Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 03, 2025, 20:33:28 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 541 542 [543] 544 545 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2690022 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #8130 on: January 12, 2017, 19:43:32 PM »

Много ясно бе казано че не е проблема в цвета на тази кучка, а в нейния произход!
aborigen
Sr. Member

« Reply #8131 on: January 12, 2017, 19:46:05 PM »

Такива ги изкарват мелези lol lol lol
Внимавайте със тая окраска lol lol lol

Тъй ли hmm Ма аз тва си казвам. На кой не му харесва да пътува.За всеки влак си има пътници biggrin
Така е cheers
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #8132 on: January 12, 2017, 19:47:57 PM »

Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е biggrin Ако има мераклия да го ловим rifle Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно artist Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие biggrin
Брат му голем си ЦъРвУЛ да си знаеш!
Що така обиждаш  lol_sign дали ако те благословя звучно ще ме бамнат  ban твоята кат е от развъдник и с родословие и кво. Бая мастий излизат от елитни такива biggrin
Колкото и да благославяш няма да промениш фактите... брат! А може и да има резон в думичките ти, не мисля че това е начина обаче!

Кви факти да променям  confused нямам и намерение да променям нещо и да се занимавам с теб. Много си малък и имаш още много да учиш pizza
aborigen
Sr. Member

« Reply #8133 on: January 12, 2017, 19:50:25 PM »

Много ясно бе казано че не е проблема в цвета на тази кучка, а в нейния произход!
Първо нищо  незнаете за произхода.
Та къв и е произхода.
Къде точно е проблема.На Мето Главата или е от Кавказец или кво там.
Ти Наско Мето на живо виждал ли си го.
« Last Edit: January 12, 2017, 19:51:12 PM by aborigen » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #8134 on: January 12, 2017, 19:52:27 PM »

Да и цялата група - няколко брата бяха мисля. Кучетата бяха мелези. 
aborigen
Sr. Member

« Reply #8135 on: January 12, 2017, 19:53:27 PM »

Да и цялата група - няколко брата бяха мисля. Кучетата бяха мелези. 
Сигорен ли си че са от едно кучило с Мето другите кучета
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #8136 on: January 12, 2017, 19:54:54 PM »

Поне единия му беше брат 100 %. Много грозен.
aborigen
Sr. Member

« Reply #8137 on: January 12, 2017, 19:59:21 PM »

Поне единия му беше брат 100 %. Много грозен.
Бъркаш се яко
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #8138 on: January 12, 2017, 20:01:56 PM »

Въобще даже.
aborigen
Sr. Member

« Reply #8139 on: January 12, 2017, 20:04:52 PM »

Въобще даже.
Аз так ти иначе ок.
Давай по същество.Та със какво са кръстосани.
По майка или по баща.Или идвата родители
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #8140 on: January 12, 2017, 20:06:38 PM »

По баща, майката е читава кучка
aborigen
Sr. Member

« Reply #8141 on: January 12, 2017, 20:08:33 PM »

По баща, майката е читава кучка
Със какво е кръстосан
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #8142 on: January 12, 2017, 20:10:55 PM »

Хаха това като блиц интервю.  Със Санбернар 25 % кръв - можеш да питаш из Банско и Разлог.
Александър Христов
Hero Member

« Reply #8143 on: January 13, 2017, 06:34:11 AM »

Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е biggrin Ако има мераклия да го ловим rifle Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно artist Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие biggrin
Що така обиждаш  lol_sign дали ако те благословя звучно ще ме бамнат  ban твоята кат е от развъдник и с родословие и кво. Бая мастий излизат от елитни такива biggrin
Колкото и да благославяш няма да промениш фактите... брат! А може и да има резон в думичките ти, не мисля че това е начина обаче!

Кви факти да променям  confused нямам и намерение да променям нещо и да се занимавам с теб. Много си малък и имаш още много да учиш pizza
Айдеее още един много голям, кво лошо има да кажеш за произход? Ако пък ли не, просто не ме занимавай със сватосвания и баничарници, капиш??

Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
na Brad Pit- brat my
Hero Member

« Reply #8144 on: January 13, 2017, 07:26:14 AM »

Айдеее още един много голям, кво лошо има да кажеш за произход? Ако пък ли не, просто не ме занимавай със сватосвания и баничарници, капиш??
Нали ти казах да спреш бре. Кой се праи на голям не знам. А факти да искаш. За сватосването беше мохабет да стаа, а произхода казах низнаен е. Може да не е от развъдник, но не бих го пуснал на таз от развъдник "чобан". Там преди време имаше мътилка със същата окраска, която се замете под чергата, да не е от същата ааа  jawdrop   Айди до скоро  bash
Pages: 1 ... 541 542 [543] 544 545 ... 589
  Print  

Jump to: