Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: XII Национална изложба на Каракачански кучета, 22 април 2023г. с.Железница - фотогалерия, резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 12, 2025, 09:07:18 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2405568 times)
0 Members and 18 Guests are viewing this topic.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #930 on: December 26, 2009, 21:09:15 PM »

cheers

Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ!
Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
"Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
miroslav
Full Member

« Reply #931 on: December 27, 2009, 22:33:45 PM »

http://www.vbox7.com/play:64526eaa                vijte kakvo namerih iz internet .....          biggrin
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #932 on: December 27, 2009, 22:57:25 PM »

Интересно ми е само по какво са ги определили като мелези,в смисъл сигурен ли е този дето ги е оценил,щото аз не бих се наел да кажа за някое куче дали е мелез или е чистокръвно по простата причина че нито имам толкова знания нито съм толкова компетентен че и оценки да давам,та за това ми е интересно,има ли доказателства или е "бош лав",само да се мъти водата пък риба да няма confused

Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!"
dandi
Hero Member

« Reply #933 on: December 28, 2009, 09:25:18 AM »

И защо ти е интересно  lol
Нали целта е всичко що е в МАКК да се оплюе и сравни със земята,макар че всеки гледа и вижда.
Вижда се какви са целите на МАКК нагледно-кучетата да се използват по предназначение в естествената им среда.
Но е всеки има "ДУПЕ" да го направи и като неможе почва да плюе.Разбира се не всеки отглеждащ такива кучета е длъжен да си купи овце,съвсем не искам да кажа това.Едни искат куче домашен любимец,друг куче пазач на някаква собственост,друг с цел борби,трети пък с цел търговия.....
Но има и такива дето си избиват комплексите ,та тия кръщават всички кучета на инакомислещите(тия с различно от тяхното мислене  и различни от техните цели) мелези.Те са няколко човека,всеки ги е разбрал. confused
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #934 on: December 28, 2009, 12:23:23 PM »

Мисълта ми беше дали има доказателства,щото всеки може да тръгне да говори каквото си иска и какво ще стане?Ще се окаже че всички кучета са мелези а чистокръвни няма.Ми то ще трябва и породата да прекръстим на Мелезанска овчарка clap и да е съставена от чистокръвни мелези(тя мръсна кръв няма :lol:все си е червена)

dandi
Hero Member

« Reply #935 on: December 28, 2009, 12:33:33 PM »

Мисълта е за мислещите хора Краси.
За тия които пишат без да мислят......какво да ти кажа.
Що им са доказателства на хората ,важното е да вкарат някой в графа ...ако е куче мелез,ако е човек я подлога бил,я предател я каквото се сетиш.

Мен последно писаха че ме изгонили от работа защото съм ходила пияна,че съм била алкохоличка.Мога да докажа точно обратното,но дали си струва.
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #936 on: December 28, 2009, 12:42:29 PM »

Че то е много просто-ако се била такава да не си могла да си гледаш стадото-да си го разтрила,или разпродала и изпила,пример-Мад ли беше писала за някакъв Венци дито си пиивал и правел само поразии?Пък при тебе май не е баш така,апък защо да доказваш ти нали си знаеш истината,който иска да вярва

dandi
Hero Member

« Reply #937 on: December 28, 2009, 13:03:44 PM »

Не само аз я знам,знаят е близките ми и приятелите ми.За мен са най важни те,другите да си пишат. cheers
DonKrasi
Hero Member

мераклията

« Reply #938 on: December 28, 2009, 13:20:03 PM »

Е така де cheers

BQLA ROZA
Sr. Member

« Reply #939 on: December 28, 2009, 15:54:06 PM »

Дънди,живи и здрави да сте с Колито!Ама колко овчари има като вас?
Къде са кучетата от Лилково,Ситово,Добростан,Орешец,Мостово,Михалково
Доспат и т.н,и т.н.....,та из целите Родопи!Що ги няма? Колко са овчарите
като вас?Колко пазят и ценят кръвта и дамъзлъка на истинското КК? Та говорили.Нека говори кой каквото си ще.И аз нямам овце,ама имам Каракачанки!И може би най-злите.Ама аз такива харесвам.Само кръвта да
съхраня-за мен е много.Радвам се,че все още има хора като теб и съпруга ти!
Весели празници! cheers
dandi
Hero Member

« Reply #940 on: December 28, 2009, 16:13:46 PM »

Благодаря,стараем се,сега предаваме занаята на малкия и той е голям мераклия също като Адриан.Да са живи и здрави.
Прав си ,че кучета няма така както имаше преди,но и стада няма толкова та логично е.Но има кучета.Все обещавам,че ще си обиколя приятелите и ще им наснимам кучетата и все време не остава.А те са доста.Тия баш Овчарите ,мераклиите си чуват кучета от как се знаем,по старите от преди аз да ги знам и никога не са позволили да им се загубят.Пък и те както съм казвала и преди гледат на кучетата си под различен ъгъл.Преди дни ни дадоха две кучета ей тъй без нищо(пуснах ги в другага тема)при положение че за тях се даваха добри пари,асобено за мъжкия,женското е още кутре.За пари не ги даде,даде ги на нас.Това какво ти говори Даньо.Такива са Овчарите които са ни приятели.
Ще ги пазим тия кучета,макар и малко ,че иначе такива като Адриан не биха ни простили.
dandi
Hero Member

« Reply #941 on: December 28, 2009, 16:14:20 PM »

Весели празници и на вас cheers
SIMBEN
Hero Member

0888313132

« Reply #942 on: January 03, 2010, 21:57:05 PM »

СИРМА от  СИМБЕН:

"Най-същественото е невидимо за ОЧИТЕ. Най-хубавото се вижда само със СЪРЦЕТО."
                                         (Екзюпери, Малкият принц)
Nomad
Hero Member

« Reply #943 on: January 08, 2010, 14:04:42 PM »

« Last Edit: January 08, 2010, 14:08:02 PM by Andro » Logged
Snejoky
Newbie
*

« Reply #944 on: January 21, 2010, 16:22:56 PM »

Здравейте. Имам мъжко куче на 7 месеца. Децата го кръстиха Дино.
Взех то но 42 дена.

На 01.01.2010г. стана на 7 месеца

Извинявам се за качеството на последните две снимки, но са снимани с телефон
« Last Edit: January 21, 2010, 16:24:49 PM by Snejoky » Logged
Pages: 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 589
  Print  

Jump to: