SIMBEN
|
|
« Reply #1785 on: February 11, 2011, 23:37:25 PM » |
|
Между другото това е голям проблем, всеки харесва своите кучета и не признава чуждите.
|
|
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
ТИТО
|
|
« Reply #1786 on: February 12, 2011, 06:51:04 AM » |
|
Не бе то с кучетата ,че всеки харесва своите е ясно...То иначе как да е?..Някакси не смятам по-добре човек да харасва кучетата на другите пред своите. В случая кучетата на човека не са и негови..Гони го някаква апатия или избива комплекси и не мога да разбера защо..Познавам го .Иначе е тих и скромен един такъв а тук имам чувството ,че е на няколко ракии и определено усещам ,че започва да дразни всички..Преписва си неща които не са верни.Търси може би и съжаление -незнам..Става нещо с човека..Я се дразни че е бил във втори ринг я нещо друго...Ще му мине..На пролет като почне по баирите ще се успокои...
|
|
|
|
"Каракачанското куче побеждава или не се връща"...!
|
|
|
|
sensation
Jr. Member
|
|
« Reply #1788 on: February 12, 2011, 09:58:08 AM » |
|
някой знае ли кое е това куче? ?? Не е ли Беловския Мурат
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #1789 on: February 12, 2011, 10:38:01 AM » |
|
Между другото това е голям проблем, всеки харесва своите кучета и не признава чуждите. Май всичките несте в час. Показвам ви как вървът поколенията по Кашо. Като направите същото със вашите любимци. Ане да се различават по структора на глава и темподобни. И Росене наиши колко ме боли оная работа във кой ринг съм. Винаги съм довеждал куче само да ви оважа. Явно съм грешал.
|
|
« Last Edit: February 12, 2011, 10:38:58 AM by aborigen »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #1790 on: February 12, 2011, 10:38:34 AM » |
|
Дъщеря на вежди. Никъкъв стоп. Тъмни очи. Остър косъм. Етова като постигнете във развъдниците може и да ви признаят породата. Аборигене, тия кучета дето показваш- Самоковски, не бяха ли на един Ники. Имаше овце някъде в стопанския двор на Самоков а лятото ходеше над някакъв язовир там На същия Ники са.Но от 10години вече неходи на язовир Искър. Само че не ги гледа в стопанския двор на Самоков.А до асвалтовата база.Мястото си е негово. Оооо, тези кучета съм ги виждал тогава, но беше доста отдавана бяха страхотни и дано и тези дето показваш са като тях пс. имам впредвид, че на живо си е друго
|
|
« Last Edit: February 12, 2011, 10:39:25 AM by na Brad Pit- brat my »
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #1791 on: February 12, 2011, 10:40:43 AM » |
|
Дъщеря на вежди. Никъкъв стоп. Тъмни очи. Остър косъм. Етова като постигнете във развъдниците може и да ви признаят породата. Аборигене, тия кучета дето показваш- Самоковски, не бяха ли на един Ники. Имаше овце някъде в стопанския двор на Самоков а лятото ходеше над някакъв язовир там На същия Ники са.Но от 10години вече неходи на язовир Искър. Само че не ги гледа в стопанския двор на Самоков.А до асвалтовата база.Мястото си е негово. Оооо, тези кучета съм ги виждал тогава, но беше доста отдавана бяха страхотни и дано и тези дето показваш са като тях Еми Кашо е бил там.Нямат грешка.
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #1792 on: February 12, 2011, 10:47:05 AM » |
|
Дъщеря на вежди. Никъкъв стоп. Тъмни очи. Остър косъм. Етова като постигнете във развъдниците може и да ви признаят породата. Аборигене, тия кучета дето показваш- Самоковски, не бяха ли на един Ники. Имаше овце някъде в стопанския двор на Самоков а лятото ходеше над някакъв язовир там На същия Ники са.Но от 10години вече неходи на язовир Искър. Само че не ги гледа в стопанския двор на Самоков.А до асвалтовата база.Мястото си е негово. Оооо, тези кучета съм ги виждал тогава, но беше доста отдавана бяха страхотни и дано и тези дето показваш са като тях Еми Кашо е бил там.Нямат грешка. Да там беше имаше и една стара кучка, която също ми напълни душата и много люти не помня точно но бяха над 10-12 кучета. Имаше и от тея чисто белите, каквито ти показваш
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #1793 on: February 14, 2011, 15:03:23 PM » |
|
|
|
|
|
"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО." (Екзюпери, Малкият принц)
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #1794 on: February 14, 2011, 15:13:00 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
Христо
Newbie
|
|
« Reply #1795 on: February 14, 2011, 16:25:52 PM » |
|
Супер са.
|
|
|
|
|
|
|
jordan1976
Newbie
|
|
« Reply #1796 on: February 14, 2011, 18:13:39 PM » |
|
Може ли коментар за кучето. На година и седем месеца е. Благодаря Ви.
|
|
|
|
|
|
|
jordan1976
Newbie
|
|
« Reply #1797 on: February 14, 2011, 18:17:26 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
jordan1976
Newbie
|
|
« Reply #1798 on: February 14, 2011, 18:18:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
SIMBEN
|
|
« Reply #1799 on: February 14, 2011, 20:11:45 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|