Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Национална изложба на български породи кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив -Мемориал д-р Т.Гайтанджиев - резултати

*
Welcome, Guest. Please login or register. February 13, 2025, 22:59:45 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 589
  Print  
Author Topic: Нашите кучета  (Read 2410014 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Karamancho
Newbie
*

« Reply #555 on: March 21, 2009, 18:07:15 PM »

Какво му е на Ураган на долната челюст,как откри че му има нещо от една снимка confused

Напротив, нищо не съм открил. само искам да кажа, че нещата са долу горе като снимката с точките - слагани, но защо са слагани и колко точно са сложени, никигеен го е казал - смешници, коментиращи по снимки.
смешници, коментиращи по снимки -Точно :clap:това са такива като тебе,нямат куче ама под вола теле търсят.

Точките с колко см са сбъркани с 15 сигурно

Не, долната точка е сбъркана с 6 см.

Телетата ги търся под кравите, агнетата-под овцете, а кучкарите - по форумите  no
Karamancho
Newbie
*

« Reply #556 on: March 21, 2009, 18:08:48 PM »

Караманчо,разбирачите сте вие както ти казах.Ни куче имаш ни дявол,и сигурно си видял тия двете на братовчед ти,но  много си в час,браво.

Не знам дали съм в час или в междучасие. За сега чета и гледам.
petko
Hero Member

« Reply #557 on: March 21, 2009, 18:08:53 PM »

lol po snimki se pliue samo

dio ."vie" basi smeshnika si kat vzemesh da prigl;asiash na rovshan ,na prostata leika mu otiva obache na teb ti sedi osobeno grozno tva chervenoto na karkitan kolko puti i s kvi komentari beshe puskano? to ne i opliuvane to podigravka ma ne s kucheto a sys samite si vas tolkoz prostashko che i za pliuene ne se broi

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
robert knepper
Newbie
*

« Reply #558 on: March 21, 2009, 18:10:32 PM »

Какво му е на Ураган на долната челюст,как откри че му има нещо от една снимка confused

Напротив, нищо не съм открил. само искам да кажа, че нещата са долу горе като снимката с точките - слагани, но защо са слагани и колко точно са сложени, никигеен го е казал - смешници, коментиращи по снимки.
смешници, коментиращи по снимки -Точно :clap:това са такива като тебе,нямат куче ама под вола теле търсят.

Tи кат имаш 20 кучета незначи че ги разбираш
И как ще сложеш точките ако не на снимка?
Chakala
Newbie
*

« Reply #559 on: March 21, 2009, 18:14:48 PM »

вьв   развьдник   тито  на  стр.3      има  една   кучка    меца      китан  ако   тие    удобно   коментираи  неините   уши
Karamancho
Newbie
*

« Reply #560 on: March 21, 2009, 18:22:32 PM »

вьв   развьдник   тито  на  стр.3      има  една   кучка    меца      китан  ако   тие    удобно   коментираи  неините   уши

Чакал, я сложи това куче тук. До развъдник Тито още не съм стигнал.

данди ще му слои точките апък останалите ще я оценят по точковата система  notworthy
petko
Hero Member

« Reply #561 on: March 21, 2009, 18:25:18 PM »

данди ще му слои точките апък останалите ще я оценят по точковата система  notworthy
....liglio stila ti podhojda za dog.bg i na vano foruma ...suglasen sum che tochkite na kucheto ne sa slojeni pravilno spored men .ot tam natatuk e ligutia ako imash da kajesh oshte neshto kaji go ako ne hodi si v doga

dandi
Hero Member

« Reply #562 on: March 21, 2009, 18:31:07 PM »

Tи кат имаш 20 кучета незначи че ги разбираш
И как ще сложеш точките ако не на снимка?

По вашия начин неизкам и да ги разбирам no
Като няма за какво е ясно че за точките ще се хващате и за снимките.
С точките или без точките ухото се вижда,вземи ги сложи ти точките по плавилно.
dandi
Hero Member

« Reply #563 on: March 21, 2009, 18:32:03 PM »

Караманчо,разбирачите сте вие както ти казах.Ни куче имаш ни дявол,и сигурно си видял тия двете на братовчед ти,но  много си в час,браво.

Не знам дали съм в час или в междучасие. За сега чета и гледам.
Продължавай,с четене и гледане професор можеш да станеш no
DIO
Sr. Member

« Reply #564 on: March 21, 2009, 18:35:23 PM »

dio ."vie" basi smeshnika si kat vzemesh da prigl;asiash na rovshan ,na prostata leika mu otiva obache na teb ti sedi osobeno grozno tva chervenoto na karkitan kolko puti i s kvi komentari beshe puskano? to ne i opliuvane to podigravka ma ne s kucheto a sys samite si vas tolkoz prostashko che i za pliuene ne se broi
Къде и кога съм пригласял на ровшан-до колкото знам има бан тук confused
Кога съм оплювал на каракитан куче?

Що се отнася до смешника нечустваш ли че ти изглеждаш смешно една година да неси оправиш компа,че да те разбираме какво пишеш Wink
petko
Hero Member

« Reply #565 on: March 21, 2009, 18:41:21 PM »

Къде и кога съм пригласял на ровшан-до колкото знам има бан тук confused
Кога съм оплювал на каракитан куче?

Що се отнася до смешника нечустваш ли че ти изглеждаш смешно една година да неси оправиш компа,че да те разбираме какво пишеш Wink

...aide be ne priglasiash li?  lol

i ne edna godina a 5  lol ,i vseki zapochva da ne me razbira.ama po niakoe vreme ,predi tva vreme vsichko mi svashta  .i edna taina ....ot kompa nai mnogo da si dokaram kirilicata ,pisaneto e dryga rabota

Chakala
Newbie
*

« Reply #566 on: March 21, 2009, 18:45:33 PM »

не  знам  как  става   ти  ако  можеш   даваи
petko
Hero Member

« Reply #567 on: March 21, 2009, 18:45:37 PM »

niakoi znae li kakva azbuka polzvat syrbite?

Karamancho
Newbie
*

« Reply #568 on: March 21, 2009, 18:48:26 PM »

....liglio stila ti podhojda za dog.bg i na vano foruma ...suglasen sum che tochkite na kucheto ne sa slojeni pravilno spored men .ot tam natatuk e ligutia ako imash da kajesh oshte neshto kaji go ako ne hodi si v doga

Защо да съм лигьо бе?
чета, гледам, питам, казвам. Каво не ти оттърва. Ако не съм прав, поправи ме, ако съм прав, не се заяждай ами си мълчи.
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #569 on: March 21, 2009, 18:49:19 PM »

И какво да ти разбира,като говорош само глупости и те гонят от всички форуми
Pages: 1 ... 36 37 [38] 39 40 ... 589
  Print  

Jump to: