Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Юбилейна изложба на български породи кучета, 24 септември 2022г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 12, 2025, 03:35:56 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2404738 times)
0 Members and 18 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #990 on: February 17, 2010, 07:47:30 AM »

И да ти обисня нещо във гората Каракачанското ку4е дали ще срещне Вълк или дива свиня на което ку4е му стиска дави и удавя , варди дали стадото или собственника си то дави.Моите кучета не давят само диви прасета ,давят всичко което се движи.Мога да ти го димонстрирам.А искам ти да ми димонстрираш с твоите  колко им стиска да давят всякакви гадини.

lol lol lol .не е само до стискане шибиле .аз изскам да сдавиат вълк в гората ,та след като се ползват за лов твоите могат ли за вълк? ,.......пак на заек направо ще се изкъртя ако могат

.......всичко което се движи в гората е страшно вредна практика ......вземи ги научи само на прасе и без тва друго немогат

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
Shibil
Newbie
*

« Reply #991 on: February 17, 2010, 17:45:01 PM »

Петко ако ти стиска задничето от мене кучетата от тебе вълка .Аз залагам 5000 лв.Апак ти от кога знаеш моите кучета какво давят,кога им свети.Ади сега да разберем на кого му стиска .На мен и на моите кучета или на интригантите като теб.  тел за свразка 0896 041467
Shibil
Newbie
*

« Reply #992 on: February 17, 2010, 18:09:56 PM »

Сажилявам че хора като Ретко умаскаряват форума.Офертата ми е отворена за всеки които не вярва за ка4еставата на моите ку4ета .Ще пусна 4-ри кучета да няма после неразбрали .Тези същите които гонят прасета.А във връзката защо го няма развъдника в календара на МАКК.Защото правя собственни календари на моя развадник които разпространявам.Ине ми е останало време за другия. 30 ку4ета за сега са във най варховната си форма.Ако има желаещи заповядаите и се уверете.Никой няма да върна.  ЧАО      за какво ли си губя времето        по точно Сбогом
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #993 on: February 17, 2010, 18:43:10 PM »

Така може,ако съм те обидил-съжалявам не ми е било това целта,каквото съм мислил-казал съм го и толкова.А като имаш толкова кучета защо не си направиш страница в темата "фотопредставяне" и не ги покажеш да ги видиме?Нали това е мястото за тая работа Wink

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
petrov
Jr. Member
**

« Reply #994 on: February 17, 2010, 18:54:16 PM »

Темата е „Развъдник Караборун" , а не „Кара Станчо" excl
Не разводнявайте излишно темата!!!

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #995 on: February 17, 2010, 18:59:30 PM »

Прав си,малко се отплеснах

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
petko
Hero Member

« Reply #996 on: February 17, 2010, 19:43:39 PM »

Петко ако ти стиска задничето от мене кучетата от тебе вълка .Аз залагам 5000 лв.Апак ти от кога знаеш моите кучета какво давят,кога им свети.Ади сега да разберем на кого му стиска .На мен и на моите кучета или на интригантите като теб.  тел за свразка 0896 041467
шибил много си далеч и от истината за лова и за кучетата това което могат твоите го могат и наи обикновеенни мелезаци говорим за "ловните им качества " .нагледал съм се на подобни идиотщини
искам след като имаш ловни каракачанки да ми покажеш един уловен вълк,няма смисъл да светя аз знам много добре на кво са способни имал съм куче дето гони прасета при тва чобанско ,да не си мислиш че си открил америка

даи ми реален лов на вълк така както ходиш за прасета или за  заек ако можеш .....неможеш нали.

ебати лафа даи вълка да ти покажа колко са ловни lol lol можеш ли да уловиш вълк с тях ? аз съм сигурен че те могат да убият сами прасе виждал съм го ,но вълк никога нито заек нито сърна нищоооо сега ми кажи защо ?

пп имаш ли разпрани кучета .толкоз ли си гладен или те кефи да гледаш сеир та неможеш да ловуваш нормално ,нсоил ли си някога разпрано куче и да ти умре в ръцете на път за доткора
« Last Edit: February 17, 2010, 19:46:33 PM by petko » Logged

petko
Hero Member

« Reply #997 on: February 17, 2010, 20:03:05 PM »

.Ще пусна 4-ри кучета да няма после неразбрали .Тези същите които гонят прасета.
:lol:четири кучета на див вълк затв орен .тва лов ли е бе ? ти въобще знаеш ли кво ще се случи вълка дори да го хванеш жив и здрав ще изпадне в шок само от обстановката ,на тва ли му викаш лов ,защо не идеш в гората и не си хванеш с каракчанаките ако ще и дест да са? защото кучетата не са ловни ,да гонят прасе могат защото го гонят по слух то вдига врява а и мирише ак аз сум ги надушвла ,да търспт могат ли та те не навеждат муцнта а по въждух  само и поинтер трудно ще следва следа .имат ли издържливоста на вълк ..ше ги откапе ако въобще тръгнат да го гонят след като го загубят от поглед,нима за теб лова  с кучета е бои между животни?

аз съм убеден че дори и едно твое куче може да убие вълк в клетка (лично аз не вярвам в боините качества на вълка) това ловни ли ти прави кучетата

Shibil
Newbie
*

« Reply #998 on: February 18, 2010, 06:27:55 AM »

Не се излагаи бе Ретко вълка не се ловува тои идва сам и прави пакости.Които се занимава със стока го знае това.Последно предложение от мен .Ако знаш каде вълк се навърта и тормози стока, двамата с тебе ще отидем, ако искаш вземи и сииржиии за да се увериш. Апак ако си ме пратил за зелен хайвер ,ти ще изеграеш ролята на валка.Поне няма да има повече интриганти във форума .Сбогом .Аз имам стока  за управяне .Не съм като тебе канцеларски плъх само да 4аткм по компа.
miroslav
Full Member

« Reply #999 on: February 18, 2010, 10:29:45 AM »

Не превръщаите форума в помийна яма и спазвайте добрия тон!
« Last Edit: February 18, 2010, 10:36:05 AM by kennel Vucho » Logged
GOGO SV
Newbie
*

« Reply #1000 on: February 21, 2010, 12:28:39 PM »

DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #1001 on: February 21, 2010, 14:27:11 PM »

Кафявичък cheers

petko
Hero Member

« Reply #1002 on: February 21, 2010, 14:30:21 PM »

Не се излагаи бе Ретко вълка не се ловува тои идва сам и прави пакости.Които се занимава със стока го знае това.Последно предложение от мен .Ако знаш каде вълк се навърта и тормози стока, двамата с тебе ще отидем, ако искаш вземи и сииржиии за да се увериш. Апак ако си ме пратил за зелен хайвер ,ти ще изеграеш ролята на валка.Поне няма да има повече интриганти във форума .Сбогом .Аз имам стока  за управяне .Не съм като тебе канцеларски плъх само да 4аткм по компа.
lol..шибил сцялото ми уважение обаче си.гола вода
вълка е един от наиу интересните ловни обекти,мога да ти изброя поне десет начина на лов ,ако ти имаше ловни кучета както претендираш не би било проблем ,обаче не са,просто овчарските кучета не са ловни
вълкът в бг ,някога е бит със всички възможни средства ,с гонки на пусии  с примамки тровен ....поне дест начина има ,лично аз познавам човек има в архива си поне десет за които аз знам ,дори не си оставя трофеи от тях
....и колкото и да ми разправяш че не се ловува няма как да ти повярвам дори се ловува и с кучета ,чувал си барзая нали ,руска ловна хрътка в нешено време е по скоро домошарка поне извън страната си ,та като ми говореше да съм ти бил хванал вълк и да си му бил пуснал 4 кучета че и специално дресирани едва ли не, да ти спомена че с две хрутки се хваща вълк ,НО този лов е приложим само в голи места където забележи не е нужно обоняние каквто хрътката няма а добро зрение кавато тя има ,другото нещо е скороста тя е по бърза от вълка настига го и го стиска една хрътка не става обаче две и повече го оправят но в гора тя няма шанс да го догони защото го губи от поглед там трябват вече обоняние или по точно куче което може да следва прясна следа понеже говорим за ранено животно избягваме и неговата издържливост,такива са гончетата ,единственото нещо за което можеш обаче да ползваш гонче е да проследиш ранен дивеч и то ако е обучено като кръвоследник ,,кръвоследник няма да ти обяснявам какво е само ще подчертая че тва по принцип са породи които са по скоро гончета обаче са царете в обоняние и упоритост в преследването ,нещо което каракачанското куче не е

каво правиш ти всъщност със твоите ..твоито си е почти бои между животни ,само че в гора ,нито обоняние  е нужно нито упоритост в преследване ,нито издържливост просто достъчно едро куче да захапе свинята и тя да не го повлече да е смело(ще ме прощаваш ама почти всяко куче мога да науча да скача на прасе) навремето има пуснати прасета .ебаха им маиката бездомните кучета .нима са ловни?

и каво излиза че всъщност ценнот в кк като е свинар е нещо не чак толкоз незаменимо ,да видим сега недостатъците му .първо ама много вероиатно е да издавят кучетата на останалите ловджии гончета дори може да са от съседната дружинка ,вдигнали подгонили прасе ,,второ дефакто в бг този лов е забранен ,добре че не си бръснем законите ,трето и може би наи важното тези кучета осбено в гориста местност са почти сигурно разпрани ако попаднат на нещо голямо те са бавни тромави и дори не се мъчат да отсъпят когато свинята се опита да ги разпори ...това си е недостатък .с нож ли довършваш свинята ? защото неможеш да стреляш докато са я накачурили ,после ти ли им  я търсиш ,те нямат широкот търсене и обоняние на гончетата да ги открият трябва заедно стях да търсиш ,а не са кучета дето правят совалки поскоро вървят зад гъза ти и ако ще ги търся аз да взема да си ги гръмна направо закво ше им пускам кучета ?

абе въобще тва е наи идиотския лов при тва за такъв лов хорат ползват дого и мелези с питове  ,НО се прилага принципно в голите части на испания австралия и чат пат американците и в почти всички случаи става на въпрос за единн лов във загардени пространства с полудиви и домашни прасета

miroslav
Full Member

« Reply #1003 on: February 21, 2010, 16:40:08 PM »

petko petko statoetko hubava informaciq si nameril v google  lol   no se pak si q prepabotil maistorski  bravo sega povecheto si mislqt ei toq petko kolko znae za lova na divi jivotni  lol lol lol lol lol  "petko ti si kancelarska mishka"    lol lol lol tova mi e lubimoto  a i durgo "PETKO ZA NISHTO NESTAVASH"  lol lol lol znam che ti haresva zashtoto tova e istinata !!!
petko
Hero Member

« Reply #1004 on: February 21, 2010, 18:46:17 PM »

petko petko statoetko hubava informaciq si nameril v google  lol   no se pak si q prepabotil maistorski  bravo sega povecheto si mislqt ei toq petko kolko znae za lova na divi jivotni  lol lol lol lol lol  "petko ti si kancelarska mishka"    lol lol lol tova mi e lubimoto  a i durgo "PETKO ZA NISHTO NESTAVASH"  lol lol lol znam che ti haresva zashtoto tova e istinata !!!
я си ..абе бях ти теглил една ама си го изтрих....,не си струваш ако можеш да напишеш нещо за лова с кк пиши ако не мълчи,и наи малкото не клалифицираи
« Last Edit: February 21, 2010, 19:34:02 PM by petko » Logged

Pages: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 589
  Print  

Jump to: