kennel Vucho
|
 |
« Reply #8130 on: January 12, 2017, 19:43:32 PM » |
|
Много ясно бе казано че не е проблема в цвета на тази кучка, а в нейния произход!
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8131 on: January 12, 2017, 19:46:05 PM » |
|
Тъй ли  Ма аз тва си казвам. На кой не му харесва да пътува.За всеки влак си има пътници  Така е 
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8132 on: January 12, 2017, 19:47:57 PM » |
|
Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е  Ако има мераклия да го ловим  Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно  Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие  Брат му голем си ЦъРвУЛ да си знаеш! Що така обиждаш  дали ако те благословя звучно ще ме бамнат  твоята кат е от развъдник и с родословие и кво. Бая мастий излизат от елитни такива  Колкото и да благославяш няма да промениш фактите... брат! А може и да има резон в думичките ти, не мисля че това е начина обаче! Кви факти да променям  нямам и намерение да променям нещо и да се занимавам с теб. Много си малък и имаш още много да учиш 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8133 on: January 12, 2017, 19:50:25 PM » |
|
Много ясно бе казано че не е проблема в цвета на тази кучка, а в нейния произход!
Първо нищо незнаете за произхода. Та къв и е произхода. Къде точно е проблема.На Мето Главата или е от Кавказец или кво там. Ти Наско Мето на живо виждал ли си го.
|
|
« Last Edit: January 12, 2017, 19:51:12 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #8134 on: January 12, 2017, 19:52:27 PM » |
|
Да и цялата група - няколко брата бяха мисля. Кучетата бяха мелези.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8135 on: January 12, 2017, 19:53:27 PM » |
|
Да и цялата група - няколко брата бяха мисля. Кучетата бяха мелези.
Сигорен ли си че са от едно кучило с Мето другите кучета
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #8136 on: January 12, 2017, 19:54:54 PM » |
|
Поне единия му беше брат 100 %. Много грозен.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8137 on: January 12, 2017, 19:59:21 PM » |
|
Поне единия му беше брат 100 %. Много грозен.
Бъркаш се яко
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #8138 on: January 12, 2017, 20:01:56 PM » |
|
Въобще даже.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8139 on: January 12, 2017, 20:04:52 PM » |
|
Въобще даже.
Аз так ти иначе ок. Давай по същество.Та със какво са кръстосани. По майка или по баща.Или идвата родители
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #8140 on: January 12, 2017, 20:06:38 PM » |
|
По баща, майката е читава кучка
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8141 on: January 12, 2017, 20:08:33 PM » |
|
По баща, майката е читава кучка
Със какво е кръстосан
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #8142 on: January 12, 2017, 20:10:55 PM » |
|
Хаха това като блиц интервю. Със Санбернар 25 % кръв - можеш да питаш из Банско и Разлог.
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #8143 on: January 13, 2017, 06:34:11 AM » |
|
Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е  Ако има мераклия да го ловим  Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно  Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие  Брат му голем си ЦъРвУЛ да си знаеш! Що така обиждаш  дали ако те благословя звучно ще ме бамнат  твоята кат е от развъдник и с родословие и кво. Бая мастий излизат от елитни такива  Колкото и да благославяш няма да промениш фактите... брат! А може и да има резон в думичките ти, не мисля че това е начина обаче! Кви факти да променям  нямам и намерение да променям нещо и да се занимавам с теб. Много си малък и имаш още много да учиш  Айдеее още един много голям, кво лошо има да кажеш за произход? Ако пък ли не, просто не ме занимавай със сватосвания и баничарници, капиш??
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8144 on: January 13, 2017, 07:26:14 AM » |
|
Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е  Ако има мераклия да го ловим  Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно  Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие  Брат му голем си ЦъРвУЛ да си знаеш! Що така обиждаш  дали ако те благословя звучно ще ме бамнат  твоята кат е от развъдник и с родословие и кво. Бая мастий излизат от елитни такива  Колкото и да благославяш няма да промениш фактите... брат! А може и да има резон в думичките ти, не мисля че това е начина обаче! Кви факти да променям  нямам и намерение да променям нещо и да се занимавам с теб. Много си малък и имаш още много да учиш  Айдеее още един много голям, кво лошо има да кажеш за произход? Ако пък ли не, просто не ме занимавай със сватосвания и баничарници, капиш?? Нали ти казах да спреш бре. Кой се праи на голям не знам. А факти да искаш. За сватосването беше мохабет да стаа, а произхода казах низнаен е. Може да не е от развъдник, но не бих го пуснал на таз от развъдник "чобан". Там преди време имаше мътилка със същата окраска, която се замете под чергата, да не е от същата ааа  Айди до скоро 
|
|
|
|
|
|
|
|