Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 07, 2025, 13:51:15 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 111 112 [113] 114 115 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2377078 times)
0 Members and 19 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #1680 on: February 01, 2011, 21:47:51 PM »

Момче младо,разсмиваш ме ...Научи се първо да пишеш и след това заповядай отново тук да поговорим.

Тук  младок не говорим за това кой е по-по- първи в кучкарлъка.Объркал си темата явно.Но във всеки случай не е и баща ти нито пък Рангел. Темата за която говорим е съвсем различна от това млади момчета да се учат тепърва да пишат.

Всеки се старае да постигне нещо.Но не си мисли че тате ти ако е постигнал нещо някога си то постигнатото се предава генетично в поколенията . При теб много явно ми се струва че ще има разпадък на куч. ген, особено започвайки както случая теб с насъщния материал с който разполагаш.Но колай  желая ти успех в начинанията..Но слушай с този тон ми се струва че няма да прогресираш най-много да се объркаш някъде.
 За моите  кучета ми се струва че имаш погрешна представа ако разбираш изобщо за какво ти говоря.По -добре запитай тате ти по-добре с какво е разполагал Рангел,от там какво дойде при мен/само мечта Шабанова за вас/ и най-накрая да се опиташ да направиш дори и пошли опити за разсъждения. По принцип случва се и при най-добрите да са имали едно известно куче и след това да ги боли че дамазлъка е у други...
  Но пък за едно съм благодарен на тате ти ,че ако не беше той не щяхме да имаме прекрасния дамазлък и на Шабан и на бодровското...Мерси да му кажеш от мен.
поздрави малчо,,,,,и по спокойно така с нерви не става тая...

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1681 on: February 01, 2011, 22:04:29 PM »

Момче младо,разсмиваш ме ...Научи се първо да пишеш и след това заповядай отново тук да поговорим.

Тук  младок не говорим за това кой е по-по- първи в кучкарлъка.Объркал си темата явно.Но във всеки случай не е и баща ти нито пък Рангел. Темата за която говорим е съвсем различна от това млади момчета да се учат тепърва да пишат.

Всеки се старае да постигне нещо.Но не си мисли че тате ти ако е постигнал нещо някога си то постигнатото се предава генетично в поколенията . При теб много явно ми се струва че ще има разпадък на куч. ген, особено започвайки както случая теб с насъщния материал с който разполагаш.Но колай  желая ти успех в начинанията..Но слушай с този тон ми се струва че няма да прогресираш най-много да се объркаш някъде.
 За моите  кучета ми се струва че имаш погрешна представа ако разбираш изобщо за какво ти говоря.По -добре запитай тате ти по-добре с какво е разполагал Рангел,от там какво дойде при мен/само мечта Шабанова за вас/ и най-накрая да се опиташ да направиш дори и пошли опити за разсъждения. По принцип случва се и при най-добрите да са имали едно известно куче и след това да ги боли че дамазлъка е у други...
  Но пък за едно съм благодарен на тате ти ,че ако не беше той не щяхме да имаме прекрасния дамазлък и на Шабан и на бодровското...Мерси да му кажеш от мен.
поздрави малчо,,,,,и по спокойно така с нерви не става тая...

роска аз какви внучи и пра внуци имам на ШАБАН такима не си виждал и с това мечта шабанова какво искаш да кажеш че нямам кучето по шабанли а .... нещо се бъркаш.хахах
ТИТО
Hero Member

« Reply #1682 on: February 01, 2011, 22:10:23 PM »

Първо искам да разбера кой пише Славейко или детето за да отговоря...

dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1683 on: February 01, 2011, 22:14:19 PM »

Първо искам да разбера кой пише Славейко или детето за да отговоря...
нема значение говари ..
ТИТО
Hero Member

« Reply #1684 on: February 01, 2011, 22:35:43 PM »

Всъщност какво значение има все едно ...Славейко..

ЗА виждането може да поспорим и то доста..Аз доскоро имах и Султан -внук на Шабан и ФАтма -негова сестра за които ти много добре знаеш Славейко/или имаш много къса памет/ кои са и от къде са правени и как изглеждат. Намира се някой друг дамазлък и  от тях и т.н.и от други.
ПОкажи нещо като тях бе човек ...да изплакнем окото -ако имаш де  lol.ПОказвай бе човек обеснявай -ние ПОНЕ  не КРАДЕМ..../дано този път ме разбереш/.
   Аз  си мисля че съм виждал -виж на другите покажи...Аз или ние знаем.../сети се кой/.То и ти знаеш ама пусти интерес не дава на ръката да се сложи на сърцето..

Всъщност хубавото куче си е хубаво а ние се стремим да запазим облика на основоположника нали? Wink

« Last Edit: February 01, 2011, 22:38:17 PM by ТИТО » Logged

dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1685 on: February 01, 2011, 22:42:27 PM »

Всъщност какво значение има все едно ...Славейко..

ЗА виждането може да поспорим и то доста..Аз доскоро имах и Султан -внук на Шабан и ФАтма -негова сестра за които ти много добре знаеш Славейко/или имаш много къса памет/ кои са и от къде са правени и как изглеждат. Намира се някой друг дамазлък и  от тях и т.н.и от други.
ПОкажи нещо като тях бе човек ...да изплакнем окото -ако имаш де  lol.ПОказвай бе човек обеснявай -ние ПОНЕ  не КРАДЕМ..../дано този път ме разбереш/.
   Аз  си мисля че съм виждал -виж на другите покажи...Аз или ние знаем.../сети се кой/.То и ти знаеш ама пусти интерес не дава на ръката да се сложи на сърцето..

Всъщност хубавото куче си е хубаво а ние се стремим да запазим облика на основоположника нали? Wink

незнам как да качвам снимки но точно зо султан искам да те питам каде отиде а нали като идва вижда негов брат у нас..
ТИТО
Hero Member

« Reply #1686 on: February 01, 2011, 22:44:52 PM »

Ами именно че видях и ми стана смешно за брат му . И то това ли е многото дамазлък? И от него ако си продължил дамазлъка на дядо му ШАбан има ли смисъл да говорим? А за Фатма,Шерин имаш ли някоя като тях -покажи да видим....Аз в моята тема на развъдника имам доста снимки-вземи ги виж първо и пак кажи дали сме виждали или не notworthy

Той сина ти знае , нека качи той..
« Last Edit: February 01, 2011, 22:48:28 PM by ТИТО » Logged

SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1687 on: February 01, 2011, 22:49:34 PM »

незнам как да качвам снимки но точно зо султан искам да те питам каде отиде а нали като идва вижда негов брат у нас..

За вмъкване на снимка в текст:

1. Качвате вашите снимки в интернет фотоалбум от сорта на www.radikal.ru или http://www.photoalbum.org/.

2. При писане във форума в новото съобщение натискате вторият бутон(от ляво на дясно)"Вмъкни изображение" на долният ред от опции. Бутонът е оформен като картина.
Ще ви се появи [ img ][ /img ]

3. Копирате URL на снимката и го поставяте помежду [ img ][ /img ].
В www.radikal.ru можете да изкопирате готов код "2.Картинка в тексте" и само да го поставите в съобщението си, без да ползвате бутона за вмъкване на изображение.

извинете, че се намесвам      Wink

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1688 on: February 01, 2011, 22:51:50 PM »

Ами именно че видях и ми стана смешно за брат му . И то това ли е многото дамазлък? И от него ако си продължил дамазлъка на дядо му ШАбан има ли смисъл да говорим? А за Фатма,Шерин имаш ли някоя като тях -покажи да видим....Аз в моята тема на развъдника имам доста снимки-вземи ги виж първо и пак кажи дали сме виждали или не notworthy

Той сина ти знае , нека качи той..
точно че си видял само него а дирекния син на шабан видяли дащеряму кадето вече не са сред живите за съжеление а още колко кучета не си видял като идва затова не говори biggrin mad
ТИТО
Hero Member

« Reply #1689 on: February 01, 2011, 23:00:38 PM »

Славейко като дойдох ти ме разведе да видя.Гледах гледах ама като Шабан не видях бате.Но пък видях доста странни и при някои провиснали очи и брънзи..  ТАка ,че имай нека,ако,,,,.Аз ще се радвам да видя един ден като стария ШАбан. А такива като ФАтма и на картинка при теб не видях.Сега като ще си говорим истината истина да е .

Жив и здрав ,,,и по малко лъжи за костенските...Недей,,,,

dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1690 on: February 01, 2011, 23:06:47 PM »

Славейко като дойдох ти ме разведе да видя.Гледах гледах ама като Шабан не видях бате.Но пък видях доста странни и при някои провиснали очи и брънзи..  ТАка ,че имай нека,ако,,,,.Аз ще се радвам да видя един ден като стария ШАбан. А такива като ФАтма и на картинка при теб не видях.Сега като ще си говорим истината истина да е .

Жив и здрав ,,,и по малко лъжи за костенските...Недей,,,,
каде видя кучета с овиснали очи и брънзи ти на течение ли с спал тогава незнам... как се исказа хахаха biggrin lol
ТИТО
Hero Member

« Reply #1691 on: February 01, 2011, 23:11:39 PM »

clap clap notworthy clap

sensation
Jr. Member
**

« Reply #1692 on: February 02, 2011, 06:54:21 AM »

Околу Ихтиман има доста добри наследници на Шабан , давам жокер - гуджуци и още доста които не се показват никаде.
« Last Edit: February 02, 2011, 06:59:02 AM by sensation » Logged
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1693 on: February 02, 2011, 10:17:09 AM »

Ами сега ??     Не чакай, а ги почвай наред:    eek

За вмъкване на снимка в текст:

1. Качвате вашите снимки в интернет фотоалбум от сорта на www.radikal.ru или http://www.photoalbum.org/.

2. При писане във форума в новото съобщение натискате вторият бутон(от ляво на дясно)"Вмъкни изображение" на долният ред от опции. Бутонът е оформен като картина.
Ще ви се появи [ img ][ /img ]

3. Копирате URL на снимката и го поставяте помежду [ img ][ /img ].
В www.radikal.ru можете да изкопирате готов код "2.Картинка в тексте" и само да го поставите в съобщението си, без да ползвате бутона за вмъкване на изображение.

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #1694 on: February 02, 2011, 10:39:27 AM »

Абе Петка аз не претендирам че знам ама ти пък откога толкова много знаеш бе. Да не се опитваш пак с чужда пита помана да правиш..
 Казах ти мнението м иза Славейко повече не ми се говори за него ..
 А я ми кажи сега кой става повече за смях...Такива като мен или ти..Уж нямали а все за костенски кучета говориш и ти и всички около Самоков.Абе ти май яко те избива на говедарски комплекси..Да не почнеш и ти сега като македонците само че ли Говедарци. Споко бе човек . Още малко и ще кажеш ,че твоите кучета сега са тръгнали от Говедарски дамазлък/щото като те слуша човек явно само у Говедарци е имало кучета/ но след това мина през Костенец от там в Долна Баня и пак  в  Интиман и сега ти ще върнеш на 100 процента старата традиция и истински говедарски кучета.. lol clap Само да не ги направиш като онази кучка Паная ли беше дето ми я даде за много убава...
    Ники не е важно кой от къде взел.Важно е кой с какво е станал известен. Щото по твоята логика ако не беше взел Славейко -Шабан  щеше ли някой да го знае Славейко ааааааах.

Абе Росене ти като толкова разбираш що я купи ПАНАЯ.
Да само тия от Рангел са ХУБАВИ И ПРОВЕРЕНИ.
Хайде да не ви вадим кирливите ризи.
Помивки навсякъде във БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ.

Не само тогава и сега е същото  Wink Казват това е по еди- коя си линия, пък само линията в него. Пълна лингия. За съжаление така е с повечето линий в цялта страна. Виждат се отделни екземпляри, които се доближават до родоначалниците. Другото е пълнеж да се казва, че е запазена линията, а кого заблуждаваме Wink Пък някъде ако има хубаво куче, то пък не е проверено и естествено се казва, че е мелез щото не е у някой от разбирачите  :lol:а ако беше, тогава може и е по чисто от планинска река  lol lol lol
Pages: 1 ... 111 112 [113] 114 115 ... 589
  Print  

Jump to: