доста кутрета
Явно информатора ти не е от качествените за Янко-Пайо..Това куче го взех заради баща му ПАйо. И Янко е последното истинско куче от КАвлаците..Ако говориш за синовете на Янко Пайо които с апри кавлаците то те са от една кучка от Стефан ПОпов .Но Янко е от ПАйо и въпросната кучка /по Шмит/,проверявайки при Шмит,Петър и Боре от Д.Баня,Ицо -брадата,Ане /сина му на Спас/ доста хора които много добре познават и Янко и кучката..Така че кажи му здраве на информатора ти и това е.
Не виждам в кучката кяото показа на снимката -мое производство нещо притеснително освен ухото но при кучетата от района това често се среща. Дано да има още кучки като тази-ще се радвам много..
Сега идват въпросите ми към теб ,щом ги искаш.....
1. Когато взе Минчо ти не му знаеше произхода а само казваше ---А..бе виж кучето, какъв произход? и че било от някакви овчари и то от Дупнишко..но иначе смъкнато от 7-те езера...Казваше че си развъдил от него/мен лично ме съмнява/ ?КАжи ми съчинения от теб произход и като какви определяш поколенията от него -каква порода?
2. След това вкара при теб онова куче което искаше да го бориш и му викаше -Китан..Каза че е крадено и е при теб скрито като и на него не му знаеше произхода и въдеше с него.КАжи ми и за неговия произход...ЕДин приятел искаше кучета за един склад и ти ми даде 2 кутрета от същото куче..Станаха доста странни но му бях казал за тях и той не ги иска за да развъжда а само да пазят.НЯкой ден специално ще ти пратя снимки да си ги видиш.
А значи така ги проверявате.
Тоя ми каза и оня ми каза.Браво на вас.
Сега дати обясна за Минчо.
Минчо го купих от едни момчета от Ресилово.Тамън бяха слезли от връх Кабул малко над езерата там те си пасът овцете.Кучето ми хареса и аз го купих.В ПОСЛЕДСТВИЕ ГИ РАЗПИТАХ ЗА ПРОИЗХОДА НА КУЧЕТО И ТЕ МИ ГО КАЗАХА.
Намене никой неми държи сметка кави кучета да си развъждам.Така че сори.
Сега за кутретата.
На тебе ти трябваха кутрета за оная програма вълкът сит агнето цяло.
Май по телефона ме пита дали имам и аз ти казах че мога да ти намеря
Доста кутрета ти трябваха и купува от къде ли не и какви ли не.
От Василиците та от Дупница САМО ДАСА шарени.
На мене ми каза че ги плащаш по 80лв.
На сметището във Самоков имаше в изобилие.
Може и даси ги дал на склада ама незабравяй че небеше сам като дойде да ги купуваш от мене.
И в колата возехте доста помивки.
А за онова където казваш че е крадено.Мислишли че щего показвам на такива като тебе ако го търсят.И ще го водя на Мало конаре.Да го снимат и да си го познае някой.
Сега за кучката Атина където ти я докарах да се гони във твоя РАЗВЪДНИК ЗА ЕЛИТНИ КК.
Понеже не беше проверена ти я беше затворил при оня мелезак МРАВКА.Помниш или не помниш.
Но понеже небеше могъл да я скочи я пуснахме на Мангала.Помниш или не помниш.
Като се укучи кучката укучи доста кутрета.А на тебе ти се беше укучила една кучка само с едно кутре и аз ти донесох 2 кутрета да ти разцицат кучката щото в последствие твойто умре едното беше черно женско като Мангала помнишли или непомниш.
Та като ги продаде тия кутрета за какви ги продаде а.
ЯВНО ПРИ ТЕБЕ ИНТЕРЕСА ГОНИ ФЕСА.
Вземи си хапчето преди лягане да не сънуваш кошмари..