gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #165 on: August 28, 2008, 20:43:56 PM » |
|
 Попитай ги и за снимки на родителите на КИТАН ?! В крайна сметка най-възхваляваното куче и родоначалник на почти всички показани до тук кучета, които наистина са страхотни, трябва да има майка и баща и със сигурност някой ги има на снимка!Трябва да се покажат задължително!!!Както и родителите на ШАРО ПЕПЕЛЯНОВИЯ !??По назад обещавам няма да те връщам ...! гердане, попитай сам. Те не ядат хора.  Аз съм питала и разпитвала..  ОК. ...нека въпроса ми е отправен към тях  , но просто ти си по-активна и показваш доста материал затова се обърнах към теб ...
|
|
|
|
|
|
|
nikigeen
Newbie

|
 |
« Reply #166 on: August 28, 2008, 21:05:55 PM » |
|
Криси,при Юсеин - Левски имаше една кучка дето ако ги сложиш една до друга ще са като близначки.Прибра я Ванко Бозаджиев ,но сега не знам къде е ,защото май на Левски с тоя алкохол не можеше да се разчита вече - доста кучета затри за нищо и все хубави
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #167 on: August 28, 2008, 21:08:23 PM » |
|
То това не прощава никому..  Ще е интересно, ако можеш да откриеш повече за нея. 
|
|
|
|
|
|
|
nikigeen
Newbie

|
 |
« Reply #168 on: August 28, 2008, 21:15:28 PM » |
|
То това не прощава никому..  Ще е интересно, ако можеш да откриеш повече за нея.  Ще се опитам
|
|
|
|
|
|
|
velislav6
|
 |
« Reply #169 on: August 29, 2008, 05:43:51 AM » |
|
Ники спомням си,че караха обаче не си спомням коя кучка.Нищо не изкараха
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #170 on: August 29, 2008, 06:10:20 AM » |
|
Мад по кои кучета върви Шаро
Офф, чакай да си спомня..  Не ми идва на акъла..  Баща му е син На Китан.. Къшо КК /син на Китан/ х Меда КК /Медун х Куша/
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #171 on: August 29, 2008, 06:17:34 AM » |
|
Браво Mad max страхотни снимки наистина !!!И понеже виждам, че си доста осведомена-можеш ли да ми помогнеш в нещо?-трябва ми снимка на майката на Димчо /Димчо-Боян х Деси/Дали е вярно и можеш ли да изровиш някаква снимка на Деси? Още един въпрос-чувала ли си за една кучка АЗНА, която е дъщеря на ГРИВЧО.Имам информация че майка и се казва също ДЕСИ но не съм сигурен??Знаеш ли нещо по въпроса?Интересувам се защото имам кучка РИЛА която е дъщеря на ГОРАН/-син на ДИМЧО и АЗНА/и искам да изнамеря и проверя всичко назад.
Азна - Гривчо /на Коце/ х Калина /черно-бяла с жълти вежди/ Между другото Горан, бащата на твоята Рила, е брат на Канджа от стр.1 - майката на Гривчо и Мечо. Ще те помоля да публикуваш негова снимка тук. А Гергана по кои кучета върви?
|
|
« Last Edit: August 29, 2008, 06:53:48 AM by Mad Max »
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #172 on: August 29, 2008, 07:07:57 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #173 on: August 29, 2008, 07:10:48 AM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #174 on: August 29, 2008, 10:54:50 AM » |
|
Браво Mad max страхотни снимки наистина !!!И понеже виждам, че си доста осведомена-можеш ли да ми помогнеш в нещо?-трябва ми снимка на майката на Димчо /Димчо-Боян х Деси/Дали е вярно и можеш ли да изровиш някаква снимка на Деси? Още един въпрос-чувала ли си за една кучка АЗНА, която е дъщеря на ГРИВЧО.Имам информация че майка и се казва също ДЕСИ но не съм сигурен??Знаеш ли нещо по въпроса?Интересувам се защото имам кучка РИЛА която е дъщеря на ГОРАН/-син на ДИМЧО и АЗНА/и искам да изнамеря и проверя всичко назад.
Азна - Гривчо /на Коце/ х Калина /черно-бяла с жълти вежди/ Между другото Горан, бащата на твоята Рила, е брат на Канджа от стр.1 - майката на Гривчо и Мечо. Ще те помоля да публикуваш негова снимка тук. А Гергана по кои кучета върви? ГОРАН/ ДИМЧО х АЗНА/ РИЛА / ГОРАН х ГЕРГАНА-върви по ЧЕРНИ от р-к Горан/  АРГИР/ КАРАМАН БЪК-син на КАРАМАН КЬОР х РИЛА/-на снимката е на 7 мес. 
|
|
« Last Edit: August 29, 2008, 10:57:50 AM by gerdan »
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #175 on: August 29, 2008, 10:56:56 AM » |
|
Благодарско. Пусни снимка и на Гергана, разкажи по кои кучета е тя. 
|
|
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #176 on: August 29, 2008, 11:03:18 AM » |
|
Благодарско. Пусни снимка и на Гергана, разкажи по кои кучета е тя.  ГЕРГАНА/ МЕЧО -осеново х ЦУРА - внучка на ЧЕРНИ от р-к ГОРАН/  Съжалявам, че снимките не са много хубави!
|
|
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #177 on: August 29, 2008, 11:11:17 AM » |
|
Останаха ми три неизвестни : СТРУМА/майка на ДИМЧО/, КАЛИНА/майка на АЗНА/, ШАРА/майка на ГРИВЧО/  Ако някой има снимки на тези кучки моля да пусне снимки! 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #178 on: August 29, 2008, 11:19:58 AM » |
|
Дано всичко ти се нареди! Благодаря за отговора. 
|
|
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #179 on: August 29, 2008, 11:32:39 AM » |
|
Дано всичко ти се нареди! Благодаря за отговора.  И аз ти благодаря информацията и невероятните снимки, които пускаш! 
|
|
|
|
|
|
|
|