Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 07, 2025, 13:38:49 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2377060 times)
0 Members and 3 Guests are viewing this topic.
ТИТО
Hero Member

« Reply #1665 on: February 01, 2011, 09:26:58 AM »

НЯмам нищо лично срещу Славейко но няма и да скрия а пък и не само аз че не мога да му вярвам за нищо което той казва. Пред мен лично е говорил не една версия и излъга супер грозно за костенските кучета -казвайки.....
 -Абе мани ги тия никога не са имали хубави кучета а подмолно ходи по деретата да дебне Пирин гърлатия за да запложда на него преди да иде у Брани поле.
 За кучетата на Славейко не може да се разчита само на казаното от него.Аз познавам и Вальо/от Бодрово/-човека който бил много личен приятел с Славейко и който е взел нашия Рекси -бодровското като кутре заедно с още една кучка а също така и РАнгел от МАноле,който  е имал доста взимане и даване с Славейко. От него знам пък доста други истини опровергаващи това което Славейко говори.. Така че какво Славейко казва може да си важи за него но не и за мен или доста други..Ники света е малък и доста работи се знаят.Няма да се открие топлата вода наново и то сега.

Нека ако не съм прав той лично да ме опровергае тук пред всички...
И пак казвам нищо лично но истината преди всичко....

"Каракачанското куче  побеждава или не се връща"...!
sensation
Jr. Member
**

« Reply #1666 on: February 01, 2011, 11:19:37 AM »

Тито по повод думите за костенските кучета, няма как да е друго яче. Ихтиманци и костенци много не се тачат станели въпрос за кучета и сам знаеш.
aborigen
Sr. Member

« Reply #1667 on: February 01, 2011, 19:13:03 PM »

НЯмам нищо лично срещу Славейко но няма и да скрия а пък и не само аз че не мога да му вярвам за нищо което той казва. Пред мен лично е говорил не една версия и излъга супер грозно за костенските кучета -казвайки.....
 -Абе мани ги тия никога не са имали хубави кучета а подмолно ходи по деретата да дебне Пирин гърлатия за да запложда на него преди да иде у Брани поле.
 За кучетата на Славейко не може да се разчита само на казаното от него.Аз познавам и Вальо/от Бодрово/-човека който бил много личен приятел с Славейко и който е взел нашия Рекси -бодровското като кутре заедно с още една кучка а също така и РАнгел от МАноле,който  е имал доста взимане и даване с Славейко. От него знам пък доста други истини опровергаващи това което Славейко говори.. Така че какво Славейко казва може да си важи за него но не и за мен или доста други..Ники света е малък и доста работи се знаят.Няма да се открие топлата вода наново и то сега.

Нека ако не съм прав той лично да ме опровергае тук пред всички...

Росене абе много започнахте всички те да знаете.
Значи Славейко не знае от кой си е взел кучето като кутре.
Ставате за смях с тези изказвания.
Като са им толкова хубави костенсите кучета що тогава  Спас Тунев е купувал от  Говедарци кучета.
Васко Шмит що и той е от Говедарци купувал.
Нищо не са имали във костенец докат не са взели от  ГОВЕДАРСКИТЕ КУЧЕТА.
И Радуйлските и Долнобанските всичките са от Говедарци.
ТИТО
Hero Member

« Reply #1668 on: February 01, 2011, 19:21:40 PM »

За таченето и нетаченето е друга тема. Но когато говорим за да дадем пример с определен човек мисля че принципите и истинити трябва да са основа за разговор.
   Не ми става обаче приятно да се дава за пример човек който лъже и мами и какво бил казал той.Имаше превъзходно куче като Шабан но какво е успял да запази от него.Дори и да има сега прилични кучета -въпроса по какъв начин ги е създал като се знае и за кръвта и за манджата която е правил след годините 1998 и т.н. след като стана известен с Шабан. Истинската и малко кръв останала от това куче както и много други ценни в момента е супер дифицит. Говорим за качествената а не на тази и онази кучка от кол и въже.
 Айде стига толкова за Слав...
Той си знае най-добре..

ТИТО
Hero Member

« Reply #1669 on: February 01, 2011, 19:37:14 PM »

Абе Петка аз не претендирам че знам ама ти пък откога толкова много знаеш бе. Да не се опитваш пак с чужда пита помана да правиш..
 Казах ти мнението м иза Славейко повече не ми се говори за него ..
 А я ми кажи сега кой става повече за смях...Такива като мен или ти..Уж нямали а все за костенски кучета говориш и ти и всички около Самоков.Абе ти май яко те избива на говедарски комплекси..Да не почнеш и ти сега като македонците само че ли Говедарци. Споко бе човек . Още малко и ще кажеш ,че твоите кучета сега са тръгнали от Говедарски дамазлък/щото като те слуша човек явно само у Говедарци е имало кучета/ но след това мина през Костенец от там в Долна Баня и пак  в  Интиман и сега ти ще върнеш на 100 процента старата традиция и истински говедарски кучета.. lol clap Само да не ги направиш като онази кучка Паная ли беше дето ми я даде за много убава...
    Ники не е важно кой от къде взел.Важно е кой с какво е станал известен. Щото по твоята логика ако не беше взел Славейко -Шабан  щеше ли някой да го знае Славейко ааааааах.

МУРГАШ
Full Member

« Reply #1670 on: February 01, 2011, 19:46:32 PM »

aborigen interesuvam se ot liniyata na Vardar dali nyakade okolo vas ne e ostanalo nyakoe kuche. Ako znaesh shte sam ti blagodaren da spodelish. pozdravi
ТИТО
Hero Member

« Reply #1671 on: February 01, 2011, 19:57:30 PM »

Нека ме извини аудиторията за постоянното ми писане за Спас Секолов Николов -Тунин,но стареца ми беше личен приятел и е гордост за мен  че съм научил доста неща от такъв като него истински мераклия овчар. Спас е вземал кучета не само от Говедарци и доста кучета от каракачаните на Белмекен и от българомохамедани и от всякъде където е харесал и е могъл да си вземе човека дамазлък кучета. Не виждам и нищо лошо в това.Мераклията търси винаги по-хубавото. Никога не съм криел че и в Говедарци е имало много хубави кучета както и на много други места. Все пак според мен е важно на заслужили хора да им се признава постигнатото и оставеното в живота.
   Тези кучета които наричаме костенски са наложени не от някой друг а именно от Спас Тунин и братятя му.Преди тях е имало и много други овчарски фамилии и заслужили при това например като Змияровите от Костенец и т.н.
  Бай Ристе Гиговия също ми е приятел но няма величината на Спас.Може би затова не се говори за Говедарски а Костенски кучета  -Ники...
  Не мога да разбера Ники що се палиш толкова много пред приетите от цяла България факти .....

aborigen
Sr. Member

« Reply #1672 on: February 01, 2011, 19:57:36 PM »

Абе Петка аз не претендирам че знам ама ти пък откога толкова много знаеш бе. Да не се опитваш пак с чужда пита помана да правиш..
 Казах ти мнението м иза Славейко повече не ми се говори за него ..
 А я ми кажи сега кой става повече за смях...Такива като мен или ти..Уж нямали а все за костенски кучета говориш и ти и всички около Самоков.Абе ти май яко те избива на говедарски комплекси..Да не почнеш и ти сега като македонците само че ли Говедарци. Споко бе човек . Още малко и ще кажеш ,че твоите кучета сега са тръгнали от Говедарски дамазлък/щото като те слуша човек явно само у Говедарци е имало кучета/ но след това мина през Костенец от там в Долна Баня и пак  в  Интиман и сега ти ще върнеш на 100 процента старата традиция и истински говедарски кучета.. lol clap Само да не ги направиш като онази кучка Паная ли беше дето ми я даде за много убава...
    Ники не е важно кой от къде взел.Важно е кой с какво е станал известен. Щото по твоята логика ако не беше взел Славейко -Шабан  щеше ли някой да го знае Славейко ааааааах.

Абе Росене ти като толкова разбираш що я купи ПАНАЯ.
Да само тия от Рангел са ХУБАВИ И ПРОВЕРЕНИ.
Хайде да не ви вадим кирливите ризи.
Помивки навсякъде във БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ.

ТИТО
Hero Member

« Reply #1673 on: February 01, 2011, 20:03:10 PM »

Опитваш се да ме плашиш ли давай нали за това форума е публична арена. Предлагам ти първи да стреляш докато си заредя пушкалото..Айде давай щом е така да почваме..Само така истината ще излезе. Не се притеснявам и не ме е страх.

Но и да те помоля не да говориш в множествено число а само от теб..С чужди пити помана няма да правиш - ок....
Давай чакам,,,,закирливите ризи. Може пък да разбера нещо което незнам -хм интересно ми е...Долавям избиване на комплекси но нейсе да видим от къде ще пукне...

« Last Edit: February 01, 2011, 20:08:39 PM by ТИТО » Logged

aborigen
Sr. Member

« Reply #1674 on: February 01, 2011, 20:07:48 PM »

aborigen interesuvam se ot liniyata na Vardar dali nyakade okolo vas ne e ostanalo nyakoe kuche. Ako znaesh shte sam ti blagodaren da spodelish. pozdravi
Росен е приятел със Христо Димитров Бързанов-Ристе Гигов.
Той ще ви уреди със сой от Вардар.Защо ти е куче от Вардар той не е проверен може да са Мелези на Ристе кучетата.
И да има някъде нека си умрът без да ги знаете.
Имате толкова развъдници в МААК работете си с кучетата в тях те са най добрите. . cheers cheers cheers

« Last Edit: February 01, 2011, 20:09:39 PM by aborigen » Logged
ТИТО
Hero Member

« Reply #1675 on: February 01, 2011, 20:13:38 PM »

Абе Петка -не те познавах като такъв бе човек...Какво ти стана ..Ква е тая злоба бе човек...Опомни се малко.

Говориш заядливо и не намирам защо но ти си знаеш най-добре човек..Жив и здрав .Поздрави Иван и си спомни миналото.Недей да злобееш няма смисъл..

За Ристе - и помен няма при него отдавна от тези кучета...Че мие прител такъв е ...Познаваме се но с кучетата е приключен и незнам за въпросния Вардар.Като се видия с него ще попитам.АКо мога да помогна ще го направя..А не като НИки-само дето не ни прокълна ..Лелееееее notworthy

Ники да те питам аз нещо ...Абе защо усещам неприязън в думите ти с МАКК.Ти не беше ли един от МАКК.КАкво те накара да говориш така .Има някаква причина която незнам..КАзвай бе човек..Имам те все още за приятел-ако мога да помогна..Не е хубаво човек да задържа у него си злини--ако има такива излей ги тук и да ти олекне ама недей по начин който не е типичен за теб..
Кво става казвай-------
« Last Edit: February 01, 2011, 20:18:38 PM by ТИТО » Logged

aborigen
Sr. Member

« Reply #1676 on: February 01, 2011, 20:21:27 PM »

Абе Петка -не те познавах като такъв бе човек...Какво ти стана ..Ква е тая злоба бе човек...Опомни се малко.

Говориш заядливо и не намирам защо но ти си знаеш най-добре човек..Жив и здрав .Поздрави Иван и си спомни миналото.Недей да злобееш няма смисъл..

За Ристе - и помен няма при него отдавна от тези кучета...Че мие прител такъв е ...Познаваме се но с кучетата е приключен и незнам за въпросния Вардар.Като се видия с него ще попитам.АКо мога да помогна ще го направя..А не като НИки-само дето не ни прокълна ..Лелееееее notworthy
Не е злоба, а щото изкарвате хората ЛЪЖЦИ.
Само вие не лъжете.Е те това ме е яд.
Славейко бил лъжец а ти не лъжеш.Е те това ме е яд.
ТИТО
Hero Member

« Reply #1677 on: February 01, 2011, 20:25:12 PM »

Слушай не мога да скрия истината..Излъга и казах защо.Ако съм лъгал и аз казвай.Без да се притесняваш само го напиши и да видим...

Именно защото те имам за приятел и сме го показвали с теб един на друг затова ще държа да напишеш тук публично за какво съм излъгал аз.ПОставяш ме в една везна със Славейко а аз си мисля че си сбъркал кантарите .Затова пиши.
« Last Edit: February 01, 2011, 20:27:47 PM by ТИТО » Logged

dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1678 on: February 01, 2011, 21:16:01 PM »

Росене  явно нищо не разбираш от кучета ако не беше тате и Рангел ти нищо немаше да имаш.А и от кого почна да разбираш от кучета тили си зел шабат та знаеш от кои кучета е а? мисла че не си го ти зел щото тогава не си знаел какво е БОК или КК затова не говори ного че ме дразниш вече ного. Ти нищо не разбираш от кучета ти верваш на сую и пую и от 4 години некаде гледаш тия кучета а аз съм израснал с тех  и съм виждал ного истиндки кучета не на стимки или съм чувал за тех като теб а съм ги виждал на живо. За мен ти си пълен фонтазиор mad mad mad А и какво направи ти с хубавите кучета от ранчел остави некое друго наи хубавите махна и са какво имаш 1 2 хубави кучета и на другите по една таникия и ги пусни  no
dani baldjiiski
Newbie
*

« Reply #1679 on: February 01, 2011, 21:18:39 PM »

Рико.
Линия шабан на Славейко Балджийски.
Ето симбен как я развива линията Славейко Балджийски.

Ники няма лошо в случая човек да заема дадена позиция . Говорим за линия Шабан /Левски/.
  На снимките кучетата изглеждат добре..Аз съм ходил преди 3 год. при Славейко и разгледах специално за останали поколения на Шабан ..Имаше само един негов внук който беше не на стопанството а зад къщата му. Ще кажа ,че  нямаше много сходни белези с дядо си..
  Не може да няма снимки на поколенията на ШАбан..Знам ,че сте добри познати със Славейко. Можеш ли да публикуваш и снимки на останалите поколения.

Росене точно там е проблема със тоя човек Левски.Щото сто пъти съм питал Славейко от кой е взел Шабан и отговора му е бил един.Шабан го взех от ЯКУП.А не от Левски.За това го е яд Дани щото никой не го е питал Славейко а си пишат родословията както им падне.
Точно това куче веждатото е баща на Рико.Чобан се казваше кучето и си го беше взел от Рангел.Имам много снимки ама нека  те си публикуват кучетата.

Не  Ники не е в това проблема .По скоро мисля ,че проблема е при теб.Слушаш Славейко а доста преди ти да се познаваш с него се знае за това куче много.
Какво знаете за това куче излиза че нищо незнаете вия сте пълни фантазии и какво като слуша славеико ти да незнаеш повече от него а................. mad
Pages: 1 ... 110 111 [112] 113 114 ... 589
  Print  

Jump to: