Виж за колегите ти от БОК може и да минеш но там ти най-добре си знаеш..
Успех приятелю успех..Давай все така ...НА правия път си.. clap

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
Ariman
Hero Member

« Reply #1877 on: March 07, 2011, 20:56:52 PM »

Тема открита за представяне на снимки  на вашите Каракачански кучета. Хубаво е да има и писано слово допълващо образите.  Smiley

Вие сте на ход.  Wink

Спаменето в иначе хубавата тема продължава с пълна сила, за подобен род "дискусии" приляга www.kenef.com...

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
todor_govedarci
Hero Member

« Reply #1878 on: March 07, 2011, 21:25:50 PM »

Те ти дзвер  notworthy е тоя е за вуци и мечки а не лисичките с козина по петичките дето показвате  clap

Искаш да кажеш,че тук показват лоши кучета,или че кучето трябва  да е над 70см,за да става за овчарско confused

А това как е става ли?

Не съм казвал, че тука се показват лоши кучета, нопратив. Говоря това което за мен е правилно и не ме провокирай. Също не те карам да се съобразяваш с мойто мнение  Wink Искаш ли да ти дам мнение за твойте младите кутрета  smile Ако мислиш, че гледаш и съхраняваш нещо автентично жестоко се заблуждаваш. А гледам че си мераклия. Оди при аборигена той ти е близо. И кучета ще ти покаже кучета, пък може с хубаво кутре да те ореди naughty

Нито те провокирам,нито нищо......... Просто отговарям на поста ти с въпрос,на който не отговори! А относно мнението ти за мойте кучета- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!! Има хора дет са доста по компетентни от теб и могат да кажат дали са или не са  Wink Wink А и важното е,че са си мой и на мен ми харесват smile Кат си толкоз покажи твоито автентично,за да го видим..........

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
ТИТО
Hero Member

« Reply #1879 on: March 07, 2011, 21:31:06 PM »

Ами едно време ни учеха да убием простака с мълчание но явно не става..С простака трябва да се постъпва просташки/особено ако е и шопак/ за да те разбира.
Приключих с индивида..това беше..НЯма да е повече кенеф..

Ще покаже Тодоре-аха то с чушки и домати от пазара се прави..
« Last Edit: March 07, 2011, 21:32:53 PM by ТИТО » Logged

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1880 on: March 08, 2011, 07:09:06 AM »

Те ти дзвер  notworthy е тоя е за вуци и мечки а не лисичките с козина по петичките дето показвате  clap

Искаш да кажеш,че тук показват лоши кучета,или че кучето трябва  да е над 70см,за да става за овчарско confused

А това как е става ли?

Не съм казвал, че тука се показват лоши кучета, нопратив. Говоря това което за мен е правилно и не ме провокирай. Също не те карам да се съобразяваш с мойто мнение  Wink Искаш ли да ти дам мнение за твойте младите кутрета  smile Ако мислиш, че гледаш и съхраняваш нещо автентично жестоко се заблуждаваш. А гледам че си мераклия. Оди при аборигена той ти е близо. И кучета ще ти покаже кучета, пък може с хубаво кутре да те ореди naughty

Нито те провокирам,нито нищо......... Просто отговарям на поста ти с въпрос,на който не отговори! А относно мнението ти за мойте кучета- НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА!!!! Има хора дет са доста по компетентни от теб и могат да кажат дали са или не са  Wink Wink А и важното е,че са си мой и на мен ми харесват smile Кат си толкоз покажи твоито автентично,за да го видим..........
Само така, слушай си компетентните  lol Браво на теб, че си ги харесваш и обичаш. Това все пак са си домашните ти любимци и така трябва  clap Автентичните отдавна ги няма никъде и няма от къде да ти покажа. Това, че Тито ти е дал кутрета и казва, че това и онова са по еди коя си линия е така, но са много далеч от оргиналите- костенски  Wink
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1881 on: March 08, 2011, 07:14:01 AM »

В навечерието на твоя празник си просто изящен с бисерите си..Мнението ти за моята развъдна дейност е последното с което евентуално мога да се съобразя. НАпротив такива като теб ме карат да имам още по-голяма спортна злоба и да се развивам. Wink

А с това куче което си снимал лично мен няма как да ме впечатлиш..Такива дори и преди не са ме впечатлявали преди доста години по изложбите на Ст.ПОПОВ. Виж за колегите ти от БОК може и да минеш но там ти най-добре си знаеш..
Ееее, Тито. Е кой постъпва женски с тия тънки обиди сега  no Твойта злоба не е спортна бре, твойта си е егоистична.
И аз съм на същото мнение с аборигена за кучетата ти. Ти си просто един търговец и никога няма да станеш кучетар  Wink Ама и ти не се съобразявай с мене, давай, дерзай  lol
vlado
Full Member

« Reply #1882 on: March 08, 2011, 08:36:34 AM »

Не мога да повярвам дали чета сайт за работни кучета или за булонки ли,персийки ли.Мерят се разни органи, а основното на тая тема е представянето на НАШИТЕ КУЧЕТА.Трябва  малко позитивно отношение и коментари за работата която вършат тези кучета,освен външния им вид.А това кой колко и какво продал и какво изкарал по изложбите нямам думи.Всеки обичащ КК има своя интерпретация за кучето и си работи по нея ,а дали тя се оценява от другите или не, е предмет за дискусия добронамерена и с аргументи
bobo
Full Member

« Reply #1883 on: March 08, 2011, 11:13:12 AM »

dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1884 on: March 08, 2011, 12:04:37 PM »

clap clap clap

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #1885 on: March 08, 2011, 13:48:36 PM »

Само така, слушай си компетентните  lol Браво на теб, че си ги харесваш и обичаш. Това все пак са си домашните ти любимци и така трябва  clap Автентичните отдавна ги няма никъде и няма от къде да ти покажа. Това, че Тито ти е дал кутрета и казва, че това и онова са по еди коя си линия е така, но са много далеч от оргиналите- костенски  Wink

Еми слушам ги,но най вече слушам очите си Wink Незнам колко са близо или колко са далеч мойте,но е факт че никъде не съм видял кутрета като "старите кучета" от снимките!!! И се бъркаш,това не са домашни любимци Wink Колкото до мнението ти за Росен,че е търговец,също мисля,че се бъркаш (говорил ли си някога лично с него,ходил ли си до Плана),направи това и после пак може да си поговорим  Wink Не го защитавам или нещо такова,но за мен никой развъдчик на КК,не може да се нарече търговец................ 

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
ТИТО
Hero Member

« Reply #1886 on: March 08, 2011, 14:26:45 PM »

Аз и това искам Тошко..Когато има изложба и много от хората които пишат тук са там да дойдат и да обсъдим дадено куче и т.н. Ако имат да казват нещо да го правят в лице а не в гърба -типично за други вероизпоедания.   А не вместо това да пишат глупости тук и да избиват комплекси..Хората имат очи и виждат кой какво показва и накъде се е насочил..Всички сами си създават мнението..Но никога няма да скрия ненависта си към форумни мишоци на които единствената цел е интрига и оплюване с цел самоиздигане или самопризнаване..
Един пример..
 Може ли човек ,който никога не е виждал истинско костенско куче да се опитва да сравнява с такова и да дава съвети.. confused?
Айде повече да не отклонявам темата ..Който иска да заповяда в темата на ТИТО..Там няма кой да се сърди за каквото и да било и да се опитва да дава съвет за начина на писане..
« Last Edit: March 08, 2011, 14:28:09 PM by ТИТО » Logged

aborigen
Sr. Member

« Reply #1887 on: March 08, 2011, 17:15:24 PM »

Eх Шаро честит празник. cheers cheers cheers
Все въртиш сучеш само за Попов си мислиш.
Я сега кажи това долното по тия Костенските ли върви.
Аз немога да ти се бъркам във развъждането правси.
Ти си най великия.Верно си вкарал във кучетата си ВЪЛК.
ЕВАЛАТА. lol lol lol
СНИМКАТА НЕ Е МОЯ КОПИРАХ Я ОТ ДОГ БГ.

« Last Edit: March 08, 2011, 17:16:42 PM by aborigen » Logged
Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #1888 on: March 08, 2011, 18:39:49 PM »

Аз пък чета и си мисля, къде е админа!!?Huh?  confused

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1889 on: March 08, 2011, 19:33:06 PM »

Аз пък чета и си мисля, къде е админа!!?Huh?  confused
Да не ти казвам къде е Huh?Huh?Huh? И какво толкова е казано. Мнения и толково. На който не му изнасят да не ги чете. Wink Пък тебе какво те сърби та го търсиш..
Pages: 1 ... 124 125 [126] 127 128 ... 589
  Print  

Jump to: