aborigen
|
 |
« Reply #7965 on: December 18, 2016, 09:43:37 AM » |
|
ей ти го същото черно кутре като по голямо след като съм го профилирал малко!   От малко във главата е с бомбе.  Гледам ги на тискаш с ръка по темето да не им стърчат бомбетата.  По добре лабладори от колкото БУМБЕЛИЙ. Твойте Насе гледам с много малки очички.  Кюравия Караман с големи очи ми се види.И Беловския мурад ми се види с по голями очи.Пък и друга им формата на главата и на очите.  Тоя Китан и Буян ви разсипаха кучетата. 
|
|
« Last Edit: December 18, 2016, 09:44:31 AM by aborigen »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7966 on: December 18, 2016, 09:52:03 AM » |
|
Никии, яд ме е! Заради теб ме е яд! Наистина те мислех за съвестно момче! В тоя бизмислен спор обаче се видя колко си злобен и завистлив. Освен това и колко нищо не знаеш - нито за своите, нито за чуждите кучета! Освен да си измисляш филми под режисурата на този или онзи нищо друго не правиш. Мисля че всички разбраха колко пари чиниш! Успех ти желая!
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7967 on: December 18, 2016, 11:35:27 AM » |
|
Никии, яд ме е! Заради теб ме е яд! Наистина те мислех за съвестно момче! В тоя бизмислен спор обаче се видя колко си злобен и завистлив. Освен това и колко нищо не знаеш - нито за своите, нито за чуждите кучета! Освен да си измисляш филми под режисурата на този или онзи нищо друго не правиш. Мисля че всички разбраха колко пари чиниш! Успех ти желая!
Не всичко е пари Насе.  За пари сте готови и гъза да си дадете.  Със чевермета и черпавки ги докарахте кучетата до това положение.  Никакъв контрол просто се издават педигрита на кило. 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #7968 on: December 18, 2016, 12:19:52 PM » |
|
От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните. Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо. Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #7969 on: December 18, 2016, 16:07:34 PM » |
|
В крайна сметка за едни и същи кучета ли става въпрос? Преди доста години когато за първи път видях Кашо и се раздумахме за произхода му, стана дума че носи кръв от Костенец по майка мисля. Та този бяло-кремав цвят беше разпространен там. И до сега излиза при някои комбинации по костенски кучета. Тя Снежина от твоята бяла кучка ли беше? И тя ли е майка на Янко?
Aborigen, членувал ли е със същите тези кучета в МАКК? Защото, ако произхода се орпеделя на база на личните отношения между хората, хич не е добре работата.
|
|
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7970 on: December 18, 2016, 16:26:56 PM » |
|
Това че е някой е бил член не означава че кучетата му автоматично ще бъдат вкарани в ПК без информация за произход и проверка. Всъщност нека той самия да каже, ако му стиска, защо се стигна до тук! И за да не остана неразбран - ще помогна - не му се понрави да покаже кучета в ринг 2 на МАКК преди доста години! Именно заради въпросната бяла кучка за която тогава нямаше никаква информация освен че била взета от каракачани.
|
|
|
|
|
|
|
Ariman
|
 |
« Reply #7971 on: December 18, 2016, 17:07:39 PM » |
|
Това не е ново за МАКК, има вкарвани кучета без много ясен произход, като съм се натъквал дори на парадоксални моменти. Не му знам кучетата на човека, но видно е правил инбридинги по въпросната кучка(ако става въпрос за кучка Тунджа), които реално членове на организацията не са правили. Мисълта ми е, че не иде само заради това, че имате разногласия да го представяте, че е хванат от гората и да го заливате с обиди. ...
II - II на Тунджа ако не се бъркам  Това беше предишния път.Когато произведох Марица.Сега е с баща и.Не знам как се води. Еми щом е заплодена с баща си, инбридинга се води II-I спрямо бащата, от там нататък се гледа в кой пояс се пада Тунджа от към Марица и лесно се смята с един по-малко от към мъжкия (щото е бащата), ако Марица е II-II на Тунджа, значи ще има и запетайки  Нещо от рода на III,III-II на Тунджа ще са мъниците 
|
|
« Last Edit: December 18, 2016, 17:08:35 PM by Ariman »
|
|
Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7972 on: December 18, 2016, 17:57:11 PM » |
|
От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните. Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо. Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".
Колко ми е акъла толкова.Всичките не може да сме акалии.  Ти нали много акъл имаш и не ламтиш за пари затова само за субсидии пишеш.  Защо да спирам бе акълния.  На изложби при вас съм водил кучета само защото Росен Михайлов ме молеше да доведа кучета да има повече учасници.  Дали ще съм във първи или във втори ринг ми дремеше  Със времето видях че правите неща който не ми харесват.  И нещо друго да ти кажа знаеш ли колко други организации са ме молили да съм към тях и развъдник да направя.  Не искам и няма никога да правя такова нещо.  Ама най много мразя хора като тебе да знаят кое е истинско куче и кое е мелез и да си трае и да не прави нищо по въпроса  А твойте по Китан ли по Буян ли са мелези и ти не спираш да ги развъждаш е това е гадното. 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7973 on: December 18, 2016, 18:01:43 PM » |
|
Това че е някой е бил член не означава че кучетата му автоматично ще бъдат вкарани в ПК без информация за произход и проверка. Всъщност нека той самия да каже, ако му стиска, защо се стигна до тук! И за да не остана неразбран - ще помогна - не му се понрави да покаже кучета в ринг 2 на МАКК преди доста години! Именно заради въпросната бяла кучка за която тогава нямаше никаква информация освен че била взета от каракачани.
А кво ми викаше на железница като я показах кучката помниш ли или си забравил.  Да направиме линия по нея  Некога да съм ви молил за нещо.  Нищо не съм искал от вас.  Когато беше Светлин тогава станах член и ти знаеш много добре защо станах 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7974 on: December 18, 2016, 18:09:25 PM » |
|
Това не е ново за МАКК, има вкарвани кучета без много ясен произход, като съм се натъквал дори на парадоксални моменти. Не му знам кучетата на човека, но видно е правил инбридинги по въпросната кучка(ако става въпрос за кучка Тунджа), които реално членове на организацията не са правили. Мисълта ми е, че не иде само заради това, че имате разногласия да го представяте, че е хванат от гората и да го заливате с обиди. ...
II - II на Тунджа ако не се бъркам  Това беше предишния път.Когато произведох Марица.Сега е с баща и.Не знам как се води. Еми щом е заплодена с баща си, инбридинга се води II-I спрямо бащата, от там нататък се гледа в кой пояс се пада Тунджа от към Марица и лесно се смята с един по-малко от към мъжкия (щото е бащата), ако Марица е II-II на Тунджа, значи ще има и запетайки  Нещо от рода на III,III-II на Тунджа ще са мъниците  Марица е от втория инбридиг на Бельо и Снежинка.От Първия ми е Караман.  Такава като Марица няма да се роди. един клип бях направил как агнетата и кутретата бозаят от нея. Ядме е още що я дадох ама много се биеха със другата кучка и едната требваше да махна.
|
|
|
|
|
|
|
kotrag
Newbie

|
 |
« Reply #7975 on: December 18, 2016, 18:44:45 PM » |
|
Aborigen, членувал ли е със същите тези кучета в МАКК? Защото, ако произхода се орпеделя на база на личните отношения между хората, хич не е добре работата. /quote] това е ясно и на малките деца такъв ни е соя. кой каквото и да говори и бие в гъдите колко е различен приазки за лека нощ. всичко е алчност интереси шуробаджанащина дай ми ти сега после ще ти дам аз. на 10000 на един сепада да има съвест и морал ама туриш ли го у организираност де са повече от двама и той се удавя в помията
|
|
« Last Edit: December 18, 2016, 18:46:06 PM by kotrag »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7976 on: December 18, 2016, 18:45:18 PM » |
|
Е как да се работи с такъв човек! ? Предложих ти да се направи не линия,Ники, а за да я впишем в ПК ти казах да разровиш за произхода и ти каза че нищо повече не можеш да разбереш. ОстаНа варианта с инбридинг по нея, но не го дочакахме а се нацупи и си тръгна. Но както и да е - било е за добро, като гледам какво си натворил! ОЩе веднъж ти казвам успех! А кучета като Буян и Китан едва ли ще можеш и да сънуваш!
|
|
« Last Edit: December 18, 2016, 18:48:11 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7977 on: December 18, 2016, 19:02:50 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
strahil
Newbie

|
 |
« Reply #7978 on: December 18, 2016, 19:13:19 PM » |
|
Росен да не ти е пускал филма 
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #7979 on: December 18, 2016, 19:25:11 PM » |
|
По-страшен от СПИН-а,по-опасен от рака,сега за сега си остава простака!
Радой Ралин
|
|
|
|
|
|
|
|