KaraKitan
|
 |
« Reply #7980 on: December 18, 2016, 19:47:09 PM » |
|
От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните. Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо. Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".
Колко ми е акъла толкова.Всичките не може да сме акалии.  Ти нали много акъл имаш и не ламтиш за пари затова само за субсидии пишеш.  Защо да спирам бе акълния.  На изложби при вас съм водил кучета само защото Росен Михайлов ме молеше да доведа кучета да има повече учасници.  Дали ще съм във първи или във втори ринг ми дремеше  Със времето видях че правите неща който не ми харесват.  И нещо друго да ти кажа знаеш ли колко други организации са ме молили да съм към тях и развъдник да направя.  Не искам и няма никога да правя такова нещо.  Ама най много мразя хора като тебе да знаят кое е истинско куче и кое е мелез и да си трае и да не прави нищо по въпроса  А твойте по Китан ли по Буян ли са мелези и ти не спираш да ги развъждаш е това е гадното.   Ама на теб паметник трябва да ти вдигнат, какъв си ни най-независим словоблудлив юнак. И не, не спирай. Изкарай си целия репертоар.  Продължаваш кръчмарската да си плещиш недоврели и недокипели, пък после се чудиш защо не те вземат на сериозно. Какви сте ги правили и сте ги уговаряли с Росен са си ваши работи. И с твоята бяла кучка и без нея изложбата си върви. Пък и никой насила не те бе вързал и докарал на Железница, нали. Очевидно е, че ти е дремело и то доста в кой ринг си. И не ти е харесало когато всички не падаме възнак като видим твое куче на изложба. Пък и сме нахални да искаме куче без произход да се представи във 2-ри ринг. Виж друго си е било на изложбите на Аврам. Всичко накуп в масовката. Това че други организации са те искали ми звучи като оферта за трансфер от местния ви отбор в столичен футболен "гранд". Но "сам юнак на коня" гордо отказал да е в екип, където да зависи и да зависят от него. И да се определи за синя или червена фланелка ще играе. Друго си е да може да си менка предпочитанията пред телевизора. Веднъж за сините, друг път за червените. И последно разбирам или не разбирам от тия кучета. Щото двете едновременно няма как да вървят. 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #7981 on: December 18, 2016, 20:06:26 PM » |
|
Ех тоя цезаров комплекс на малкия човек ... По убаво да си е пръв на село, отколкото част от организация. Една такава криворазбрана тясногърда гордост, която е манталитет на мнозина сънародници. Ама в организация освен да казваш каквото мислиш, трябва и да мислиш какво казваш, и да спазваш правила. И до тук какво толкова смяташ, че си казал? Основно бълваш измишльотини. Твои или препредаваш измислиците на една малка групичка обидени на МАКК. Обидени, защото са излизали с подобни номера и номерата не са им минали. Когато е трябвало не си знаел нищо за Тунджа. И демонстративно си показал, че не желаеш да узнаеш. Сега, след потоците измислици дето бълваш, за хора и кучета, каквото и да кажеш ще е като воплите на момчето от приказката "Лъжливото овчарче".
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7982 on: December 18, 2016, 20:24:40 PM » |
|
От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните. Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо. Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".
Колко ми е акъла толкова.Всичките не може да сме акалии.  Ти нали много акъл имаш и не ламтиш за пари затова само за субсидии пишеш.  Защо да спирам бе акълния.  На изложби при вас съм водил кучета само защото Росен Михайлов ме молеше да доведа кучета да има повече учасници.  Дали ще съм във първи или във втори ринг ми дремеше  Със времето видях че правите неща който не ми харесват.  И нещо друго да ти кажа знаеш ли колко други организации са ме молили да съм към тях и развъдник да направя.  Не искам и няма никога да правя такова нещо.  Ама най много мразя хора като тебе да знаят кое е истинско куче и кое е мелез и да си трае и да не прави нищо по въпроса  А твойте по Китан ли по Буян ли са мелези и ти не спираш да ги развъждаш е това е гадното.   Ама на теб паметник трябва да ти вдигнат, какъв си ни най-независим словоблудлив юнак. И не, не спирай. Изкарай си целия репертоар.  Продължаваш кръчмарската да си плещиш недоврели и недокипели, пък после се чудиш защо не те вземат на сериозно. Какви сте ги правили и сте ги уговаряли с Росен са си ваши работи. И с твоята бяла кучка и без нея изложбата си върви. Пък и никой насила не те бе вързал и докарал на Железница, нали. Очевидно е, че ти е дремело и то доста в кой ринг си. И не ти е харесало когато всички не падаме възнак като видим твое куче на изложба. Пък и сме нахални да искаме куче без произход да се представи във 2-ри ринг. Виж друго си е било на изложбите на Аврам. Всичко накуп в масовката. Това че други организации са те искали ми звучи като оферта за трансфер от местния ви отбор в столичен футболен "гранд". Но "сам юнак на коня" гордо отказал да е в екип, където да зависи и да зависят от него. И да се определи за синя или червена фланелка ще играе. Друго си е да може да си менка предпочитанията пред телевизора. Веднъж за сините, друг път за червените. И последно разбирам или не разбирам от тия кучета. Щото двете едновременно няма как да вървят.  Май при тебе интереса клати феса.  Кажи сега що по твоя Китан излизат кучета със провисналост във барлите.  Откъде го взе това куче проверено.  Нали си най честния.  Нали ти ги разбираш във главите кое е мелез и кое не е. :lol:Твойте по Китан как са.  Разбираш ги кучетата и затова пусна на Вежди да изкараш кутрета.  Обаче излъга че кучката не се е укучила зада можеш да работиш със тех и да си смениш кучетата.  ДА ИМ ОПРАВИШ ГЛАВИТЕ И БАРЛИТЕ.  В тая организация контрола никъкъв ти още 2ма си правите кво си искате.  От умрели кучета кутрета въдите.  Лъжете хората как си искате  Кво съхранявате МЕЛЕЗИ.  Попов Аврам и ТИ СТЕ ЕДНИ И СЪЩИ.Разлика никаква.  Та ако си мъж кажи как ти дадоха Китан и как го провери.  Казах го Ишляма гуджо куче не е имал никога.Версията за това куче не ти отговаря. 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7983 on: December 18, 2016, 20:33:01 PM » |
|
Ех тоя цезаров комплекс на малкия човек ... По убаво да си е пръв на село, отколкото част от организация. Една такава криворазбрана тясногърда гордост, която е манталитет на мнозина сънародници. Ама в организация освен да казваш каквото мислиш, трябва и да мислиш какво казваш, и да спазваш правила. И до тук какво толкова смяташ, че си казал? Основно бълваш измишльотини. Твои или препредаваш измислиците на една малка групичка обидени на МАКК. Обидени, защото са излизали с подобни номера и номерата не са им минали. Когато е трябвало не си знаел нищо за Тунджа. И демонстративно си показал, че не желаеш да узнаеш. Сега, след потоците измислици дето бълваш, за хора и кучета, каквото и да кажеш ще е като воплите на момчето от приказката "Лъжливото овчарче". Ха ха започваш да ме сънуваш само Тунджа ти е в главата  Затова вие толкова добре ги проверявате че дойде ред след 15 годишна проверка да обявите половината кучета на Развъдник Тито за МЕЛЕЗИ  А забравих оня брой 20 бона за тия кучета и виу му ги обявихте за МЕЛЕЗИ 
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #7985 on: December 18, 2016, 21:35:48 PM » |
|
До сега Попов беше известен с шизофренните си състояния и фантасмагорични твърдения, но видно "аборигена" плътно го следва. Наистина жалка гледка.
Ники нещо друго да се "сетиш" има ли?
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7986 on: December 19, 2016, 11:36:10 AM » |
|
До сега Попов беше известен с шизофренните си състояния и фантасмагорични твърдения, но видно "аборигена" плътно го следва. Наистина жалка гледка.
Ники нещо друго да се "сетиш" има ли?
Сънувате ме нали.  Във темата развъждане сте го написали много добре. Усрахмесе и сега ще ни сърбате лайната  Това май ви е девиза.  Та откъде е Китанчо. Кажи на хората историята та всеки да си направи сметка ское куче да работи.  Малко останаха истинските кучета и те ако се загубят вече няма от къде да се вземе материал. Попов Аврам и Китан.трио Българка 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7987 on: December 19, 2016, 11:39:23 AM » |
|
Що бе, нали имаш по Паная и Тунджа - ще си вземем от теб! 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7988 on: December 19, 2016, 15:41:21 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7989 on: December 19, 2016, 16:00:20 PM » |
|
Ти май ме бъркаш с някой друг!  понеже ти си специалист та не можеше да я окучиш та се чудеше на кой да я дадеш! Та добре че нея взех!  въпреки всичко това ти е баш кучето! А куче като Китан можеш само на снимка да видиш! 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #7990 on: December 19, 2016, 16:22:11 PM » |
|
Росен да не ти е пускал филма  За какъв филм става въпрос?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7991 on: December 19, 2016, 16:58:56 PM » |
|
Ти май ме бъркаш с някой друг!  понеже ти си специалист та не можеше да я окучиш та се чудеше на кой да я дадеш! Та добре че нея взех!  въпреки всичко това ти е баш кучето! А куче като Китан можеш само на снимка да видиш!  Ще ме спукаш от смях. Сигорно 10 пъти я кучих.  Подарих я накрая и там я кучиха още 2 пъги  То се вижда кви ги дава Мелезака Китан.  Кучетата по него си настъпват барлите. 
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7992 on: December 19, 2016, 17:02:32 PM » |
|
Верно си на много силни "стимуланти"пич!  не ти се отразяват добре! 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7993 on: December 19, 2016, 17:05:00 PM » |
|
Росен да не ти е пускал филма  За какъв филм става въпрос? Росен Михайлов където купи развъдник Тито преди това искаше да прави филм за Мелеза Китан.  Тогава не беше в макк. Та като купи развъдника със кучетата от Рангел и Петьо те го приеха. Тогава беше още Светлин Стоев. Изчакаха го гяволите да ги развади хубаво кучетата и му ги обявиха за мелези.  А уш всичките ги бяха проверили  Тия са немам думи.Способниса и тия на Митко Драганов да обявът като мелези. Без круполни са 
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #7994 on: December 19, 2016, 17:17:00 PM » |
|
Тази хронология на хора, събития и факти, вярна ли е?
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
|