Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 07, 2025, 14:06:07 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2377106 times)
0 Members and 16 Guests are viewing this topic.
STARTER
Hero Member

« Reply #1695 on: February 02, 2011, 11:14:52 AM »

Не само тогава и сега е същото  Wink Казват това е по еди- коя си линия, пък само линията в него. Пълна лингия. За съжаление така е с повечето линий в цялта страна. Виждат се отделни екземпляри, които се доближават до родоначалниците. Другото е пълнеж да се казва, че е запазена линията, а кого заблуждаваме
cheers
miroslav
Full Member

« Reply #1696 on: February 02, 2011, 13:32:49 PM »

tony
Newbie
*

« Reply #1697 on: February 02, 2011, 16:33:54 PM »

na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1698 on: February 02, 2011, 16:36:33 PM »

Не само тогава и сега е същото  Wink Казват това е по еди- коя си линия, пък само линията в него. Пълна лингия. За съжаление така е с повечето линий в цялта страна. Виждат се отделни екземпляри, които се доближават до родоначалниците. Другото е пълнеж да се казва, че е запазена линията, а кого заблуждаваме
cheers
Стартер, иронично се присмиваш или си съгласен  hmm
tony
Newbie
*

« Reply #1699 on: February 02, 2011, 16:43:24 PM »

VIXREN 6ERKO BY KARAKITAN

Алекс Христов
Sr. Member

« Reply #1700 on: February 02, 2011, 16:55:24 PM »

Рекс- 1г.и 8м.

Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
tony
Newbie
*

« Reply #1701 on: February 02, 2011, 17:01:03 PM »

ilian radev
Newbie
*

« Reply #1702 on: February 02, 2011, 17:22:12 PM »

http://img829.imageshack.us/i/14122010027y.jpg/
ilian radev
Newbie
*

« Reply #1703 on: February 02, 2011, 17:23:23 PM »

http://img528.imageshack.us/i/09012011057.jpg/
STARTER
Hero Member

« Reply #1704 on: February 02, 2011, 18:54:46 PM »

cheers
Изцяло съм съгласен! На черното бяло не трябва да се казва.
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1705 on: February 02, 2011, 19:21:02 PM »

cheers
Изцяло съм съгласен! На черното бяло не трябва да се казва.
Ok, togava  cheers
dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1706 on: February 02, 2011, 19:52:55 PM »

Абе Петка аз не претендирам че знам ама ти пък откога толкова много знаеш бе. Да не се опитваш пак с чужда пита помана да правиш..
 Казах ти мнението м иза Славейко повече не ми се говори за него ..
 А я ми кажи сега кой става повече за смях...Такива като мен или ти..Уж нямали а все за костенски кучета говориш и ти и всички около Самоков.Абе ти май яко те избива на говедарски комплекси..Да не почнеш и ти сега като македонците само че ли Говедарци. Споко бе човек . Още малко и ще кажеш ,че твоите кучета сега са тръгнали от Говедарски дамазлък/щото като те слуша човек явно само у Говедарци е имало кучета/ но след това мина през Костенец от там в Долна Баня и пак  в  Интиман и сега ти ще върнеш на 100 процента старата традиция и истински говедарски кучета.. lol clap Само да не ги направиш като онази кучка Паная ли беше дето ми я даде за много убава...
    Ники не е важно кой от къде взел.Важно е кой с какво е станал известен. Щото по твоята логика ако не беше взел Славейко -Шабан  щеше ли някой да го знае Славейко ааааааах.

росене а теб кои те знаеше бе преди да купиш от рангел кучетата а? Ако не беше тате рангел немаше да има тия кучета а ти щеше да си никои нели така ? Затова не говори толко. mad
ТИТО
Hero Member

« Reply #1707 on: February 02, 2011, 20:48:37 PM »

Момче младичко и зеленичко за пореден и последен път ще ти отговоря и мисля след това да не го правя понеже аз не усещам форума като детски за разлика от теб.
 Този форум не е за личности  а за кучета...На такива махленски опити вече на всички ни е втръснало.По добре е да се обсъждат ,публикуват и т.н. кучета а не собствениците им.НЯма значение кой от колко и какво .
 Аз лично не се занимавам с кучетата за да градя с тях моето его и т.н.  Кучетата са ми хоби и мерак. Със самите ти въпроси към мен разбирам колко грешна представа имаш за света около теб...
 Но пряко на въпроса ти ще ти отговоря и аз с въпрос и след това жив и здрав...
-За мен незнам но ако баща ти не беше купил навремето Шабан щеше ли някой да знае за Славейко и ти щеше ли да пишеш сега тук?---не се напрягай да ми отговаряш ,като гледам няма смисъл... ;)поздрави,,,,

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1708 on: February 02, 2011, 21:04:06 PM »

Момче младичко и зеленичко за пореден и последен път ще ти отговоря и мисля след това да не го правя понеже аз не усещам форума като детски за разлика от теб.
 Този форум не е за личности  а за кучета...На такива махленски опити вече на всички ни е втръснало.По добре е да се обсъждат ,публикуват и т.н. кучета а не собствениците им.НЯма значение кой от колко и какво .
 Аз лично не се занимавам с кучетата за да градя с тях моето его и т.н.  Кучетата са ми хоби и мерак. Със самите ти въпроси към мен разбирам колко грешна представа имаш за света около теб...
 Но пряко на въпроса ти ще ти отговоря и аз с въпрос и след това жив и здрав...
-За мен незнам но ако баща ти не беше купил навремето Шабан щеше ли някой да знае за Славейко и ти щеше ли да пишеш сега тук?---не се напрягай да ми отговаряш ,като гледам няма смисъл... ;)поздрави,,,,
еми незнамти ако си пророк ми кажи да щелсъм да пиша тук а тате ако не беше взел шабан ти щеше ли да имаш кучета пък ти ми кажи но за разлика от теб пак щеха да го знаят ного хора.....
Pagan_fire
Hero Member

« Reply #1709 on: February 03, 2011, 07:35:56 AM »

lol lol lol lol lol  тоя лаф  "знаеш ли кой е татко" го зарязахме още в детската градина!
 другото творение от кръга "Мисъл" отново куца.
Стига глупости,на мен ми се гледат каракачански кучета,а на вас? Качвайте снимки  smile

"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си"
   Леонардо да Винчи
Pages: 1 ... 112 113 [114] 115 116 ... 589
  Print  

Jump to: