Това с виждането на живо ми е досущ като нашенското клише "Ти знаеш ли кой съм аз, бе?" и любимия ми отговор : "- Е кой пък толкоз да си в 7 сутринта в градския транспорт?" - нали така беше вица.
Ники, сигурно ако го видиш на живо може по-породно да му стане излъчването или главата, пък вземе че и потъмнее.
Каквото и да си говорим, втори Мечо не се е раждал, камо ли някой да го е надминал, а като гледам на къде вървят нещата - няма и да се роди. Бабаджан е нелошо животно(
казвам го въпреки някои екземпляри в родословието му), но не предава типа си, което е лошо. Няма и читави женски по мечовска кръвчица, с които някъде да се мъчи срещане на тая кръвта. Няма и как с китански кучки да даде нещо близко до дядо си, все такива като тоя червен хубавец излизат.
Мрако няма нищо общо с Мечо, въпреки че е негов син, там нещата са по Чолпа(Китан и Гизда), а по майка имаме Мечо на Карафеиз(тука винаги се сещам за червения брат на Гизда

), така че при Мрако... цвета може да броим за прилика май, само. Даже сега като се замисля, даже зъбче нямаше, което си е пословично за животни селектирни по Китан, мисля.
Ако беше представен за продължител на Рижко ТИТО, по - бих повярвал, честно.

ПП Kennel Vucho, като стана дума за Гривчо от Бачево - кои са родителите му?