Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 07, 2025, 08:43:19 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2376246 times)
0 Members and 19 Guests are viewing this topic.
aborigen
Sr. Member

« Reply #1740 on: February 05, 2011, 10:54:52 AM »

По простащини ,излишльотини ,интриги и т.н. размина и Ефтим...
Друго освен да кажа отново и за последно че ми е жал за теб не мога..Съжалявам че съм ти отделял толкова много време в контактите ми с теб../нещо те е стегнало но не мога да разбера какво/...
Жив и здрав....
От истината боли. biggrin biggrin biggrin
Ето ти още една кучка от МЕЛЕЗИТЕ МИ.
СНЕЖИНКА.На снимката е точно на година.
И тая е по вълчаците. lol lol lol
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1741 on: February 05, 2011, 13:43:43 PM »

3. Когато заплоди дъщерята на ПАная на МАнгал,след това като я прибра я скочиха при теб и  Немската овчарка до обора ти на рибарника и сигурно Ахил и т.н.Ти сам ми го каза но продължи да кръщаваш малките от нея  само на Мангал. Тези кучета сега последно от кого са и каква порода са?

4. Когато пусна твоята кучка на Вардар на Огнян след това я пусна веднага и на Ахил и на кой още и оспорваще пред Огнян смешно?И тях кръщаваше както ти падне и те каква порода с а и  от кой са? .Огнян още се смее...

Слушай то няма какво много да му се отговаря.Пред фактите и боговете мълчат..Ето затова съм говорил и затова се отдръпнах от теб.Нека всички тук в форума сами да преценят кой е повече за уважение.НЕ се  сърди ..Искаше въпроси публично -имаш ги..Аз съм сигурен в това което написах има и свидетели като Огнян например. Не мисля да мърся форума повече с теб..
жив и здрав...

п.с Кучето с което искаш да си оплакна очите изглежда добре.Поне така на снимките които съм виждал.КАто 2 капки вода са в главите с един син  на КАплан. Но пък което гледам е че е далеко от дядо си.Но това е мое мнение.

И друго ...Пак продължаваш да лъжеш с това че си ми казал че Янко бил мелез. Дръж се подобаващо на мъж.Не изопачявай истината.НЯма да впечатлиш по тоя начин никого..това  беше последно от мен..
I moeto mnenie sushtoto, no za tvoite kucheta. Tova chervenoto deto go vodish po izlojbite e mnogooo dalechee ot djdo si. samo slavata na linijta e v nego. Licno moe mnenie  Wink
ТИТО
Hero Member

« Reply #1742 on: February 05, 2011, 16:38:26 PM »

Aко е истина Ники да ме заболи но ти казах че ми е жал за теб...-това е което усещам. Инак си мисли ,че ме боли нека ти е по харно на душата..
 Brad Pit- brat my ,

Като гледам само чакаш интрига и да поръсиш със сол...Твоето мнение е различно от моето,което е пък еднакво с човека отгледал и Рекси,видял и баща му и майка му така че по ме радва мнението на последния. Следващия път на някоя изложба хубаво се огледай в Рижко и пак изкажи мнение дали е само славата на линията..Дори и само славата на линията да я има /но не е така/пак се радвам щото имам линията...
поздрави,,,

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1743 on: February 05, 2011, 18:01:39 PM »

Шарко на 1 година и 2 месеца

И двете кучета са добри, гуджи ли са или така са излезли на снимките?

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #1744 on: February 05, 2011, 19:31:03 PM »

Гуажи са
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1745 on: February 05, 2011, 20:14:08 PM »

Ще дойдат ли живот и здраве в Железница тази пролет ?     biggrin

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1746 on: February 05, 2011, 21:16:48 PM »

Aко е истина Ники да ме заболи но ти казах че ми е жал за теб...-това е което усещам. Инак си мисли ,че ме боли нека ти е по харно на душата..
 Brad Pit- brat my ,

Като гледам само чакаш интрига и да поръсиш със сол...Твоето мнение е различно от моето,което е пък еднакво с човека отгледал и Рекси,видял и баща му и майка му така че по ме радва мнението на последния. Следващия път на някоя изложба хубаво се огледай в Рижко и пак изкажи мнение дали е само славата на линията..Дори и само славата на линията да я има /но не е така/пак се радвам щото имам линията...
поздрави,,,

Ne me razbirash pravilno i ne tursj intiga. Prosto si izkazvam mnenieto, kakto go pravish i ti samij. V prednij ti citiran post kaza che kuchetata koito pokaza aborigen sa podobij na pra- tam kakvito sa. Az ti kazvam che toj chervenij e dalech ot djdo si . Moe mnenie ti ne se suobrazjvai s nego no e istina. Vijdal sum go na jivo i e nichto osobenno, no si e drugo kato kajesh che e po linij na bodrovskij. lol
ТИТО
Hero Member

« Reply #1747 on: February 06, 2011, 19:23:39 PM »

Ти кучето освен на 6-7 месечна възраст след това виждал ли си го за да правиш опити за добро мнение?Защото аз докато не видя куче преди да се е развило не смея да давам мнения .Ти можеш ли?
« Last Edit: February 06, 2011, 19:25:23 PM by ТИТО » Logged

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1748 on: February 07, 2011, 10:31:34 AM »

Няма да спорим. Ок прав си.
Mad Max
Hero Member

« Reply #1749 on: February 07, 2011, 10:36:34 AM »

Шарко-брат на Кана и Вакла-сестра на Гара
(родители баща Барон на Др.Стойков и майка Кана на И.Мурат)

notworthy notworthy notworthy

tony
Newbie
*

« Reply #1750 on: February 08, 2011, 06:58:07 AM »

SIMBEN, благодаря за коментара!
Надявам се, че Вихрен е наследил и характера на предците си. За съжаление не знам нищо за тях. Но съдейки по него, мога само да кажа, че това, което се говори за тези кучета не са легенди и небивалици. Тези кучета наистина притежават уникални качества. Вихрен надминава всичките ми очаквания. Ще си позволя да споделя, защото съм впечатлена. Признавам си, че се притеснявах много когато го взех. Той обаче се оказа изключително схватлив. От кошарата го вкарах за известно време в апартамент. Останах изненадана как разбра, че трябва да пази чисто и да не вдига шум. С колата също- никакъв проблем. Навсякъде е с нас и много обича да пътува. От 4 месеца живеем във вилна зона и животът на свобода му се отразява много добре. Изключително издръжлив е. Изминава в тичане по 7-8 километра. Ходи с нас по планините. Качва редовно Черни връх. От него да знаете, качамакът на "Камен дел" си го бива.  smile Планинарството ни е страст и той я споделя с нас. Знае къде как да се държи. Който го е видял, все хубаво е казал. Това ме радва не само защото грижите и привързаността ми не са напразни, но най-вече, защото гледам на него като на нещо наистина българско и няма да е пресилено да кажа, че се гордея, че имам до себе си нещо неподправено българско. Надявам се да е жив и здрав, както се надявам да продължа да се справям, защото си е истинско предизвикателство.
aborigen
Sr. Member

« Reply #1751 on: February 08, 2011, 17:32:25 PM »

Паная.Където я продадох на Росен Михайлов.
И той сам си я обяви за мелез. lol lol lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #1752 on: February 08, 2011, 17:58:48 PM »

Марко.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1753 on: February 08, 2011, 18:03:49 PM »

Тоя Марко не го ли публикуваха преди време заедно със още няколко кучета-два песа,жълтеникав и кафяв и кучка като него на цвят,ако не се лъжа казаха,че били от Банско?

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
aborigen
Sr. Member

« Reply #1754 on: February 08, 2011, 18:07:17 PM »

Тоя Марко не го ли публикуваха преди време заедно със още няколко кучета-два песа,жълтеникав и кафяв и кучка като него на цвят,ако не се лъжа казаха,че били от Банско?
Върви по Банскалииските кучета.Ане че е от Банско.

Pages: 1 ... 115 116 [117] 118 119 ... 589
  Print  

Jump to: