Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 06, 2025, 22:27:15 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2555958 times)
0 Members and 33 Guests are viewing this topic.
aborigen
Sr. Member

« Reply #7965 on: December 18, 2016, 09:43:37 AM »

ей ти го същото черно кутре като по голямо след като съм го профилирал малко! naughty

От малко във главата е с бомбе. lol
Гледам ги на тискаш с ръка по темето да не им стърчат бомбетата. lol

По добре лабладори от колкото БУМБЕЛИЙ.

Твойте Насе гледам с много малки очички. lol
Кюравия Караман с големи очи ми се види.И Беловския мурад ми се види с по голями очи.Пък и друга им формата на главата и на очите. lol lol lol
Тоя Китан и Буян ви разсипаха кучетата. lol
« Last Edit: December 18, 2016, 09:44:31 AM by aborigen » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7966 on: December 18, 2016, 09:52:03 AM »

Никии, яд ме е! Заради теб ме е яд! Наистина те мислех за съвестно момче! В тоя бизмислен спор обаче се видя колко си злобен и завистлив.  Освен това и колко нищо не знаеш - нито за своите,  нито за чуждите кучета! Освен да си измисляш филми под режисурата на този или онзи нищо друго не правиш. Мисля че всички разбраха колко пари чиниш! Успех ти желая!
aborigen
Sr. Member

« Reply #7967 on: December 18, 2016, 11:35:27 AM »

Никии, яд ме е! Заради теб ме е яд! Наистина те мислех за съвестно момче! В тоя бизмислен спор обаче се видя колко си злобен и завистлив.  Освен това и колко нищо не знаеш - нито за своите,  нито за чуждите кучета! Освен да си измисляш филми под режисурата на този или онзи нищо друго не правиш. Мисля че всички разбраха колко пари чиниш! Успех ти желая!
Не всичко е пари Насе. biggrin
За пари сте готови и гъза да си дадете. biggrin
Със чевермета и черпавки ги докарахте кучетата до това положение. lol
Никакъв контрол просто се издават педигрита на кило. biggrin
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #7968 on: December 18, 2016, 12:19:52 PM »

От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните.
Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо.
Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Ariman
Hero Member

« Reply #7969 on: December 18, 2016, 16:07:34 PM »

В крайна сметка за едни и същи кучета ли става въпрос?

Преди доста години когато за първи път видях Кашо и се раздумахме за произхода му, стана дума че носи кръв от Костенец по майка мисля. Та този бяло-кремав цвят беше разпространен там. И до сега излиза при някои комбинации по костенски кучета. Тя Снежина от твоята бяла кучка ли беше? И тя ли е майка на Янко?

Също като ей това лабрадорче! lol lol lol Вземи се скрий вече че мие смешно много!

Aborigen, членувал ли е със същите тези кучета в МАКК? Защото, ако произхода се орпеделя на база на личните отношения между хората, хич не е добре работата.

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7970 on: December 18, 2016, 16:26:56 PM »

Това че е някой е бил член не означава че кучетата му автоматично ще бъдат вкарани в ПК без информация за произход и проверка. Всъщност нека той самия да каже, ако му стиска, защо се стигна до тук! И за да не остана неразбран - ще помогна - не му се понрави да покаже кучета в ринг 2 на МАКК преди доста години! Именно заради въпросната бяла кучка за която тогава нямаше никаква информация освен че била взета от каракачани.
Ariman
Hero Member

« Reply #7971 on: December 18, 2016, 17:07:39 PM »

Това не е ново за МАКК, има вкарвани кучета без много ясен произход, като съм се натъквал дори на парадоксални моменти.
Не му знам кучетата на човека, но видно е правил инбридинги по въпросната кучка(ако става въпрос за кучка Тунджа), които реално членове на организацията не са правили. Мисълта ми е, че не иде само заради това, че имате разногласия да го представяте, че е хванат от гората и да го заливате с обиди.

...
II - II на Тунджа ако не се бъркам Smiley
Това беше предишния път.Когато произведох Марица.Сега е с баща и.Не знам как се води.

Еми щом е заплодена с баща си, инбридинга се води II-I спрямо бащата, от там нататък се гледа в кой пояс се пада Тунджа от към Марица и лесно се смята с един по-малко от към мъжкия (щото е бащата), ако Марица е II-II на Тунджа, значи ще има и запетайки Smiley Нещо от рода на III,III-II на Тунджа ще са мъниците Smiley

« Last Edit: December 18, 2016, 17:08:35 PM by Ariman » Logged

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
aborigen
Sr. Member

« Reply #7972 on: December 18, 2016, 17:57:11 PM »

От години забелязвам, че най-много пишат за пари и реват колко не са за парите именно хора, за които парите са по-важни от животните.
Ники аборигена успя за нула време да покаже колко му е акъла. Характерно са глупавия човек е, че не знае кога да спре и колкото повече плещи толкова по-ясно става колко му е багажа. Когато това е съчетано с наранени амбиции нещата ескалират много по-бързо.
Такива индивиди с накърнено его, много обичат да се пънат като независими. Като "сам юнак на коня". Простичката истина зад тези напъни е, че те осъзнават, че от тях НИЩО НЕ ЗАВИСИ. Как тогава да влязат под светлините на прожекторите? Ами като създават скандал и инсинуационен шум. И понеже е известно , че каквото повикало - такова отговорило, с подобни акции могат да получат симпатии само от неколцина подобни на тях независими "юнаци".

Колко ми е акъла толкова.Всичките не може да сме акалии. biggrin lol
Ти нали много акъл имаш и не ламтиш за пари затова само за субсидии пишеш. biggrin
Защо да спирам бе акълния. lol
На изложби при вас съм водил кучета само защото Росен Михайлов ме молеше да доведа кучета да има повече учасници. biggrin
Дали ще съм във първи или във втори ринг ми дремеше biggrin
Със времето видях че правите неща който не ми харесват. biggrin

И нещо друго да ти кажа знаеш ли колко други организации са ме молили да съм към тях и развъдник да направя. lol
Не искам и няма никога да правя такова нещо. cheers

Ама най много мразя хора като тебе да знаят кое е истинско куче и кое е мелез и да си трае и да не прави нищо по въпроса lol
А твойте по Китан ли по Буян ли са мелези и ти не спираш да ги развъждаш е това е гадното. lol
aborigen
Sr. Member

« Reply #7973 on: December 18, 2016, 18:01:43 PM »

Това че е някой е бил член не означава че кучетата му автоматично ще бъдат вкарани в ПК без информация за произход и проверка. Всъщност нека той самия да каже, ако му стиска, защо се стигна до тук! И за да не остана неразбран - ще помогна - не му се понрави да покаже кучета в ринг 2 на МАКК преди доста години! Именно заради въпросната бяла кучка за която тогава нямаше никаква информация освен че била взета от каракачани.
А кво ми викаше на железница като я показах кучката помниш ли или си забравил. biggrin
Да направиме линия по нея lol
 Некога да съм ви молил за нещо. no
Нищо не съм искал от вас. biggrin
Когато беше Светлин тогава станах член и ти знаеш много добре защо станах biggrin
aborigen
Sr. Member

« Reply #7974 on: December 18, 2016, 18:09:25 PM »

Това не е ново за МАКК, има вкарвани кучета без много ясен произход, като съм се натъквал дори на парадоксални моменти.
Не му знам кучетата на човека, но видно е правил инбридинги по въпросната кучка(ако става въпрос за кучка Тунджа), които реално членове на организацията не са правили. Мисълта ми е, че не иде само заради това, че имате разногласия да го представяте, че е хванат от гората и да го заливате с обиди.

...
II - II на Тунджа ако не се бъркам Smiley
Това беше предишния път.Когато произведох Марица.Сега е с баща и.Не знам как се води.

Еми щом е заплодена с баща си, инбридинга се води II-I спрямо бащата, от там нататък се гледа в кой пояс се пада Тунджа от към Марица и лесно се смята с един по-малко от към мъжкия (щото е бащата), ако Марица е II-II на Тунджа, значи ще има и запетайки Smiley Нещо от рода на III,III-II на Тунджа ще са мъниците Smiley

Марица е от втория инбридиг на Бельо и Снежинка.От Първия ми е Караман.
 biggrin

Такава като Марица няма да се роди. един клип бях направил как агнетата и кутретата бозаят от нея.
Ядме е още що я дадох ама много се биеха със другата кучка и едната требваше да махна.
kotrag
Newbie
*

« Reply #7975 on: December 18, 2016, 18:44:45 PM »

Aborigen, членувал ли е със същите тези кучета в МАКК? Защото, ако произхода се орпеделя на база на личните отношения между хората, хич не е добре работата.
/quote]
това е ясно и на малките деца такъв ни е соя. кой каквото и да говори и бие в гъдите колко е различен  приазки за лека нощ. всичко е алчност интереси шуробаджанащина дай ми ти сега после ще ти дам аз. на 10000 на един сепада да има съвест и морал ама туриш ли го у организираност де са повече от двама и той се удавя в помията
« Last Edit: December 18, 2016, 18:46:06 PM by kotrag » Logged
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #7976 on: December 18, 2016, 18:45:18 PM »

Е как да се работи с такъв човек! ? Предложих ти да се направи не линия,Ники, а за да я впишем в ПК ти казах да разровиш за произхода и ти каза че нищо повече не можеш да разбереш. ОстаНа варианта с инбридинг по нея, но не го дочакахме а се нацупи и си тръгна. Но както и да е - било е за добро, като гледам какво си натворил! ОЩе веднъж ти казвам успех!  А кучета като Буян и Китан едва ли ще можеш и да сънуваш!
« Last Edit: December 18, 2016, 18:48:11 PM by kennel Vucho » Logged
aborigen
Sr. Member

« Reply #7977 on: December 18, 2016, 19:02:50 PM »

Е как да се работи с такъв човек! ? Предложих ти да се направи не линия,Ники, а за да я впишем в ПК ти казах да разровиш за произхода и ти каза че нищо повече не можеш да разбереш. ОстаНа варианта с инбридинг по нея, но не го дочакахме а се нацупи и си тръгна. Но както и да е - било е за добро, като гледам какво си натворил! ОЩе веднъж ти казвам успех!  А кучета като Буян и Китан едва ли ще можеш и да сънуваш!
Никога няма да работите със мене щото аз казвам направо кво ми харесва и кво не. biggrin
Не се подмазвам на никой.
Май повече знам за нея отколкото вие за Китан lol

Та откъде е Китан. lol
Ако си МЪЖ кажи нали знаеш lol lol lol

Аз знам откъде е Тунджа и никога не съм крил.И кото нея никога нема да имате щото тия изчезнана. lol eek
Ще си въдите със провиснали очи барли и без зъби . lol lol lol

Май верно че се окаже че е от Хижата където е бил Снбернара. lol lol lol
strahil
Newbie
*

« Reply #7978 on: December 18, 2016, 19:13:19 PM »

Росен да не ти е пускал филма  naughty lol
Zahari
Hero Member

« Reply #7979 on: December 18, 2016, 19:25:11 PM »

По-страшен от СПИН-а,по-опасен от рака,сега за сега си остава простака!

Радой Ралин
Pages: 1 ... 530 531 [532] 533 534 ... 589
  Print  

Jump to: