Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: XII Национална изложба на Каракачански кучета, 22 април 2023г. с.Железница - фотогалерия, резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 06, 2025, 22:10:03 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2371270 times)
0 Members and 23 Guests are viewing this topic.
ivan-El.Pelin
Newbie
*

« Reply #1860 on: March 05, 2011, 18:18:22 PM »

Mad Max
Hero Member

« Reply #1861 on: March 05, 2011, 22:56:21 PM »

cheers

todor_govedarci
Hero Member

« Reply #1862 on: March 06, 2011, 05:17:26 AM »

Те ти дзвер  notworthy е тоя е за вуци и мечки а не лисичките с козина по петичките дето показвате  clap

Искаш да кажеш,че тук показват лоши кучета,или че кучето трябва  да е над 70см,за да става за овчарско confused

А това как е става ли?

Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца Wink
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1863 on: March 06, 2011, 10:42:50 AM »

Не, не става!Тоя ще изяде и овчара naughty

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
ТИТО
Hero Member

« Reply #1864 on: March 06, 2011, 15:22:59 PM »

Не Тодоре на мен ми изглежда че на брата сестра му явно е минал не един път школата на Разлог ..Те там основно си имат легенди за вуците и мечките и ,че кучето трябва да е 1 м.високо иначе работа няма да върши.Грандоманщината е една от основните причини за омаскаряването на породата.
 И най-накрая след като се увериха че повечето много едри екземпляри са в  повечето случаи коматари и работа не вършат пак се върнаха към истинското и средно куче както направи и Геро-Стражевия..Той влачеше едно време след Динко по изложбите едно куче с глава като телевизор  Юност,дълго над метър и нещо и високо към 75-77 см.Голямо куче голяма работа а като чуеше вълк и се напикаваше..Геро го разкара ...След време думите му бяха.../Абе мани буклуци от старото по-хубаво няма и показа едно средно куче с по-нормална глава и сухо..Е ,това в за гората работа да върши/. ПОдобна е и случката със много овчари които залитнаха по кангалите ..
Като естествено няма да кажа че и при КК не са се срещали големи екземпляри но стегнати ,калъплии кучета и т.н. но са били рядкост..
« Last Edit: March 06, 2011, 15:29:10 PM by ТИТО » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1865 on: March 06, 2011, 17:30:37 PM »

Не Тодоре на мен ми изглежда че на брата сестра му явно е минал не един път школата на Разлог ..Те там основно си имат легенди за вуците и мечките и ,че кучето трябва да е 1 м.високо иначе работа няма да върши.Грандоманщината е една от основните причини за омаскаряването на породата.
 И най-накрая след като се увериха че повечето много едри екземпляри са в  повечето случаи коматари и работа не вършат пак се върнаха към истинското и средно куче както направи и Геро-Стражевия..Той влачеше едно време след Динко по изложбите едно куче с глава като телевизор  Юност,дълго над метър и нещо и високо към 75-77 см.Голямо куче голяма работа а като чуеше вълк и се напикаваше..Геро го разкара ...След време думите му бяха.../Абе мани буклуци от старото по-хубаво няма и показа едно средно куче с по-нормална глава и сухо..Е ,това в за гората работа да върши/. ПОдобна е и случката със много овчари които залитнаха по кангалите ..
Като естествено няма да кажа че и при КК не са се срещали големи екземпляри но стегнати ,калъплии кучета и т.н. но са били рядкост..
Абе, че аз не съм я минал не съм ама ти  бая хубаво се извози на школата  lol Тито тия ги разправяй на тия младите, че кучето требе да е рошаво дребно и с лека глава. Навремето си имаше бая едри кучета, каквито вече няма. Че ти не си ги виждал си е твой проблем.Та кой овчар не искаше неговото да е най яко. Сегашните ако е по едро е мелез а пък ако е дребно е чисто ама пък не прилича на нищо- помияр. Ти ако си мислиш, че тия дето гледаш са като старите костенски кучета ги разправяи на другите и си връткай търговията.
aborigen
Sr. Member

« Reply #1866 on: March 06, 2011, 17:41:02 PM »

Абе, че аз не съм я минал не съм ама ти  бая хубаво се извози на школата  lol Тито тия ги разправяй на тия младите, че кучето требе да е рошаво дребно и с лека глава. Навремето си имаше бая едри кучета, каквито вече няма. Че ти не си ги виждал си е твой проблем.Та кой овчар не искаше неговото да е най яко. Сегашните ако е по едро е мелез а пък ако е дребно е чисто ама пък не прилича на нищо- помияр. Ти ако си мислиш, че тия дето гледаш са като старите костенски кучета ги разправяи на другите и си връткай търговията.
Прав си брад пит.Само на снимки е виждал костенски кучета.
Неговите като ги показваше на хората зорлем ги издърпваше от колибите. lol lol lol
Те се напикаваха от сянката си.Сега лъже такива като тошко къде си нямат и понятие от тия кучета.
« Last Edit: March 06, 2011, 17:41:49 PM by aborigen » Logged
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1867 on: March 06, 2011, 17:45:29 PM »

Те ти дзвер  notworthy е тоя е за вуци и мечки а не лисичките с козина по петичките дето показвате  clap

Искаш да кажеш,че тук показват лоши кучета,или че кучето трябва  да е над 70см,за да става за овчарско confused

А това как е става ли?

Не съм казвал, че тука се показват лоши кучета, нопратив. Говоря това което за мен е правилно и не ме провокирай. Също не те карам да се съобразяваш с мойто мнение  Wink Искаш ли да ти дам мнение за твойте младите кутрета  smile Ако мислиш, че гледаш и съхраняваш нещо автентично жестоко се заблуждаваш. А гледам че си мераклия. Оди при аборигена той ти е близо. И кучета ще ти покаже кучета, пък може с хубаво кутре да те ореди naughty
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1868 on: March 06, 2011, 17:46:41 PM »

Абе, че аз не съм я минал не съм ама ти  бая хубаво се извози на школата  lol Тито тия ги разправяй на тия младите, че кучето требе да е рошаво дребно и с лека глава. Навремето си имаше бая едри кучета, каквито вече няма. Че ти не си ги виждал си е твой проблем.Та кой овчар не искаше неговото да е най яко. Сегашните ако е по едро е мелез а пък ако е дребно е чисто ама пък не прилича на нищо- помияр. Ти ако си мислиш, че тия дето гледаш са като старите костенски кучета ги разправяи на другите и си връткай търговията.
Прав си брад пит.Само на снимки е виждал костенски кучета.
Неговите като ги показваше на хората зорлем ги издърпваше от колибите. lol lol lol
Те се напикаваха от сянката си.Сега лъже такива като тошко къде си нямат и понятие от тия кучета.

Ей много бързаш бре  lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #1869 on: March 06, 2011, 18:08:29 PM »

А това как е става ли?

Не съм казвал, че тука се показват лоши кучета, нопратив. Говоря това което за мен е правилно и не ме провокирай. Също не те карам да се съобразяваш с мойто мнение  Wink Искаш ли да ти дам мнение за твойте младите кутрета  smile Ако мислиш, че гледаш и съхраняваш нещо автентично жестоко се заблуждаваш. А гледам че си мераклия. Оди при аборигена той ти е близо. И кучета ще ти покаже кучета, пък може с хубаво кутре да те ореди naughty
Брат тошко си ги има.При леляму има баш костенско куче.Ама тия непроверените не вървът по изложбите.Друго си е като е от развъдник Тито веднага ще му дадът медал.Щото е от проверени кучета ама че е миндил това е без значение.

А ЗАБРАВИХ ЩЕ Е ВЪВ ПЪРВИ РИНГ. lol lol lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #1870 on: March 06, 2011, 18:19:30 PM »

Зависта е голямо нещо. lol notworthy notworthy
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1871 on: March 06, 2011, 18:23:03 PM »

Зависта е голямо нещо. lol notworthy notworthy

Скрии го вече тоя непроверения, че ще фане уроки  naughty
Те тоя ако беше в развъдник Тито ми е интересно каква песен щеше да пее  lol
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1872 on: March 06, 2011, 18:58:37 PM »

Не искам да ви се мешам в спора ама не съм съгласен с нещо.Не знам какви са ви различията с Тито ама да кажете,че няма хубави кучета........Хари,Рангел,тоя горния на Тошко да кажа,че не ми харесват ще е толкова невярно,колкото и да кажа,примерно,че на Абориген неструват!Не съм виждал на живо нито на Тито,нито на Абориген но до колкото мога да преценя от снимките ми се виждат сериозни кучетата и на двамата.Струва ми се,че замесвате кучетата в личните си отношения,а това не е хубаво.Не защитавам никой ама да се дрънкате при все че и двамата имате хубави кучета-само си късате нервите за нищо.
Колкото до провереноста на кучетата-лично аз със същия мерак с който бих отишъл за куче при единия-бих отишъл и при другия.
« Last Edit: March 06, 2011, 19:03:25 PM by DonKrasi » Logged

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
ТИТО
Hero Member

« Reply #1873 on: March 06, 2011, 19:44:46 PM »

Хм темата се измести но уве да върви..Явно комплексарчето от Говедарци нещо пак го е стегнал чипика и върти та увърта все около мен..С ефтините си провокаторски опити за интригантство си мисли че ще оплаши гаргите ..Или ще впечатли виждащите и разбиращите..Водил е героят от приказките някое друго куче по изложбите на МАКК и понеже винаги е горкият в втори ринг и никога не са го забелязвали с великите кучета ама никой сега го стяга около кръста..Героят от измислените приказки който впечатлява само със снимки или кучета на познати ..Беше ревал преди време че не го били наградили ни веднъж -ами как да т енаградят бе юнак-Петка като не водиш кучета или ако водиш те са малко странни..Или искаш МАКК да дойдат в Говедарци и да ти ги наградят в дома а аборигенино по душа?
  ПАк за сетен път ще ти го кажа Петка-жал м ие за теб..Ако трябва да ти отговоря в същия твой стил.....НАшите кучета на ТИТО дали от Рангел,Петьо или мен ги знаят много хора от България а твоите ги знаеш само ти...=нали са все аборигени смъкнати от балкана=незнам ти ще кажеш там...
Абе няма какво да се говори много-на изложбите се вижда кой какво изкарва..Хората не са слепи...Ако ти стиска не само ще пишеш а и ще водиш..Ама за това се иска кураж и мъжко сърце в случая.Дано ме разбереш какво искам да ти кажа..

п.с Моите кучета с костенски произход не са само костенски - те са дамазлък от моя приятел =лека му пръст дядо Спас Тунин-ти само си чувал за него през 4-5 ръце ама информаторите ти и те толкова знаят истината...
късмет приятелю... Wink
« Last Edit: March 06, 2011, 19:54:44 PM by ТИТО » Logged

ТИТО
Hero Member

« Reply #1874 on: March 06, 2011, 20:01:38 PM »

Аз съм само един от развъдчиците на МАКК.Ако имате нещо против дипломи и медали на мои кучета се обърнете към съдийството в МАКК.Не съм дораснал за да съм съдия..Ей там са Вучков,Узунов,Мураров и т.н.

Петка ква завис бе-на простотията с рулетката ли -не ставай смешен за пореден път бе..Това ли ти е мерилото за хубаво куче ? :lol:Рулетката..Абе човек трябвало да станеш от преди много години приятел с ПОПОВ и т.н. Там може би щяха и да се вържат на подобни опити..С рулетката -ужассссс.Питай бе хаьо питай на жена ти брат и ...Той е каракачанин.Питай го това ли беше мерилото за куче-рулетката...Е вярно може да умре от смях с теб човек.>До там ли те докараха комплексите? cheers
Другия път няма ли да вкараш и кантара-хеххехехе clap
Претендираш а се излагаш..Ама вярно може ли бе ???Приличаш на някой гражданин който за пръв път си е купил БОК и за него изяществото са кг. и см.
« Last Edit: March 06, 2011, 20:05:04 PM by ТИТО » Logged

Pages: 1 ... 123 124 [125] 126 127 ... 589
  Print  

Jump to: