Пламен Иванов-Пац
Jr. Member
|
|
« Reply #2625 on: October 17, 2011, 13:40:55 PM » |
|
|
|
|
|
Добрите момчета отиват в Рая,лошите където си поискат!!!
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #2626 on: October 17, 2011, 16:39:52 PM » |
|
Ето ти брата на бялото куче от Лексо на Метата от Богданов дол. Муро.Сега е при Мишо от Богданов дол. Ейй тоя го бях пропуснал Такива вече почти няма - стар тип Дано сте хванали соя му.
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
|
« Reply #2627 on: October 17, 2011, 19:44:13 PM » |
|
ПАЦ, капацитетчо и познавателчо, исакм сега, тука да се обосновеш какво миндилско виждаш в кучето на снимката?? Нека хората си сверят часовниците по тебе!!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
todor_govedarci
|
|
« Reply #2628 on: October 18, 2011, 05:03:56 AM » |
|
ПАЦ, капацитетчо и познавателчо, исакм сега, тука да се обосновеш какво миндилско виждаш в кучето на снимката?? Нека хората си сверят часовниците по тебе!! Черно бяло е,значи е типично ;)Ама ако пуснеш снимка на Елица-вече незнам,може да я изкарат и кръстоска с черен късокосмест дакел Направил си хубава снимка
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца
|
|
|
Алекс Христов
|
|
« Reply #2629 on: October 18, 2011, 08:03:59 AM » |
|
ПАЦ, капацитетчо и познавателчо, исакм сега, тука да се обосновеш какво миндилско виждаш в кучето на снимката?? Нека хората си сверят часовниците по тебе!! Черно бяло е,значи е типично ;)Ама ако пуснеш снимка на Елица-вече незнам,може да я изкарат и кръстоска с черен късокосмест дакел Направил си хубава снимка Рядко ми се отдава наистина да направя добра снимка, така че благодаря!! Относно "нетипичната" Елица, ще пробвам да направя хубави снимки и на нея и да разкуткудякам разбирателите!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #2630 on: October 18, 2011, 16:01:19 PM » |
|
Ето ти брата на бялото куче от Лексо на Метата от Богданов дол. Муро.Сега е при Мишо от Богданов дол. Ейй тоя го бях пропуснал Такива вече почти няма - стар тип Дано сте хванали соя му. Има ги още живи.Ники си има сой от него. Ето ти още един жив Костенски сой.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #2631 on: October 18, 2011, 16:10:10 PM » |
|
Един младеж на годинка. Генерала.
|
|
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #2632 on: October 18, 2011, 16:22:05 PM » |
|
Ето ти брата на бялото куче от Лексо на Метата от Богданов дол. Муро.Сега е при Мишо от Богданов дол.
Ейй тоя го бях пропуснал Такива вече почти няма - стар тип Дано сте хванали соя му. Има ги още живи.Ники си има сой от него. Ето ти още един жив Костенски сой. Чакай сега Тия същите костенски като на Тито ли са Щото много се различават.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #2633 on: October 18, 2011, 17:03:13 PM » |
|
Ето ти брата на бялото куче от Лексо на Метата от Богданов дол. Муро.Сега е при Мишо от Богданов дол.
Ейй тоя го бях пропуснал Такива вече почти няма - стар тип Дано сте хванали соя му. Има ги още живи.Ники си има сой от него. Ето ти още един жив Костенски сой. Чакай сега Тия същите костенски като на Тито ли са Щото много се различават. Тито иска да има от костенските ама едно е да искаш друго е да имаш. Той има от тия на Фазанарията във Костенец.
|
|
« Last Edit: October 18, 2011, 17:04:59 PM by aborigen »
|
|
|
|
|
na Brad Pit- brat my
|
|
« Reply #2634 on: October 18, 2011, 18:09:08 PM » |
|
Не знам от кои костенски има, но не са като тия със сигурност Нека видят хората и да си направят извода а не да ме обвиняват, че се заяждам, когато казвам истини
|
|
|
|
|
|
|
pitbul
|
|
« Reply #2635 on: October 18, 2011, 19:23:42 PM » |
|
Ето ти брата на бялото куче от Лексо на Метата от Богданов дол. Муро.Сега е при Мишо от Богданов дол. Ейй тоя го бях пропуснал Такива вече почти няма - стар тип Дано сте хванали соя му. Има ги още живи.Ники си има сой от него. Ето ти още един жив Костенски сой. тия имали ги още,и къде могат да се видят на живо.поздрави
|
|
|
|
|
|
|
Pagan_fire
|
|
« Reply #2636 on: October 19, 2011, 05:14:48 AM » |
|
"Да гледат хората" какво да гледат хората? То ако със гледане ставаха кучета....и вашите толкова "проблемни" костенски кучета на ТИТО.Само Росен обсъждате,ама работата със костенските е започната от Петьо и Рангел,защо веднъж не кажете нещо за тяхната работа,а сега се оглеждате и ослушвате като мишки само в един-двама човека.Не се води дискусия,а "дъвченето" се върти само около Росен и кучето на Тодор. "Да гледат хората" ами да,гледат хората,че си имате лично отношение,но на "хората" им писна да четат едно и също нещо толкова време вече.
и на мен не ми харесват някои неща,като писане на измислици и държание на гамени,но нямам намерение да обиждам и да интриганствам)
|
|
|
|
"Искай съвет от този, който умее да побеждава самия себе си" Леонардо да Винчи
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #2637 on: October 20, 2011, 17:54:13 PM » |
|
Ето ти брата на бялото куче от Лексо на Метата от Богданов дол. Муро.Сега е при Мишо от Богданов дол. Ейй тоя го бях пропуснал Такива вече почти няма - стар тип Дано сте хванали соя му. Има ги още живи.Ники си има сой от него. Ето ти още един жив Костенски сой. тия имали ги още,и къде могат да се видят на живо.поздрави Живи са. Първото е при Мишо от Богданов дол. Второто си е във Костенец.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #2638 on: October 20, 2011, 18:08:16 PM » |
|
"Да гледат хората" какво да гледат хората? То ако със гледане ставаха кучета....и вашите толкова "проблемни" костенски кучета на ТИТО.Само Росен обсъждате,ама работата със костенските е започната от Петьо и Рангел,защо веднъж не кажете нещо за тяхната работа,а сега се оглеждате и ослушвате като мишки само в един-двама човека.Не се води дискусия,а "дъвченето" се върти само около Росен и кучето на Тодор. "Да гледат хората" ами да,гледат хората,че си имате лично отношение,но на "хората" им писна да четат едно и също нещо толкова време вече.
и на мен не ми харесват някои неща,като писане на измислици и държание на гамени,но нямам намерение да обиждам и да интриганствам)
Не си прав.Росен след това купува доста МЕЛЕЗИ И РАБОТИ СЪС ТЯХ. Едно от тях е ЯНКО ПАЙО. Та майката на това куче е от Фазанарията.Кръстоска със КАВКАЗЕЦ. Нека я покаже и да се види а не да лъже че била от едикойси. То се вижда какви кучета излезнаха от тоя МЕЛЕЗАК. Като МАНГАЛА.И по Сирака ИМА МЕЛЕЗАЩИНА.
|
|
|
|
|
|
|
aborigen
|
|
« Reply #2639 on: October 20, 2011, 18:13:21 PM » |
|