Левски
|
 |
« Reply #4410 on: December 26, 2012, 19:59:38 PM » |
|
Всъщност ако трябва да бъда честен, младото куче и майката въобще не ме интересуват. Същноста на въпросите беше, дали си знаете родословията.
захари ако имаш да ми казваш нещо заповядаи лично да ми го кажеш знаееш каде живея идвал си
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #4411 on: December 26, 2012, 20:34:38 PM » |
|
Сашо, първо не ме познаваш достатъчно добре за да си позволиш подобни категоризации и тон по мой адрес, а и с нищо написано от мен не съм дал повод за подобни заключения от теб! Ще си направя труд да ти отговоря пространно и точка по точка, като с това наистина считам че разговорите ми с теб са приключени! Отговарям ти съвсем ясно и точно! 1. Никой не ми е подарявал нищо, и твоите твъръдения за подаръци от този и онзи могат да се квалифицират като пълни глупости с явен уклон към заяждане. 2. Никога не съм се изказвал отрицателно за кучета развъждани от Д. Драганов, които ти неясно защо наричаш със странното прозвище "Горани" при положение че произхода им е изяснен. Което обаче все по често се превръща в проблем, защото произхода на дадени кучета се крие или изопачава - защо -не ми е ясно. Както обаче се разбира идеята със скатаването на информацията за произхода цели само едно - манипулация и подвеждане на хората! Подобен е и случая с изплозване в развъждане на Драганов на кучка потомък на Мечо Тичо Елит. Кучето Мечо, комисията по развъждане на МАКК, не го приема за чистопородно Каракачанско куче, което не може да се ползва за развъдна работа в селекцията на МАКК, както и негови потомци! Причината за това решение е представяна с факти на работни срещи на МАКК. 3. Не страдам от болни амбиции като теб да плюя по чуждите кучета и сляпо да плямпам наляво и надясно, че мойто гардже е най-рошаво! Тази точка по категоричен начин ти отговаря и на въпроса касаещ почетната стълбица и номерацията по старшинство! 4. Без да съм специалист в тази сфера, на базата на това което пишеш и начина по който го пишеш, считам че имаш нужда от помощ! Може и да греша, но все повече се уверявам в противното!
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #4412 on: December 26, 2012, 21:10:17 PM » |
|
Сашо,въпросите ми бяха ясни относно младото ти куче и майката,ти ми отговори както сметна за добре. Относно идването ми у вас,да идвах беше ми интересно да видя какво имаш в двора си, видях и си направих необходимите изводи,за което ти благодаря. 
|
|
« Last Edit: December 26, 2012, 21:12:04 PM by Zahari »
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #4413 on: December 26, 2012, 22:15:26 PM » |
|
докторе защо реши че мечо на сашо попчев е мелез а китан е чист я кажи защо едно проверено куче 8 огледални липси ,захари нищо лично нямам към тебе просто ме подразни че се заяждаш лично с мене мисля че сам бил напълно точен с тебе .докторе още седи вапроса отворен за магер но ти няма как даго знаеш .и запомнете никога несам бил против макк а само против явните мелези и винаги сам казвал че в макк има наи много чисти кучета
|
|
|
|
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #4414 on: December 26, 2012, 23:12:16 PM » |
|
докторе странното прозвище е име на порода решено на национлно сабрание на бившиа клуб нк карачанско куче избрано между 7 други имена и името не беше предложено от митко тои държеше на бпк тогава решихме че наще кучета се отличават от всички останали достатачно за да бъде оделна порода имахме и 8 генетични линии нужни за признаване на породата ,винаги сме били за българското куче ходехме да преставяме българските кучета по ниш и загреб без някои да ни е дал една стотинка и т.на. п.п.те и сега са рзлични гораните се познават от далече
|
|
|
|
|
|
|
петко
|
 |
« Reply #4415 on: December 26, 2012, 23:33:20 PM » |
|
докторе странното прозвище е име на порода решено на национлно сабрание на бившиа клуб нк карачанско куче избрано между 7 други имена и ....
....клуб каракачанско куче  търси име  е намерил си ама някои продължили със старото име и левски или интит си бил в клуб кк или "гурото" ти така че кои какво сменя з никога несам сменял клубове за разлика от доста от днешините от макк наи малкото едно от седемте имена е заменило някое друго, а и името на клуба е сменен......
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #4416 on: December 27, 2012, 03:02:27 AM » |
|
докторе защо реши че мечо на сашо попчев е мелез а китан е чист я кажи защо едно проверено куче 8 огледални липси ,захари нищо лично нямам към тебе просто ме подразни че се заяждаш лично с мене мисля че сам бил напълно точен с тебе .докторе още седи вапроса отворен за магер но ти няма как даго знаеш .и запомнете никога несам бил против макк а само против явните мелези и винаги сам казвал че в макк има наи много чисти кучета
Защо ли? Ами нека да ти е за домашно.  Впрочем за пореден път пишеш за някакви луди бройки липси при Китан. При това всеки път броя е различен. Това ми подсказва, че нямаш и бегла идея от кучето, а слушкаш някой "свидетел". Все пак за да върви шоуто, чакам да докажеш твърдението си за /цитирам/"8 огледални липси". Би трябвало да е лесно, ако е вярно. 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #4417 on: December 27, 2012, 03:22:25 AM » |
|
докторе странното прозвище е име на порода решено на национлно сабрание на бившиа клуб нк карачанско куче избрано между 7 други имена и името не беше предложено от митко тои държеше на бпк тогава решихме че наще кучета се отличават от всички останали достатачно за да бъде оделна порода имахме и 8 генетични линии нужни за признаване на породата ,винаги сме били за българското куче ходехме да преставяме българските кучета по ниш и загреб без някои да ни е дал една стотинка и т.на. п.п.те и сега са рзлични гораните се познават от далече
Това само в БГ може да се случи. Клуб за една порода(Каракачанско куче) да прекръсти популацията която отглеждат членовете му с името на любимото куче на председателя на клуба(Горан). Ама той видите ли, много се дърпал, но те подчинените му го убедили...  Дали? Щото по-старите си спомняме, че Митко бе поставил именно снимка на Горан върху развъдните бланки на НККК. И че това предизвика напускане на доста членове. Останаха само тези които бяха съгласни да са безгласни и послушни кучегледачи в развъдника-клуб. Кучетата в НККК не се отличават повече от която и да е друга селекция на развъдник в рамките на породата Каракачанско куче. И преди и сега е така. Това че отделни екземпляри подсказват с типа си, че в кръвта си имат определени аборигени не е нещо уникално за селекцията в този развъдник. Това се наблюдава в работата и на други развъдници и линии. Същевременно има екземпляри от различни линии и селекции, които показват почти идентичен тип. И сходствата и диференциацията между представители на линиите са нещо нормално в рамките на стара местна/автохтонна/ порода.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Левски
|
 |
« Reply #4418 on: December 27, 2012, 07:56:38 AM » |
|
кучето с липсите е живо и е доказуемо просто отиди в железница
|
|
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #4419 on: December 28, 2012, 15:13:09 PM » |
|
Многообещаващо кучило силно инбредно по Китан. Производител Николай Висасов. Баща Мечкул от р-к Карауз, майка Шарка Каракитан. 
|
|
« Last Edit: December 28, 2012, 15:20:58 PM by kennel Vucho »
|
|
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #4420 on: December 28, 2012, 15:37:42 PM » |
|
И майката и бащата са с пълни зъбни формули. Родиха се 4 кутрака - 3 женски и 1 мъжко. Момчето отиде като мъжко право в развъдник Карауз, а ето момите. Това е пълно копие на бащата и като визия и като огънче в главичката -армаган на Ангел Стоев развъдник Ортаборун.  Тези двете за сега остават в Мало Конаре!  
|
|
|
|
|
|
|
Iliyan Dushanov
|
 |
« Reply #4421 on: December 28, 2012, 16:33:08 PM » |
|
Някои имали снимка на голия Султан
|
|
|
|
|
|
|
niki mk
Jr. Member

|
 |
« Reply #4422 on: December 28, 2012, 18:17:37 PM » |
|
И майката и бащата са с пълни зъбни формули. Родиха се 4 кутрака - 3 женски и 1 мъжко. Момчето отиде като мъжко право в развъдник Карауз, а ето момите. Това е пълно копие на бащата и като визия и като огънче в главичката -армаган на Ангел Стоев развъдник Ортаборун.  Тези двете за сега остават в Мало Конаре!   Една поправка родиха се 5 кутрака 4 женски и 1 мъжко 
|
|
|
|
|
|
|
Johnny
Jr. Member

|
 |
« Reply #4423 on: December 28, 2012, 20:22:26 PM » |