Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 07, 2025, 11:13:38 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2376756 times)
0 Members and 14 Guests are viewing this topic.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1725 on: February 04, 2011, 11:23:41 AM »

Абе Петка аз не претендирам че знам ама ти пък откога толкова много знаеш бе. Да не се опитваш пак с чужда пита помана да правиш..
 Казах ти мнението м иза Славейко повече не ми се говори за него ..
 А я ми кажи сега кой става повече за смях...Такива като мен или ти..Уж нямали а все за костенски кучета говориш и ти и всички около Самоков.Абе ти май яко те избива на говедарски комплекси..Да не почнеш и ти сега като македонците само че ли Говедарци. Споко бе човек . Още малко и ще кажеш ,че твоите кучета сега са тръгнали от Говедарски дамазлък/щото като те слуша човек явно само у Говедарци е имало кучета/ но след това мина през Костенец от там в Долна Баня и пак  в  Интиман и сега ти ще върнеш на 100 процента старата традиция и истински говедарски кучета.. lol clap Само да не ги направиш като онази кучка Паная ли беше дето ми я даде за много убава...
    Ники не е важно кой от къде взел.Важно е кой с какво е станал известен. Щото по твоята логика ако не беше взел Славейко -Шабан  щеше ли някой да го знае Славейко ааааааах.

Абе Росене ти като толкова разбираш що я купи ПАНАЯ.
Да само тия от Рангел са ХУБАВИ И ПРОВЕРЕНИ.
Хайде да не ви вадим кирливите ризи.
Помивки навсякъде във БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ.

Не само тогава и сега е същото  Wink Казват това е по еди- коя си линия, пък само линията в него. Пълна лингия. За съжаление така е с повечето линий в цялта страна. Виждат се отделни екземпляри, които се доближават до родоначалниците. Другото е пълнеж да се казва, че е запазена линията, а кого заблуждаваме Wink Пък някъде ако има хубаво куче, то пък не е проверено и естествено се казва, че е мелез щото не е у някой от разбирачите  :lol:а ако беше, тогава може и е по чисто от планинска река  lol lol lol
Точно така Брат Пит.
Ето го и примера.
Янко Пайо 2.
Майката е мелезак ама Росен излъга че е по на Васко Шмит от кучетата.
Даже не ходи да купи  кучето от Кавлачетата лично а  прати Ицо брадата да го купи.
И сега затова щего подиграват.
Нека щом е толкова ербап да покаже майката на снимка да я видиме всичките как изглежда.
Е за това куче става на въпрос.
  Wink                        cheers                      biggrin
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1726 on: February 04, 2011, 12:31:28 PM »

Вихрен на 6 месеца.

Този Вихрен е одрал кожата на макка си  clap

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
ТИТО
Hero Member

« Reply #1727 on: February 04, 2011, 14:29:38 PM »

Ники-Петка много пошли опити за интрига или клевета или как да го нарека незнам бе човек?
КАзваш от три години...И защо душицата ти е дерзала толкова време?Аз сега за пръв път чувам от теб за мелез в Янко ПАйо...Въпреки че там нещата са проверени и се знае добре докога и при кои кучета произхода е ясен при кавлаците и кога вкараха от варварската кръв и от Стефан ПОПОв и т.н.Ако нещо ти е под съмнение хубаво питай и пак заповядай. Ти не беше ли същия който доведе онази кучка с произход -Злокучане да я заплождаш на Янко-Пайо и щото кучето не можа да я заплоди и сега го плюеш че е мелез...  ?Аххххххххх
Недей с такива елементарни опити -че почваш да приличаш на някой си от Велинград...

ПАк ти казвам че според мен комплексарството яко те е натиснало и почваш да се пукаш по гарнитурите...Не се опитвай да слагаш думи в устата ми човече...Казвал съм само че си несериозен развъждач и повече при мен няма да заплождаш щом заплождаш на мое куче и пускаш след това на няколко още и  след това си ги кръщаваш както дойде...Заставам зад всяка една моя дума и в случая не  виждам защо трябва да се сърдиш. Е ще ме извиняваш човек но аз така не правя кучкарлъка и не мисля че е нормално. Другото което съм казал и пак заставам зад думите е че няма смисъл да събираш кучета от тук и там без произход за да  си го измисляш ти в последствие.Ако ии тези думи те заболят -то няма смисъл да се разговаря с теб повече човек..
Но думите които се опита да ми вкараш  не са мои и ти знаеш че това не е в стила ми.

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
ТИТО
Hero Member

« Reply #1728 on: February 04, 2011, 14:40:01 PM »

С опитите ти за разговори тип махленско ниво /аз чух че оня казал щото другия помислил а кьоравия  видял/,най-много да омърсим форума както и виждам че правим.На всички им е писнало на подобни джваканици . Предлагам ти ако имаш някакви сериозни факти относно произход на мои кучета да ги представиш  и не пред мен а пред развъдната комисия на цял МАКК за да ги разгледаме. Но аз така като гледам фактите са ти продиктуване от някаква твоя лична емоция или нещо подобно но дотам....
п.с Казах ти какъв е реда за произхода от там натам спирам по тази тема защото всичко останало ще е празнодумства освободени от логика и факти...

aborigen
Sr. Member

« Reply #1729 on: February 04, 2011, 16:49:09 PM »

Ники-Петка много пошли опити за интрига или клевета или как да го нарека незнам бе човек?
КАзваш от три години...И защо душицата ти е дерзала толкова време?Аз сега за пръв път чувам от теб за мелез в Янко ПАйо...Въпреки че там нещата са проверени и се знае добре докога и при кои кучета произхода е ясен при кавлаците и кога вкараха от варварската кръв и от Стефан ПОПОв и т.н.Ако нещо ти е под съмнение хубаво питай и пак заповядай. Ти не беше ли същия който доведе онази кучка с произход -Злокучане да я заплождаш на Янко-Пайо и щото кучето не можа да я заплоди и сега го плюеш че е мелез...  ?Аххххххххх
Недей с такива елементарни опити -че почваш да приличаш на някой си от Велинград...

ПАк ти казвам че според мен комплексарството яко те е натиснало и почваш да се пукаш по гарнитурите...Не се опитвай да слагаш думи в устата ми човече...Казвал съм само че си несериозен развъждач и повече при мен няма да заплождаш щом заплождаш на мое куче и пускаш след това на няколко още и  след това си ги кръщаваш както дойде...Заставам зад всяка една моя дума и в случая не  виждам защо трябва да се сърдиш. Е ще ме извиняваш човек но аз така не правя кучкарлъка и не мисля че е нормално. Другото което съм казал и пак заставам зад думите е че няма смисъл да събираш кучета от тук и там без произход за да  си го измисляш ти в последствие.Ако ии тези думи те заболят -то няма смисъл да се разговаря с теб повече човек..
Но думите които се опита да ми вкараш  не са мои и ти знаеш че това не е в стила ми.

Росене още като го довлече това куче ти казах че е мелез.Много бързо забравяш.
Добре че тогава неможа да я закачи кучето.То се видя във поколенията му каво дава.
Покажи майката на това куче та да видиме че си прав.
Мене ми дреме за твойте кучета но говориш на другите за кучетата зад гърба им.
Ако искаш ме питай  тука пред хората а не на лични.
Ще ти кажа всичко каквото те интересува.
За Минчо.

За Паная.
Ето ти по Шабан на СЛАВЕЙКО БАЛДЖИЙСКИ.
Гедай и плакни очите.
« Last Edit: February 04, 2011, 16:50:03 PM by aborigen » Logged
aborigen
Sr. Member

« Reply #1730 on: February 04, 2011, 16:53:13 PM »

Ето ти и по Минчо.
Кашо.
Линия по кучета на Иван Ишлямски.Внук на МАДЖАР.

« Last Edit: February 04, 2011, 16:57:14 PM by aborigen » Logged
aborigen
Sr. Member

« Reply #1731 on: February 04, 2011, 17:00:41 PM »

Ето ти го и Минчо.
Нали за него все ме питаш на лични.
Каво точно те интересува да ти кажа.
ТИТО
Hero Member

« Reply #1732 on: February 04, 2011, 19:38:36 PM »

Явно информатора ти не е от качествените за Янко-Пайо..Това куче го взех заради баща му ПАйо. И Янко е последното истинско куче от КАвлаците..Ако говориш за синовете на Янко Пайо които с апри кавлаците то те са от една кучка от Стефан ПОпов .Но Янко е от ПАйо и въпросната кучка /по Шмит/,проверявайки при Шмит,Петър и Боре от Д.Баня,Ицо -брадата,Ане /сина му на Спас/ доста хора които много добре познават и Янко и кучката..Така че кажи му здраве на информатора ти и това е.
 Не виждам в кучката кяото показа на снимката -мое производство нещо притеснително освен ухото но при кучетата от района това често се среща. Дано да има още кучки като тази-ще се радвам много..
    Сега идват въпросите ми към теб ,щом ги искаш.....
1. Когато взе Минчо ти не му знаеше произхода а само казваше ---А..бе виж кучето, какъв произход? и че било от някакви овчари и то от Дупнишко..но иначе смъкнато от 7-те езера...Казваше че си развъдил от него/мен лично ме съмнява/ ?КАжи ми съчинения от теб произход и като какви определяш поколенията от него -каква порода?
2. След това вкара при теб онова куче което искаше да го бориш и му викаше -Китан..Каза че е крадено и е при теб скрито като и на него не му знаеше произхода и въдеше с него.КАжи ми и за неговия произход...ЕДин приятел искаше кучета за един склад  и ти ми даде 2 кутрета от същото куче..Станаха доста странни но му бях казал за тях и той не ги иска за да развъжда а само да пазят.НЯкой ден специално ще ти пратя снимки да си ги видиш.

ТИТО
Hero Member

« Reply #1733 on: February 04, 2011, 19:51:41 PM »

3. Когато заплоди дъщерята на ПАная на МАнгал,след това като я прибра я скочиха при теб и  Немската овчарка до обора ти на рибарника и сигурно Ахил и т.н.Ти сам ми го каза но продължи да кръщаваш малките от нея  само на Мангал. Тези кучета сега последно от кого са и каква порода са?

4. Когато пусна твоята кучка на Вардар на Огнян след това я пусна веднага и на Ахил и на кой още и оспорваще пред Огнян смешно?И тях кръщаваше както ти падне и те каква порода с а и  от кой са? .Огнян още се смее...

Слушай то няма какво много да му се отговаря.Пред фактите и боговете мълчат..Ето затова съм говорил и затова се отдръпнах от теб.Нека всички тук в форума сами да преценят кой е повече за уважение.НЕ се  сърди ..Искаше въпроси публично -имаш ги..Аз съм сигурен в това което написах има и свидетели като Огнян например. Не мисля да мърся форума повече с теб..
жив и здрав...

п.с Кучето с което искаш да си оплакна очите изглежда добре.Поне така на снимките които съм виждал.КАто 2 капки вода са в главите с един син  на КАплан. Но пък което гледам е че е далеко от дядо си .Но това е мое мнение.

И друго ...Пак продължаваш да лъжеш с това че си ми казал че Янко бил мелез. Дръж се подобаващо на мъж.Не изопачявай истината.НЯма да впечатлиш по тоя начин никого..това  беше последно от мен..
« Last Edit: February 04, 2011, 19:55:44 PM by ТИТО » Logged

aborigen
Sr. Member

« Reply #1734 on: February 04, 2011, 21:02:10 PM »

доста кутрета

Явно информатора ти не е от качествените за Янко-Пайо..Това куче го взех заради баща му ПАйо. И Янко е последното истинско куче от КАвлаците..Ако говориш за синовете на Янко Пайо които с апри кавлаците то те са от една кучка от Стефан ПОпов .Но Янко е от ПАйо и въпросната кучка /по Шмит/,проверявайки при Шмит,Петър и Боре от Д.Баня,Ицо -брадата,Ане /сина му на Спас/ доста хора които много добре познават и Янко и кучката..Така че кажи му здраве на информатора ти и това е.
 Не виждам в кучката кяото показа на снимката -мое производство нещо притеснително освен ухото но при кучетата от района това често се среща. Дано да има още кучки като тази-ще се радвам много..
    Сега идват въпросите ми към теб ,щом ги искаш.....
1. Когато взе Минчо ти не му знаеше произхода а само казваше ---А..бе виж кучето, какъв произход? и че било от някакви овчари и то от Дупнишко..но иначе смъкнато от 7-те езера...Казваше че си развъдил от него/мен лично ме съмнява/ ?КАжи ми съчинения от теб произход и като какви определяш поколенията от него -каква порода?
2. След това вкара при теб онова куче което искаше да го бориш и му викаше -Китан..Каза че е крадено и е при теб скрито като и на него не му знаеше произхода и въдеше с него.КАжи ми и за неговия произход...ЕДин приятел искаше кучета за един склад  и ти ми даде 2 кутрета от същото куче..Станаха доста странни но му бях казал за тях и той не ги иска за да развъжда а само да пазят.НЯкой ден специално ще ти пратя снимки да си ги видиш.

А значи така ги проверявате.
Тоя ми каза и оня ми каза.Браво на вас. lol lol lol
Сега дати обясна за Минчо.
Минчо го купих от едни момчета от Ресилово.Тамън бяха слезли от връх Кабул малко над езерата там те си пасът овцете.Кучето ми хареса и аз го купих.В ПОСЛЕДСТВИЕ ГИ РАЗПИТАХ ЗА ПРОИЗХОДА НА КУЧЕТО И ТЕ МИ ГО КАЗАХА.
Намене никой неми държи сметка кави кучета да си развъждам.Така че сори. biggrin biggrin biggrin
Сега за кутретата.
На тебе ти трябваха кутрета за оная програма вълкът сит агнето цяло.
Май по телефона ме пита дали имам и аз ти казах че мога да ти намеря biggrin biggrin biggrin
Доста кутрета ти трябваха и купува от къде ли не и какви ли не.
От Василиците та от Дупница САМО ДАСА шарени.
На мене ми каза че ги плащаш по 80лв.
На сметището във Самоков имаше в изобилие. lol lol lol
Може и даси ги дал на склада ама незабравяй че небеше сам като дойде да ги купуваш от мене.
И в колата возехте доста помивки. clap clap clap
А за онова където казваш че е крадено.Мислишли че щего показвам на такива като тебе ако го търсят.И ще го водя на Мало конаре.Да го снимат и да си го познае някой.
Сега за кучката Атина където ти я докарах да се гони във твоя РАЗВЪДНИК ЗА ЕЛИТНИ КК.
Понеже не беше проверена ти я беше затворил при оня мелезак МРАВКА.Помниш или не помниш.
Но понеже небеше могъл да я скочи я пуснахме на Мангала.Помниш или не помниш.
Като се укучи кучката укучи доста кутрета.А на тебе ти се беше укучила една кучка само с едно кутре и аз ти донесох 2 кутрета да ти разцицат кучката щото в последствие твойто умре едното беше черно женско като Мангала помнишли или непомниш.
Та като ги продаде тия кутрета за какви ги продаде а. lol lol lol
ЯВНО ПРИ ТЕБЕ ИНТЕРЕСА ГОНИ ФЕСА. cheers cheers cheers
Вземи си хапчето преди лягане да не сънуваш кошмари.. biggrin biggrin biggrin
gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #1735 on: February 04, 2011, 21:03:55 PM »

Шарко-брат на Кана и Вакла-сестра на Гара
(родители баща Барон на Др.Стойков и майка Кана на И.Мурат)

ТИТО
Hero Member

« Reply #1736 on: February 05, 2011, 07:15:53 AM »

По простащини ,излишльотини ,интриги и т.н. размина и Ефтим...
Друго освен да кажа отново и за последно че ми е жал за теб не мога..Съжалявам че съм ти отделял толкова много време в контактите ми с теб../нещо те е стегнало но не мога да разбера какво/...
Жив и здрав....

ТИТО
Hero Member

« Reply #1737 on: February 05, 2011, 07:43:05 AM »

Ниско ниво Петка и много безполезни опити...Очуди ме със скрития ти талан на майстор на  късия разказ. Съвет --използвай таланта си на друго място -там ще изкараш може би и пари от това,,,..Ако имаше и 5 % вярно от това дето си го писал, досега да беше казал отдавна и да разкажеш като те знам каква си клюкарка .
 Опитваш да си придаваш стил и поиска въпроси на открито.ЗАдадох ти ги и понеже жалката ти душица не може да преглътне истината която боли прибягна до най-лесното и грозното ----лъжата и клеветата.
 Поне малко си напрегни главицата когато се опитваш защото когато ринеш започваш да хвърляш пръс на гърба си в случай приятелите ти като Николай и Владе от червената земя. Кутретата взех от тях за програмата и подчти всики умряха ти го знаеш.Те ли са помовките и т.н.Мисли ,мисли преди да пишеш.ЗА това не само пръсти се искат и глава..
Жив и здрав....
Няма какво друго да се каже по твоята пародия..

gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #1738 on: February 05, 2011, 09:24:28 AM »

Вакла на 7 месеца

gragomirstoikov
Sr. Member

« Reply #1739 on: February 05, 2011, 09:26:48 AM »

Шарко на 1 година и 2 месеца

« Last Edit: February 05, 2011, 09:28:55 AM by gragomirstoikov » Logged
Pages: 1 ... 114 115 [116] 117 118 ... 589
  Print  

Jump to: