Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 12, 2025, 03:27:35 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2404728 times)
0 Members and 11 Guests are viewing this topic.
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #1005 on: February 22, 2010, 13:24:33 PM »

женски каракачански кучета от ПК Симбен :

АТКА (Атака) - 2 год.

РУНКА (Арунай) - 2 год.

СИРМА тяхна майка - четири години и половина

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
miroslav
Full Member

« Reply #1006 on: February 22, 2010, 17:34:31 PM »

ebre Petka ... vsichkite ot internet moje da namerim ... az znam pochti nishto ... za Vulk lichno spored men 1vs1 ako e vazmojno tova da stane  pobedata che e za valka ako e edinak inache mislq che KK bi moglo da pobedi obiknoven vulk netolkova golqm kato edincaite ... i mislq che zavisi i ot kucheto zashtoto ne vsichko shto e KK moje da pobedi vulk ... am v gorata "malenka e shanse" tova da stane  biggrin
petko
Hero Member

« Reply #1007 on: February 22, 2010, 17:48:39 PM »

lol,да те попитам ти въобще вълк виждал ли си? намери от интернет и се пообразоваи малко ,макар че там няма да намериш vs,щото живота не ютубе ,кава е тази порода единак че е толкоз страшна ,в бг има един вид доколкото знам,и на ръст са еднакви lol,обикикновенни вълци няма има мъжки и женски има малки и големи на възраст има слаби и яки има болни и здрави има бремени итн т .твоите познания са от прикзаките на шехерезада и за кучетата като чобански и за вълците

сега искам да ми кажеш защо смяташ че вълка има или няма шансове срещу кк и естествено че зависи от кучето.

ппп мирко къде избяга да търсиш в нета инфо lol,аиде бе видяхте че си тука
« Last Edit: February 22, 2010, 17:57:18 PM by petko » Logged

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
miroslav
Full Member

« Reply #1008 on: February 23, 2010, 18:23:27 PM »

znachi edinak do kolkoto znam e ... primerno kogato valchicata rodi nekolko valcheta i kato umrat i ostane samo edno tova sushtoto valche smuche po poveche mlqko i stava po golqmo ot obiknovennite vulci "tapako hans" a inache valchicata moje i samo edno da rodi ne e zadaljitelno da izmirat drugite za da se nareche edinak ... a puk tuk v foruma sm chel che i kato golqm toq vulk vse sam se skita ....  vij az ne sm "kancelarski pluk" kato teb vijdal sm vulk v zooparkove vijdal sm na svoboda vulk vijdal sm i murtav vulk ...  za razlika ot teb kancelarska mishko ti tursish v internet ...  az mislq che KK  koeto e sus stadoto koeto se dviji po mnogo razbirase ne kolkoto vulka de ... no takova KK bi moglo da pobedi ako e vazmojno da se sreshtnat v blizka sreshta  biggrin  i nekade sm chuval neshto nadqvam se che i ti "po golemite pobejdavat" mnogo kazvat che v boq mejdu horata ili puk mejdu kuche i druygo kuche ili v nashiq sluchei kuche vulk  i rusta e vajen  edin vulk q stane 30 kg q ne stane  KK v nai loshiq sluchei e poveche Cheesy  ama kakvo ti obesnqvam be "mishok" taq bitka nikoga nqma da stane  lol

ADMIN: Потребител miroslav, откорегирайте си обръщенията към други потребители във форума! В този форум всеки може свободно, аргументирано и възпитано да дискутира. Администрацията няма да допуска ескалация на некоректни отношения между потребители. При следващ случай ще бъдем принудени да наложим рестриктивни мерки.
« Last Edit: February 23, 2010, 18:49:09 PM by KaraKitan » Logged
petko
Hero Member

« Reply #1009 on: February 23, 2010, 20:27:42 PM »

lol lol lol
znachi edinak do kolkoto znam e ... primerno kogato valchicata rodi nekolko valcheta i kato umrat i ostane samo edno tova sushtoto valche smuche po poveche mlqko i stava po golqmo ot obiknovennite vulci "tapako hans" a inache valchicata moje i samo edno da rodi ne e zadaljitelno da izmirat drugite za da se nareche edinak
....знаеш ли че моте кучета до 1 са винаги единаци .не стават по големи ,от на ниакои кучетата в развъдниците ,,тва са бабини деветини може и само един да се роди и пак да е келяв ,ако маика му не го храни добре ,без мляко не става но само с мляко ,не става знаех си че си слушал приказки ,ако вълчицата е добър ловец и живее в добър раион може да изхрани ,всичките ,ако не е няма да може

a puk tuk v foruma sm chel che i kato golqm toq vulk vse sam se skita ...
ааа във форума си чел,демек не от интернет ,зеби тези глупости вълците живеят на глутници ,а глутницата е дефакто двоика вълци и тяхното поколение ,когато вълците пораснат ядът такива дармони от баща си че някои ден си хващат пътя сами ,,но това не ги прави силни .напротив ако бяха силни щяха да детронират баща си ,след като ги изгонят им става доста тежко положението защото трябва сами да уловят обяда си ,а ко са в глътницата още могат да разчитат на подаяния и остатуци от общия улов,признавам че тези са наи мръсни ,вълка по принцип е страхливо животно верваи ми в повечето случаи бяга от кучетата ,макар и наи вече да го прави защото избягва битките да не се нарани ,раната за тях значи глад и съответно смърт .НО от гладен вълк по безстрашен няма ,точно с тези влизат в схватка кучетата според мен ,защото разбират че или ще с наядът или ще мрът ,успее ли някои ден,ще си намери вълчица и ще си създаде глутница ,не успее ли няма да си продулжи семето , вприродата е така ....и какви изводи си правиш ,,та тои единака не  е нито голям нито друга порода нито голям боец ....а ловец

vij az ne sm "kancelarski pluk" kato teb vijdal sm vulk v zooparkove vijdal sm na svoboda vulk vijdal sm i murtav vulk ...  za razlika ot teb kancelarska mishko ti tursish v internet ...  
в зоопарка нищо не можеш да видиш ....умрял..да те питам единак ли беше lol а див вълк виждал ли си ..как бяга ,как сваля триста кила говедо ,как е наслал десет овце ,и наи важното как бяга от кучета ,даже последните дето ги видях бяха 4 и търчаха кат за световно от моите ....мелеззи

az mislq che KK  koeto e sus stadoto koeto se dviji po mnogo razbirase ne kolkoto vulka de ... no takova KK bi moglo da pobedi ako e vazmojno da se sreshtnat v blizka sreshta  biggrin  i nekade sm chuval neshto nadqvam se che i ti "po golemite pobejdavat" mnogo kazvat che v boq mejdu horata ili puk mejdu kuche i druygo kuche ili v nashiq sluchei kuche vulk  i rusta e vajen  edin vulk q stane 30 kg q ne stane  KK v nai loshiq sluchei e poveche Cheesy  ama kakvo ti obesnqvam be "mishok" taq bitka nikoga nqma da stane  lol
добре .тука вече ми харесваш прав си вълците принципно са по леки ,аз също винаги съм бил за кучетата знаеш ли защо ? защото още не съм видял убито от вълк чобанско куче ,гонче имам изядено ,но чобанско не убити от чобански кучета вълци поне три съм виждал....и глупости като пряк двубои ги зеби ,такова нещо не се среща лесно ,първо вълците бягат ,стига да има куче което не бяга , първо почти винаги става на въпрос за няколко кучета и докато кучета в повечето случаи скачат от веднъж ,за вълците не е така ,не и ако доидат в кошарата докопат ли един другите не се обръщат да го бранят ,заедно са когато ловъват ,но когато се спасяват не е така (това си е мое мнение )

понеже те търпях достатъчно ...........да си ебеш маиката нщастна хлапе просто
« Last Edit: February 23, 2010, 20:44:48 PM by petko » Logged

petko
Hero Member

« Reply #1010 on: February 23, 2010, 20:43:55 PM »

курчо сега да те попитам защо кк не може да улови вълк след като може да  го убие? не си ли на моито мнение че не може ..нали от там започнахме да се уважаваме?

miroslav
Full Member

« Reply #1011 on: February 23, 2010, 20:44:48 PM »

xax bat Petkata che me psuva az che mu treq li nea da stane  i vij  Petka az vulka go vidqh ot rastoqnie i beshe v gora ne mi beshe doshul na dvora ta da znam kak bqga ti kakuv chovek si neznam  confused
petko
Hero Member

« Reply #1012 on: February 23, 2010, 20:47:54 PM »

xax bat Petkata che me psuva az che mu treq li nea da stane  i vij  Petka az vulka go vidqh ot rastoqnie i beshe v gora ne mi beshe doshul na dvora ta da znam kak bqga ti kakuv chovek si neznam  confused
незнаеш че ти досега много работи каза за мен а сега не си знаел? .лаино псувал съм и за по малки провинениа а такава диариа като теб напрвао мога да ти прасна цяла тирада..що спря нещастник ,от админ ли се стресна ,нима чувството ти за безнаказаност те караше да обиждаш ,а сега разбра че може да има и последствия .не бъди путка ,ако ще обиждаш ще го правиш и дори да е забранено ,ако не не го прави и когато знаеш че няма да бъдеш наказан

ADMIN: petko, откорегирай обръщенията си към други потребители във форума! Този форум е за всеки, който свободно, аргументирано и в рамките на добрия тон желае да дискутира. Администрацията няма намерение да променя политиката на форума. При следващ случай ще бъдем принудени да разписваме гарнизонки.   Wink
Пожелавам умно и коректено общуване.
« Last Edit: February 23, 2010, 21:19:08 PM by KaraKitan » Logged

STARTER
Hero Member

« Reply #1013 on: February 23, 2010, 20:53:33 PM »

Ето ви една снимка на бивш вълк.
Да не забравяте как изглежда.
Снимката не е от интернет.
Снимали са ме след дране.
 Wink
petko
Hero Member

« Reply #1014 on: February 23, 2010, 20:55:54 PM »

Ето ви една снимка на бивш вълк.
Да не забравяте как изглежда.
Снимката не е от интернет.
Снимали са ме след дране.
 Wink

о благодаря стартер аз си мислех че зъбите са му кат на кравите пък тои имал и горе и доле

мирко гледаи ,от форум не от гугъл
« Last Edit: February 23, 2010, 20:56:44 PM by petko » Logged

STARTER
Hero Member

« Reply #1015 on: February 23, 2010, 20:57:44 PM »

Сега и драна крава ще ме караш да търся. lol
petko
Hero Member

« Reply #1016 on: February 23, 2010, 21:31:30 PM »

karakitan винаги съм се възхищавал на модерирането ти .....обърна внимание на мирко ,аз не трябваше да му ги пиша ,знам какви са последствията имаш пълното прво да ме баннеш и сега .с чиста съвест

miroslav
Full Member

« Reply #1017 on: February 24, 2010, 09:34:55 AM »

Petko ne e nujno da se "podmazvash" na moderatora ... Wink  inache vulka verno  ... idealniq hishtnik ne mnogo golqm sreden burz  silen ne se nujdae ot tolko hrana kato mechkata primerno .... malko e shmatka  zashtoto kato vleze v stadoto izdavi na red koe dokachi i vzeme samo edno a ponekoga nito edno ako doidat "opasnite chobanski kucheta" na bat Petkata   lol
miroslav
Full Member

« Reply #1018 on: February 24, 2010, 09:37:09 AM »

hubavi zubki ima kumcho vulcho ,no na bat Petkata kuchetata po golemi i ostri imat  lol
petko
Hero Member

« Reply #1019 on: February 24, 2010, 17:42:18 PM »

Petko ne e nujno da se "podmazvash" na moderatora ... Wink  inache vulka verno  ... idealniq hishtnik ne mnogo golqm sreden burz  silen ne se nujdae ot tolko hrana kato mechkata primerno .... malko e shmatka  zashtoto kato vleze v stadoto izdavi na red koe dokachi i vzeme samo edno a ponekoga nito edno ako doidat "opasnite chobanski kucheta" na bat Petkata   lol

и за къв да му се мазня ...за да не ме банне ? ако искам да не ме ще улегна като теб ,ако не улегна и да му се и да не му се ,пак ще ме банне доколкото го познавам

и пак си в грешка за вълка .идеален хищник ма защото е издържлив на глад ,казват дваисе дни без да яде не губи сили , не кат теб ако не обядваш да ти омекнат капачките ,от друга страна може да стъпче до дваисе кила месо на едно ядене .три кила месо дневно хич не е малко за теглото му,но нормално след като може да измине до 80 километра дневно в търсене на храна ,мечката е по икономична маи  lol и хапва и боровинки
шматка е метафора за хора като... ,за животно не съм чул да ги клалифцират така и да заебават ядене ако доидат кучетата ми ,пук и аз да ида пак ще го зебат.ако знаеш колко съм ги чакал да се върнат пак да хапнат ама ги е страх дали са ми опасни кучетата не аз мразя опасни кучета ,много държа на безопасноста ако мое куче ухапе някого аз си го гръмвам ,колкото и странно да ти звучи и наи големиа тъпак не заслужава да бъде ухапан,все пак гората не е на баща ми

и да вълка дави наред овце и на мен ми е странно тва му поведение ма е така .стартера ми даде един път умно обяснение за давенето на домашни по много а с дивите не е така

Pages: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 589
  Print  

Jump to: