Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 06, 2025, 22:19:28 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2555936 times)
0 Members and 31 Guests are viewing this topic.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #7980 on: December 18, 2016, 19:47:09 PM »

От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните.
Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо.
Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".

Колко ми е акъла толкова.Всичките не може да сме акалии. biggrin lol
Ти нали много акъл имаш и не ламтиш за пари затова само за субсидии пишеш. biggrin
Защо да спирам бе акълния. lol
На изложби при вас съм водил кучета само защото Росен Михайлов ме молеше да доведа кучета да има повече учасници. biggrin
Дали ще съм във първи или във втори ринг ми дремеше biggrin
Със времето видях че правите неща който не ми харесват. biggrin

И нещо друго да ти кажа знаеш ли колко други организации са ме молили да съм към тях и развъдник да направя. lol
Не искам и няма никога да правя такова нещо. cheers

Ама най много мразя хора като тебе да знаят кое е истинско куче и кое е мелез и да си трае и да не прави нищо по въпроса lol
А твойте по Китан ли по Буян ли са мелези и ти не спираш да ги развъждаш е това е гадното. lol

biggrin Ама на теб паметник трябва да ти вдигнат, какъв си ни най-независим словоблудлив юнак. И не, не спирай. Изкарай си целия репертоар. biggrin

Продължаваш кръчмарската да си плещиш недоврели и недокипели, пък после се чудиш защо не те вземат на сериозно.
Какви сте ги правили и сте ги уговаряли с Росен са си ваши работи. И с твоята бяла кучка и без нея изложбата си върви. Пък и никой насила не те бе вързал и докарал на Железница, нали.
Очевидно е, че ти е дремело и то доста в кой ринг си. И не ти е харесало когато всички не падаме възнак като видим твое куче на изложба. Пък и сме нахални да искаме куче без произход да се представи във 2-ри ринг. Виж друго си е било на изложбите на Аврам. Всичко накуп в масовката.
Това че други организации са те искали ми звучи като оферта за трансфер от местния ви отбор в столичен футболен "гранд". Но "сам юнак на коня" гордо отказал да е в екип, където да зависи и да зависят от него. И да се определи за синя или червена фланелка ще играе. Друго си е  да може да си менка предпочитанията пред телевизора. Веднъж за сините, друг път за червените.

И последно разбирам или не разбирам от тия кучета. Щото двете едновременно няма как да вървят. biggrin

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #7981 on: December 18, 2016, 20:06:26 PM »

Е как да се работи с такъв човек! ? Предложих ти да се направи не линия,Ники, а за да я впишем в ПК ти казах да разровиш за произхода и ти каза че нищо повече не можеш да разбереш. ОстаНа варианта с инбридинг по нея, но не го дочакахме а се нацупи и си тръгна. Но както и да е - било е за добро, като гледам какво си натворил! ОЩе веднъж ти казвам успех!  А кучета като Буян и Китан едва ли ще можеш и да сънуваш!
Никога няма да работите със мене щото аз казвам направо кво ми харесва и кво не. biggrin
Не се подмазвам на никой.
Май повече знам за нея отколкото вие за Китан lol

Та откъде е Китан. lol
Ако си МЪЖ кажи нали знаеш lol lol lol

Аз знам откъде е Тунджа и никога не съм крил.И кото нея никога нема да имате щото тия изчезнана. lol eek
Ще си въдите със провиснали очи барли и без зъби . lol lol lol

Май верно че се окаже че е от Хижата където е бил Снбернара. lol lol lol

Ех тоя цезаров комплекс на малкия човек ... По убаво да си е пръв на село, отколкото част от организация. Една такава криворазбрана тясногърда гордост, която е манталитет на мнозина сънародници.
Ама в организация освен да казваш каквото мислиш, трябва и да мислиш какво казваш, и да спазваш правила.
И до тук какво толкова смяташ, че си казал? Основно бълваш измишльотини. Твои или препредаваш измислиците на една малка групичка обидени на МАКК. Обидени, защото са излизали с подобни номера и номерата не са им минали.
Когато е трябвало не си знаел нищо за Тунджа. И демонстративно си показал, че не желаеш да узнаеш. Сега, след потоците измислици дето бълваш, за хора и кучета,  каквото и да кажеш ще е като воплите на момчето от приказката "Лъжливото овчарче".

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
aborigen
Sr. Member

« Reply #7982 on: December 18, 2016, 20:24:40 PM »

От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните.
Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо.
Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".

Колко ми е акъла толкова.Всичките не може да сме акалии. biggrin lol
Ти нали много акъл имаш и не ламтиш за пари затова само за субсидии пишеш. biggrin
Защо да спирам бе акълния. lol
На изложби при вас съм водил кучета само защото Росен Михайлов ме молеше да доведа кучета да има повече учасници. biggrin
Дали ще съм във първи или във втори ринг ми дремеше biggrin
Със времето видях че правите неща който не ми харесват. biggrin

И нещо друго да ти кажа знаеш ли колко други организации са ме молили да съм към тях и развъдник да направя. lol
Не искам и няма никога да правя такова нещо. cheers

Ама най много мразя хора като тебе да знаят кое е истинско куче и кое е мелез и да си трае и да не прави нищо по въпроса lol
А твойте по Китан ли по Буян ли са мелези и ти не спираш да ги развъждаш е това е гадното. lol

biggrin Ама на теб паметник трябва да ти вдигнат, какъв си ни най-независим словоблудлив юнак. И не, не спирай. Изкарай си целия репертоар. biggrin

Продължаваш кръчмарската да си плещиш недоврели и недокипели, пък после се чудиш защо не те вземат на сериозно.
Какви сте ги правили и сте ги уговаряли с Росен са си ваши работи. И с твоята бяла кучка и без нея изложбата си върви. Пък и никой насила не те бе вързал и докарал на Железница, нали.
Очевидно е, че ти е дремело и то доста в кой ринг си. И не ти е харесало когато всички не падаме възнак като видим твое куче на изложба. Пък и сме нахални да искаме куче без произход да се представи във 2-ри ринг. Виж друго си е било на изложбите на Аврам. Всичко накуп в масовката.
Това че други организации са те искали ми звучи като оферта за трансфер от местния ви отбор в столичен футболен "гранд". Но "сам юнак на коня" гордо отказал да е в екип, където да зависи и да зависят от него. И да се определи за синя или червена фланелка ще играе. Друго си е  да може да си менка предпочитанията пред телевизора. Веднъж за сините, друг път за червените.

И последно разбирам или не разбирам от тия кучета. Щото двете едновременно няма как да вървят. biggrin

Май при тебе интереса клати феса. lol

Кажи сега що по твоя Китан излизат кучета със провисналост във барлите. biggrin
Откъде го взе това куче проверено. biggrin
Нали си най честния. biggrin
Нали ти ги разбираш във главите кое е мелез и кое не е. :lol:Твойте по Китан как са. biggrin
Разбираш ги кучетата и затова пусна на Вежди да изкараш кутрета. lol
Обаче излъга че кучката не се е укучила зада можеш да работиш със тех и да си смениш кучетата. lol
ДА ИМ ОПРАВИШ ГЛАВИТЕ И БАРЛИТЕ. biggrin
В тая организация контрола никъкъв ти  още 2ма си правите кво си искате. lol
От умрели кучета кутрета въдите. lol
Лъжете хората как си искате  lol
Кво съхранявате МЕЛЕЗИ. biggrin
Попов Аврам и ТИ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ.Разлика никаква. biggrin

Та ако си мъж кажи как ти дадоха Китан и как го провери. biggrin
Казах го Ишляма гуджо куче не е имал никога.Версията за това куче не ти отговаря. lol

aborigen
Sr. Member

« Reply #7983 on: December 18, 2016, 20:33:01 PM »

Е как да се работи с такъв човек! ? Предложих ти да се направи не линия,Ники, а за да я впишем в ПК ти казах да разровиш за произхода и ти каза че нищо повече не можеш да разбереш. ОстаНа варианта с инбридинг по нея, но не го дочакахме а се нацупи и си тръгна. Но както и да е - било е за добро, като гледам какво си натворил! ОЩе веднъж ти казвам успех!  А кучета като Буян и Китан едва ли ще можеш и да сънуваш!
Никога няма да работите със мене щото аз казвам направо кво ми харесва и кво не. biggrin
Не се подмазвам на никой.
Май повече знам за нея отколкото вие за Китан lol

Та откъде е Китан. lol
Ако си МЪЖ кажи нали знаеш lol lol lol

Аз знам откъде е Тунджа и никога не съм крил.И кото нея никога нема да имате щото тия изчезнана. lol eek
Ще си въдите със провиснали очи барли и без зъби . lol lol lol

Май верно че се окаже че е от Хижата където е бил Снбернара. lol lol lol

Ех тоя цезаров комплекс на малкия човек ... По убаво да си е пръв на село, отколкото част от организация. Една такава криворазбрана тясногърда гордост, която е манталитет на мнозина сънародници.
Ама в организация освен да казваш каквото мислиш, трябва и да мислиш какво казваш, и да спазваш правила.
И до тук какво толкова смяташ, че си казал? Основно бълваш измишльотини. Твои или препредаваш измислиците на една малка групичка обидени на МАКК. Обидени, защото са излизали с подобни номера и номерата не са им минали.
Когато е трябвало не си знаел нищо за Тунджа. И демонстративно си показал, че не желаеш да узнаеш. Сега, след потоците измислици дето бълваш, за хора и кучета,  каквото и да кажеш ще е като воплите на момчето от приказката "Лъжливото овчарче".

Ха ха започваш да ме сънуваш само Тунджа ти е в главата lol lol lol
Затова вие толкова добре ги проверявате че дойде ред след 15 годишна проверка да обявите половината кучета на Развъдник Тито за МЕЛЕЗИ lol lol lol
А забравих оня брой 20 бона за тия кучета и виу му ги обявихте за МЕЛЕЗИ lol lol lol

kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7984 on: December 18, 2016, 21:15:35 PM »

Мноооого смях! А бе ти си бил много забавен бре! lol lol
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #7985 on: December 18, 2016, 21:35:48 PM »

До сега Попов беше известен с шизофренните си състояния и фантасмагорични твърдения, но видно "аборигена" плътно го следва. Наистина жалка гледка.

Ники нещо друго да се "сетиш" има ли?

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
aborigen
Sr. Member

« Reply #7986 on: December 19, 2016, 11:36:10 AM »

До сега Попов беше известен с шизофренните си състояния и фантасмагорични твърдения, но видно "аборигена" плътно го следва. Наистина жалка гледка.

Ники нещо друго да се "сетиш" има ли?

Сънувате ме нали. biggrin

Във темата развъждане сте го написали много добре.
Усрахмесе и сега ще ни сърбате лайната lol lol lol
Това май ви е девиза. lol lol lol

Та откъде е Китанчо.
Кажи на хората историята та всеки да си направи сметка ское куче да работи. biggrin
Малко останаха истинските кучета и те ако се загубят вече няма от къде да се вземе материал.

Попов Аврам и Китан.трио Българка lol lol lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7987 on: December 19, 2016, 11:39:23 AM »

Що бе, нали имаш по Паная и Тунджа - ще си вземем от теб!  lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #7988 on: December 19, 2016, 15:41:21 PM »

Еее супер, благодаря много.
Ето я пак Сара. notworthy

Ти и за тая ми счупи телефона да ви я дам. biggrin

На тебе и на главатаря ви кучета не ви трябват. biggrin
Трябват ви хора да ви водят кучета по изложбите.И да са от вашите проверените lol lol lol
Добре че е вършиловия да изведе повечко мелезака та да не ви е срам че сте на изложба 5 човека с 4 кучета lol lol lol
До 5 години само ти и Атила ще си отанете.Помни ми думата. biggrin

Тия по Китан никаде не ги признават.Щото си е мелез. lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7989 on: December 19, 2016, 16:00:20 PM »

Ти май ме бъркаш с някой друг!  lol понеже ти си специалист та не можеше да я окучиш та се чудеше на кой да я дадеш!  Та добре че нея взех! lol въпреки всичко това ти е баш кучето! А куче като Китан можеш само на снимка да видиш! lol
Ariman
Hero Member

« Reply #7990 on: December 19, 2016, 16:22:11 PM »

Росен да не ти е пускал филма  naughty lol

За какъв филм става въпрос?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
aborigen
Sr. Member

« Reply #7991 on: December 19, 2016, 16:58:56 PM »

Ти май ме бъркаш с някой друг!  lol понеже ти си специалист та не можеше да я окучиш та се чудеше на кой да я дадеш!  Та добре че нея взех! lol въпреки всичко това ти е баш кучето! А куче като Китан можеш само на снимка да видиш! lol
Ще ме спукаш от смях.
Сигорно 10 пъти я кучих. lol
Подарих я накрая и там я кучиха още 2 пъги cheers

То се вижда кви ги дава Мелезака Китан. biggrin
Кучетата по него си настъпват барлите. lol lol lol
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7992 on: December 19, 2016, 17:02:32 PM »

Верно си на много силни "стимуланти"пич!  lol не ти се отразяват добре! lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #7993 on: December 19, 2016, 17:05:00 PM »

Росен да не ти е пускал филма  naughty lol

За какъв филм става въпрос?
Росен Михайлов където купи развъдник Тито преди това искаше да прави филм за Мелеза Китан. biggrin
Тогава не беше в макк.
Та като купи развъдника със кучетата от Рангел и Петьо те го приеха.
Тогава беше още Светлин Стоев.
Изчакаха го гяволите да ги развади хубаво кучетата и му ги обявиха за мелези. lol lol lol
А уш всичките ги бяха проверили lol lol lol
Тия са немам думи.Способниса и тия на Митко Драганов да обявът като мелези.
Без круполни са lol lol lol
Ariman
Hero Member

« Reply #7994 on: December 19, 2016, 17:17:00 PM »

Тази хронология на хора, събития и факти, вярна ли е?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
Pages: 1 ... 531 532 [533] 534 535 ... 589
  Print  

Jump to: