sokolov
Newbie

|
 |
« Reply #8115 on: January 11, 2017, 18:01:42 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #8116 on: January 11, 2017, 18:34:52 PM » |
|
Хубав е Биляровия сой!
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8117 on: January 12, 2017, 12:18:28 PM » |
|
7 месеца. Гледам и не вярвам но ушите си  Каракачан ли е, шарпланинац ли или друго  В едно съм сигурен!!! Куче е 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #8118 on: January 12, 2017, 12:40:32 PM » |
|
 Ето ти още едно от серията. Драка Чобан родена на 27.06.2016 МАКК 01657
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8119 on: January 12, 2017, 13:12:04 PM » |
|
Айдеее, може да сватосаме по натам и да пием ракия, вино, бира и всякви други безалкохолни
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #8120 on: January 12, 2017, 13:20:26 PM » |
|
Айдеее, може да сватосаме по натам и да пием ракия, вино, бира и всякви други безалкохолни Може и да може, дай инфо за това от твоята снимка.
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8121 on: January 12, 2017, 13:38:00 PM » |
|
Айдеее, може да сватосаме по натам и да пием ракия, вино, бира и всякви други безалкохолни Може и да може, дай инфо за това от твоята снимка. [/quote ] :oops:аааа, инфо нема!!! Низнайно и го намерих пред баничарницата  нали казах, не знам къв е  Ясно ще се откажеш и няма да пийм ракия 
|
|
|
|
|
|
|
goce_07
|
 |
« Reply #8122 on: January 12, 2017, 13:41:13 PM » |
|
7 месеца. Гледам и не вярвам но ушите си  Каракачан ли е, шарпланинац ли или друго  В едно съм сигурен!!! Куче е  не знам кво е ама много харесвам тоя тип и физиономия без значениена породата
|
|
|
|
|
|
|
Bojko Dobrevski sbg
|
 |
« Reply #8123 on: January 12, 2017, 13:51:34 PM » |
|
Айдеее, може да сватосаме по натам и да пием ракия, вино, бира и всякви други безалкохолни Може и да може, дай инфо за това от твоята снимка. [/quote ] :oops:аааа, инфо нема!!! Низнайно и го намерих пред баничарницата  нали казах, не знам къв е  Ясно ще се откажеш и няма да пийм ракия   ако има още някое такова околу същата баничарница, можем да се разберем нещо !!!
|
|
« Last Edit: January 12, 2017, 13:51:59 PM by Bojko Dobrevski sbg »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8124 on: January 12, 2017, 18:16:42 PM » |
|
Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е  Ако има мераклия да го ловим  Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно  Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #8125 on: January 12, 2017, 18:24:27 PM » |
|
Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е  Ако има мераклия да го ловим  Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно  Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие  Брат му голем си ЦъРвУЛ да си знаеш!
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8126 on: January 12, 2017, 18:59:35 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8127 on: January 12, 2017, 19:26:56 PM » |
|
Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е  Ако има мераклия да го ловим  Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно  Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие  Брат му голем си ЦъРвУЛ да си знаеш! Що така обиждаш  дали ако те благословя звучно ще ме бамнат  твоята кат е от развъдник и с родословие и кво. Бая мастий излизат от елитни такива 
|
|
|
|
|
|
|
Александър Христов
|
 |
« Reply #8128 on: January 12, 2017, 19:34:44 PM » |
|
Ааа има още едно там около баничарницата! Братче на туй ми се види. Малко по черничко и гриво е  Ако има мераклия да го ловим  Ветеринаря ми е другар и родословие с кръщелно и паспорт ще му издаде да е елитно  Работим по заявка на клиетна,порода,цвят,родословие  Брат му голем си ЦъРвУЛ да си знаеш! Що така обиждаш  дали ако те благословя звучно ще ме бамнат  твоята кат е от развъдник и с родословие и кво. Бая мастий излизат от елитни такива  Колкото и да благославяш няма да промениш фактите... брат! А може и да има резон в думичките ти, не мисля че това е начина обаче!
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
 |
« Reply #8129 on: January 12, 2017, 19:36:23 PM » |
|
Тъй ли  Ма аз тва си казвам. На кой не му харесва да пътува.За всеки влак си има пътници 
|
|
|
|
|
|
|
|