Mad Max
|
 |
« Reply #150 on: August 28, 2008, 17:52:07 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #152 on: August 28, 2008, 18:00:12 PM » |
|
Мад по кои кучета върви Шаро
|
|
|
|
|
|
|
velislav6
|
 |
« Reply #153 on: August 28, 2008, 19:20:38 PM » |
|
Тук не мога Ники.Много е сложно за моите скромни познания.Днес моите се увиличиха с още едно.
|
|
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #154 on: August 28, 2008, 19:25:19 PM » |
|
Mad Max - ти си върха  Благодаря ти много за информацията и снимките на СТРУМА - нали това е майката на ДИМЧО ?! Я покажи сега майката на БУЯН и майката на ГРИВЧО !!!! 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #155 on: August 28, 2008, 19:37:59 PM » |
|
Mad Max - ти си върха  Благодаря ти много за информацията и снимките на СТРУМА - нали това е майката на ДИМЧО ?! Я покажи сега майката на БУЯН и майката на ГРИВЧО !!!!  Не е това тази Струма..  А за майката на Буян - Гизда, един момент..
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #156 on: August 28, 2008, 19:40:12 PM » |
|
Мад по кои кучета върви Шаро
Офф, чакай да си спомня..  Не ми идва на акъла..  Баща му е син На Китан..
|
|
« Last Edit: August 28, 2008, 21:46:54 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #157 on: August 28, 2008, 19:49:59 PM » |
|
Mad Max - ти си върха  Благодаря ти много за информацията и снимките на СТРУМА - нали това е майката на ДИМЧО ?! Я покажи сега майката на БУЯН и майката на ГРИВЧО !!!!  Не е това тази Струма..  А за майката на Буян - Гизда, един момент.. ...и на ГРИВЧО ...просто не може да ги нямаш ...  ... а на онази СТРУМА нямаш ли ... 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #158 on: August 28, 2008, 19:54:54 PM » |
|
Гизда Аз не съм виждала тези кучки наживо. Само съм слушала за тях. Техни снимки имат мои приятели. Мога да дам дума, че ще ги попитам дали ги имат. Ако ги имат и ми разрешат да ти ги предоставя, ще го направя.
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #159 on: August 28, 2008, 19:59:51 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #160 on: August 28, 2008, 20:09:58 PM » |
|
Гизда Аз не съм виждала тези кучки наживо. Само съм слушала за тях. Техни снимки имат мои приятели. Мога да дам дума, че ще ги попитам дали ги имат. Ако ги имат и ми разрешат да ти ги предоставя, ще го направя. Благодаря ти отново ... Попитай ги и за снимки на родителите на КИТАН ?! В крайна сметка най-възхваляваното куче и родоначалник на почти всички показани до тук кучета, които наистина са страхотни, трябва да има майка и баща и със сигурност някой ги има на снимка!Трябва да се покажат задължително!!!Както и родителите на ШАРО ПЕПЕЛЯНОВИЯ !??По назад обещавам няма да те връщам ...!
|
|
|
|
|
|
|
gerdan
Newbie

|
 |
« Reply #161 on: August 28, 2008, 20:11:49 PM » |
|
Едно пале достоен наследник на прадедите си АРГИР"РИШ"
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #162 on: August 28, 2008, 20:12:36 PM » |
|
 Попитай ги и за снимки на родителите на КИТАН ?! В крайна сметка най-възхваляваното куче и родоначалник на почти всички показани до тук кучета, които наистина са страхотни, трябва да има майка и баща и със сигурност някой ги има на снимка!Трябва да се покажат задължително!!!Както и родителите на ШАРО ПЕПЕЛЯНОВИЯ !??По назад обещавам няма да те връщам ...! гердане, попитай сам. Те не ядат хора.  Аз съм питала и разпитвала.. 
|
|
« Last Edit: August 28, 2008, 20:23:57 PM by Mad Max »
|
|
|
|
|
chocho
Newbie

|
 |
« Reply #163 on: August 28, 2008, 20:21:27 PM » |
|
страхотни куцета 
|
|
|
|
|
|
|
nikigeen
Newbie

|
 |
« Reply #164 on: August 28, 2008, 20:39:31 PM » |
|
Тук не мога Ники.Много е сложно за моите скромни познания.Днес моите се увиличиха с още едно.
Браво ! От къде е? А иначе снимките може да ми ги пратиш на мейла ми и аз да ги сложа от твое име. Сега се сетих - Преди време кучето дето сега е в Шукера и беше на Васко и Румен ,на него Сашо от Таваличево запложда кучка .Бяха заедно с Коцето ,та имаш ли информация дали е изкарал нещо . А и имаш ли предства от кои е?Знам само ,че го взеха от пернишко и беше с краста и бая пари хвърлиха да го оправят.За него става въпрос 
|
|
|
|
|
|
|
|