aborigen
|
 |
« Reply #7860 on: December 11, 2016, 11:40:12 AM » |
|
И от Белите ми кучета една кучка още жива. Бела
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7861 on: December 11, 2016, 11:43:59 AM » |
|
Много пъти съм казвал Ники , че на фасони много каматни кучета ми се е нагледало окото! Но това че били "по тая или по оная кръв" , " по това или онова " куче нищо не означава! Всяко куче си има преки родители е прародители. Много говорят имам по еди кое си куче пък въпросното куче му е прапрадядо! Никой не отчита точната информация - всички кучета трябва да се знаят! Това е ролята на родословията всъщност!
А ще си дойдеме на думата. Та Китан как е по тия думи където казваш сега. Аз казвам че не е по ИШЛЯМОВИТЕ кучета. Давай сега ти ме обори. Аз на мойте родословия не издавам а вие на Китан издавате. Тука те хванах на тясно Много сте ми елементарни 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7862 on: December 11, 2016, 12:02:32 PM » |
|
Паная.Давайте коментирайте. Само да не се окаже същата като майката на горния Мечо.Ама тя верно че върви на Боре и Пепи Яневите от Долна баня.  Атила коментирай ти си ги сложил тия тръгълници. Къса и била опашката.  Голями и били ушите.  Къс и бил косъма.   Насе ето тия Паная където я изкарахте мелез.Та въпросната паная е внучка на въпросната Янка от Долна баня.На Мечо при миро майката. И на въпросната КУНА КЪДЕТО ТИ ПОСТОЯНО ПИШЕШ ЧЕ СЪМ Я ОБЯВИЛ ЗА МЕЛЕЗ.АЗ САМО КАЗАХ ЧЕ КАРАМАН НЕ И Е БАЩА. Та Паная Е ОТ СЕСТРА НА КУНА МАЙКА И СЕ КАЗВА ТУНА. Та виж сега тя каква глава има и мойте кучета всичките вървът по нея и със какви глави са. Та кой какво иска нека си пише във педигритата ама налице дали така. И ли си измисляте родословията само и само да има нещо. Ако си ме разбра аколи не здраве да е.
|
|
« Last Edit: December 11, 2016, 12:04:05 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7863 on: December 11, 2016, 12:12:27 PM » |
|
Насе Това е Лишко инбридинг е на Янка.ВИЖ СИН НА МЕЧО НА МИРО.И СИН НА ПАНАЯ. Как изглежда кучето и дали има нещо общо със това къде го е изкарал Миро. Ако изобщо можете да видите разликите. 
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7864 on: December 11, 2016, 12:21:24 PM » |
|
 сорри за качеството  спец. за АБОРИГЕН Ето ти и сестра на Лишко и Дъщеря на МЕЧО НА МИРО. Виж и на нея главата 
|
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #7866 on: December 11, 2016, 14:05:11 PM » |
|
Ники, Никиии и ти и другите фенотипни "разбирачи" къде бяхте когато и Китан и Ишлямо си бяха живи и здрави? Нямаше ви никакви. Станахте големи разбирачи и по кучето и по човека, чак когато и двамата отдавна са в земята. А че не си знаеш кучетата си - не ги знаеш. Айде, че агнене те чака след рекламната акция. 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7867 on: December 11, 2016, 14:59:35 PM » |
|
Ники, Никиии и ти и другите фенотипни "разбирачи" къде бяхте когато и Китан и Ишлямо си бяха живи и здрави? Нямаше ви никакви. Станахте големи разбирачи и по кучето и по човека, чак когато и двамата отдавна са в земята. А че не си знаеш кучетата си - не ги знаеш. Айде, че агнене те чака след рекламната акция.  Атила не се притеснявай за мойте агнета.Чак от 1 януари ще се за агнат.До тогава има още време да ви ръчкам. Кво значение има да ли си знам кучетата. А ти знаеш ли си ги.  Кажи на хората как го хванаха Китан на Сметището във САМОРАНОВО. Дадохати го и го изкарахте по кучетата на Ишляма.  Пък после защо те базикат хората със него.  По Мето ги махнахте ама там бяха малко във ваща организация.А по тоя са много. Почти не се сещам за развъдник да нема по него.  Попов и Аврам пасти да ядът. БЪДИ МЪЖ И КАЖИ ИСТИНАТА НА ХОРАТА. 
|
|
|
|
|
|
|
skolev
|
 |
« Reply #7868 on: December 11, 2016, 15:07:11 PM » |
|
 Едно главе на 5 месеца
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #7869 on: December 11, 2016, 15:42:40 PM » |
|
Дерзай Ники с "истините" в стил "кошаревски свидетел". Очевидно си светил на мнозина.  Разбираемо е, че си търсиш внимание и мущерии. Впрочем докато едни си осмислят живота с плюнчене и "бъзикане" отстрани, други си имат кучета и въдят сой с поколения. Ако взема да събера всичките глупости изговорени през годините от "професори"като теб по отношение на Китан, ще стане интересно четиво в стил nonscience fiction с всички любопитни обрати на една комедия на абсурда. Все пак съм благодарен на такива като теб. С напъните си те помагат неимоверно за отсяването на мислещите хора от немислещите "овце". Все пак живота не предлага излишно време за да се пилее в контакти с вторите. п.п1. Един съвет: голямо значение има дали си знаеш животните и какво отношение имаш към породността. п.п2: Едно животно има 2 родители, 4 прародители, 8 прапрародители, 16 прапрапрародители, 32.... и т.н. Наличието на едно или две известни имена в него не кредитира автоматично всички останали позиции.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7870 on: December 11, 2016, 15:54:48 PM » |
|
Дерзай Ники с "истините" в стил "кошаревски свидетел". Очевидно си светил на мнозина.  Разбираемо е, че си търсиш внимание и мущерии. Впрочем докато едни си осмислят живота с плюнчене и "бъзикане" отстрани, други си имат кучета и въдят сой с поколения. Ако взема да събера всичките глупости изговорени през годините от "професори"като теб по отношение на Китан, ще стане интересно четиво в стил nonscience fiction с всички любопитни обрати на една комедия на абсурда. Все пак съм благодарен на такива като теб. С напъните си те помагат неимоверно за отсяването на мислещите хора от немислещите "овце". Все пак живота не предлага излишно време за да се пилее в контакти с вторите. п.п1. Един съвет: голямо значение има дали си знаеш животните и какво отношение имаш към породността. п.п2: Едно животно има 2 родители, 4 прародители, 8 прапрародители, 16 прапрапрародители, 32.... и т.н. Наличието на едно или две известни имена в него не кредитира автоматично всички останали позиции. Добре че ме светна. :notworthy:Пък аз си мислех че само един родител имат кучетата.Майка.  То и мъжко куче ли трябва да има  То много си ги изброил прарапра неми е толкова силен процесора ще гръмне  Аз не съм му светил ама ти със сигурност си му светил че да знаеш че е от там  Мъжките и женските ги познавам това ми стига.Ако знаех повече щях да съм ПРОФЕСОР.Ама не съм. ГАДАТЕЛ СЪМ. 
|
|
« Last Edit: December 11, 2016, 16:00:34 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7871 on: December 11, 2016, 16:07:25 PM » |
|
Простно не мога да му се на любувам на това куче. Провиснала джука. Чупеш косъм при опашката. Добре че е с кайшка иначе гушата ще му стигне до земята. Апък в погледа какво излъчване има.  106 РОДИТЕЛИ ПРОСЛЕДЕНИ.ЩЕ МИ ГРЪМНЕ ПРОЦЕСОРА.
|
|
« Last Edit: December 11, 2016, 16:09:40 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7872 on: December 11, 2016, 16:21:16 PM » |
|
|
|
« Last Edit: December 11, 2016, 16:23:16 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #7873 on: December 11, 2016, 16:40:05 PM » |
|
И това ли е мелез?  ? Ясно- освен тези у вас в двора ти , другите всички са мелези ! Само дето на твойте знаеш само "мъжкото и женското", както каза. Много смях!
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
 |
« Reply #7874 on: December 11, 2016, 17:03:54 PM » |
|