aborigen
|
 |
« Reply #8010 on: December 21, 2016, 15:38:39 PM » |
|
Атила не се притеснявай за мойте агнета.Чак от 1 януари ще се за агнат.До тогава има още време да ви ръчкам. Кво значение има да ли си знам кучетата. А ти знаеш ли си ги.  Кажи на хората как го хванаха Китан на Сметището във САМОРАНОВО. Дадохати го и го изкарахте по кучетата на Ишляма.  Пък после защо те базикат хората със него.  По Мето ги махнахте ама там бяха малко във ваща организация.А по тоя са много. Почти не се сещам за развъдник да нема по него.  Попов и Аврам пасти да ядът. БЪДИ МЪЖ И КАЖИ ИСТИНАТА НА ХОРАТА.  Простно не мога да му се на любувам на това куче. Провиснала джука. Чупеш косъм при опашката. Добре че е с кайшка иначе гушата ще му стигне до земята. Апък в погледа какво излъчване има.  106 РОДИТЕЛИ ПРОСЛЕДЕНИ.ЩЕ МИ ГРЪМНЕ ПРОЦЕСОРА. koи са майката и бащата на това Никой нема да ти отговори. То си личи от километри че е инбридинг на КИТАН. Сигорно некое куче РОШАВИЯ  :lol:Шаро, Маро, Баро  [/quote]Те ти го инбридинга на КИТАН.  По Мето такива не съм виждал.  Що ли са му окесени така ДЖУКИТЕ БЕ НАСКО 
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #8011 on: December 21, 2016, 15:45:54 PM » |
|
Аз бих задал друг въпрос - какво кара член на МАКК, не само да зареже МАКК, но и да сипе помия върху бившата организация, в която е вярвал и чиято идея е подкрепял?
Като не знаеш защо съм станал член на МАКК НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ.  Мелезите който ги въдите ме карат да пиша.  Нали затова питам, за да не се изказвам. И така ... ?
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #8012 on: December 21, 2016, 16:03:25 PM » |
|
Атила не се притеснявай за мойте агнета.Чак от 1 януари ще се за агнат.До тогава има още време да ви ръчкам. Кво значение има да ли си знам кучетата. А ти знаеш ли си ги.  Кажи на хората как го хванаха Китан на Сметището във САМОРАНОВО. Дадохати го и го изкарахте по кучетата на Ишляма.  Пък после защо те базикат хората със него.  По Мето ги махнахте ама там бяха малко във ваща организация.А по тоя са много. Почти не се сещам за развъдник да нема по него.  Попов и Аврам пасти да ядът. БЪДИ МЪЖ И КАЖИ ИСТИНАТА НА ХОРАТА.  Простно не мога да му се на любувам на това куче. Провиснала джука. Чупеш косъм при опашката. Добре че е с кайшка иначе гушата ще му стигне до земята. Апък в погледа какво излъчване има.  106 РОДИТЕЛИ ПРОСЛЕДЕНИ.ЩЕ МИ ГРЪМНЕ ПРОЦЕСОРА. koи са майката и бащата на това Никой нема да ти отговори. То си личи от километри че е инбридинг на КИТАН. Сигорно некое куче РОШАВИЯ  :lol:Шаро, Маро, Баро  Те ти го инбридинга на КИТАН.  По Мето такива не съм виждал.  Що ли са му окесени така ДЖУКИТЕ БЕ НАСКО  [/quote] БА! Това да не е от Вежди бре? От де знаеш !? 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8013 on: December 21, 2016, 16:18:41 PM » |
|
Атила не се притеснявай за мойте агнета.Чак от 1 януари ще се за агнат.До тогава има още време да ви ръчкам. Кво значение има да ли си знам кучетата. А ти знаеш ли си ги.  Кажи на хората как го хванаха Китан на Сметището във САМОРАНОВО. Дадохати го и го изкарахте по кучетата на Ишляма.  Пък после защо те базикат хората със него.  По Мето ги махнахте ама там бяха малко във ваща организация.А по тоя са много. Почти не се сещам за развъдник да нема по него.  Попов и Аврам пасти да ядът. БЪДИ МЪЖ И КАЖИ ИСТИНАТА НА ХОРАТА.  Простно не мога да му се на любувам на това куче. Провиснала джука. Чупеш косъм при опашката. Добре че е с кайшка иначе гушата ще му стигне до земята. Апък в погледа какво излъчване има.  106 РОДИТЕЛИ ПРОСЛЕДЕНИ.ЩЕ МИ ГРЪМНЕ ПРОЦЕСОРА. koи са майката и бащата на това Никой нема да ти отговори. То си личи от километри че е инбридинг на КИТАН. Сигорно некое куче РОШАВИЯ  :lol:Шаро, Маро, Баро  Те ти го инбридинга на КИТАН.  По Мето такива не съм виждал.  Що ли са му окесени така ДЖУКИТЕ БЕ НАСКО  БА! Това да не е от Вежди бре? От де знаеш !?  [/quote]То човека си беше написал под снимката кой са му родителите.  Ебати мелеза.  Такива ако ги дава Вежди мойте до едно че ги обесим 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #8014 on: December 21, 2016, 16:20:21 PM » |
|