Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 16:38:25 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 290
  Print  
Author Topic: КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА пазачи на стадата  (Read 1816158 times)
0 Members and 34 Guests are viewing this topic.
vano
Guest
« Reply #975 on: January 07, 2009, 11:56:56 AM »

..vsushtnost ne iskam ,bana ti za men e tehnicheska podrobnost  lol az sam napusnah...kakto po dobava na "gostopriemstvoto koeto mi be okazano tam,ideiata mi be dryga ,tvoita drujina me naricha anonimnik intrigant i prochee ,a ia si gi vij tuk ,govoriat che tam ne se redaktiralo che ne se banilo .....a be pulna svobodia(ma samo za tiah ,ia gi vij tuka .mislish li che karakitan e po tup ot teb i "ne gi poznava" rovsho samo kato si otvori ustata i go znam ,mi tazi kaka deto ne se predstavia ne se li seshash koia e ,i bez aipito deto go vijdal karakitan. ma tyka moje vsichko....a tam triabva da glasuvat da me vyrnat  :lol:pyk i ti triabva da me odobrish i tn t

Предлагам ти да сътвориш последните си 10-на поста от "новия форум" (както го наричаш) и ще видим каква ще е реакцията на Каракитан. Неможе само за 20 минути да псуваш всеки и всичко и то при положение че го правиш абсолютно целенасочено за да видиш как ще реагирам - ами така както сам го каза

REMZIII xxxxxxxx .....PROSIA SI BANA

И да ти кажа нещо - Този форум го направих за хора които искаха да си изказват свободно мнението без да бъдат баннати по "политически причини" и без значение от коя организация са. Това че в него пишат основно привърженици на БОК не е моя грижа - форумът е разделен тематично на 3 еднакви части - БОК, КК и Горан. Просто пускането му съвпадна с пускането на karakachan.org и е нормално привържаниците на КК и МАКК да си пишат в собственият форум.  Но както и очаквах само за няколко месеца "новият форум" се превърна в плювалник. Е пишештите в него 5-6 келеша (цитат) поискаха да има контрол и гледам да има. Ако утре тези келеши кажат че не им трябва подобен форум или спрат да пишат ще го спра. На мене форум ми не требва - нито ще са ми в повече парите които плащам за хостинг от собственият си джоб.

vano dobro moche si ma ne stavash za moderator ,karakitan shte me banne na vtoria post ne na desetia ,toi za razlika ot teb obache ne dopuska provokacii i useshta koga neshtata izlizat izvyn kontrol ....a ne na samotek kakto ti be reshil ......poneje az biah kotkata sred deset mastii normalno men da izhvurlish ,ne sym vlizal vyv foruma ti da pliuia kakto vlizat sega tvoite potrebiteli ,vlizah po skoro da ima i edno razlichno mnenie ot tova che bok istinskite bulgarski ovcharki a kk prodajnite ciganski melezi

tova che pishat v nego privurjenici na bok ne bilo tvoia grija ....mi ne dostatuchno da pusnesh i tema za kk a v neia da pishat samo te"istini" i kogato niakoi takuv vleze da go ebavat taka che da mu stane "kofti" zatva i napusnah" cialkata pomia de mi izlivaha im ia izdraifah otvednuj vyrhu glavite ,taka kakto az si znam ,ubeden sym che efekta im e haresal ,siguren sum i che celta pone na niakoi ot tiah e bila imenno takava eftincho be opital predi tova ....za da pishat vsichki tam triabva da syzdadesh uslovia za vsichki

pokaji mi v citati onezi neshta koito ti zabraniavaha da pishesh ,kude sa? che tam samo pliunki za makk i apatichno bezrazlichie kum bok ,naistina ti se chudia shto si harchish parite ,nishto razlichno ne pishe

OK - така да бъде - прав си.
goce_07
Hero Member

« Reply #976 on: January 07, 2009, 12:02:15 PM »

няма ли кой да накара Пен4о да пише на кирилица.
DIO
Sr. Member

« Reply #977 on: January 07, 2009, 12:09:16 PM »

..vsushtnost ne iskam ,bana ti za men e tehnicheska podrobnost  lol az sam napusnah...kakto po dobava na "gostopriemstvoto koeto mi be okazano tam,ideiata mi be dryga ,tvoita drujina me naricha anonimnik intrigant i prochee ,a ia si gi vij tuk ,govoriat che tam ne se redaktiralo che ne se banilo .....a be pulna svobodia(ma samo za tiah ,ia gi vij tuka .mislish li che karakitan e po tup ot teb i "ne gi poznava" rovsho samo kato si otvori ustata i go znam ,mi tazi kaka deto ne se predstavia ne se li seshash koia e ,i bez aipito deto go vijdal karakitan. ma tyka moje vsichko....a tam triabva da glasuvat da me vyrnat  :lol:pyk i ti triabva da me odobrish i tn t

Предлагам ти да сътвориш последните си 10-на поста от "новия форум" (както го наричаш) и ще видим каква ще е реакцията на Каракитан. Неможе само за 20 минути да псуваш всеки и всичко и то при положение че го правиш абсолютно целенасочено за да видиш как ще реагирам - ами така както сам го каза

REMZIII xxxxxxxx .....PROSIA SI BANA

И да ти кажа нещо - Този форум го направих за хора които искаха да си изказват свободно мнението без да бъдат баннати по "политически причини" и без значение от коя организация са. Това че в него пишат основно привърженици на БОК не е моя грижа - форумът е разделен тематично на 3 еднакви части - БОК, КК и Горан. Просто пускането му съвпадна с пускането на karakachan.org и е нормално привържаниците на КК и МАКК да си пишат в собственият форум.  Но както и очаквах само за няколко месеца "новият форум" се превърна в плювалник. Е пишештите в него 5-6 келеша (цитат) поискаха да има контрол и гледам да има. Ако утре тези келеши кажат че не им трябва подобен форум или спрат да пишат ще го спра. На мене форум ми не требва - нито ще са ми в повече парите които плащам за хостинг от собственият си джоб.

vano dobro moche si ma ne stavash za moderator ,karakitan shte me banne na vtoria post ne na desetia ,toi za razlika ot teb obache ne dopuska provokacii i useshta koga neshtata izlizat izvyn kontrol ....a ne na samotek kakto ti be reshil ......poneje az biah kotkata sred deset mastii normalno men da izhvurlish ,ne sym vlizal vyv foruma ti da pliuia kakto vlizat sega tvoite potrebiteli ,vlizah po skoro da ima i edno razlichno mnenie ot tova che bok istinskite bulgarski ovcharki a kk prodajnite ciganski melezi

tova che pishat v nego privurjenici na bok ne bilo tvoia grija ....mi ne dostatuchno da pusnesh i tema za kk a v neia da pishat samo te"istini" i kogato niakoi takuv vleze da go ebavat taka che da mu stane "kofti" zatva i napusnah" cialkata pomia de mi izlivaha im ia izdraifah otvednuj vyrhu glavite ,taka kakto az si znam ,ubeden sym che efekta im e haresal ,siguren sum i che celta pone na niakoi ot tiah e bila imenno takava eftincho be opital predi tova ....za da pishat vsichki tam triabva da syzdadesh uslovia za vsichki

pokaji mi v citati onezi neshta koito ti zabraniavaha da pishesh ,kude sa? che tam samo pliunki za makk i apatichno bezrazlichie kum bok ,naistina ti se chudia shto si harchish parite ,nishto razlichno ne pishe
Що се правиш на ударен с мокар парцал незнам?
Преди няколко дена ти влезе нарочно в форума на вано и взе да псуваш наред почна с Ремзито после Ана после Ефтим....
Неможах да разбера с тия цветущи псувни по-голям мъж ли стана?Просто с това показа колко е културатати и колко струваш,като човек.За теб това може да е гордост,но отстрани си жалък и смешен.
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #978 on: January 07, 2009, 12:11:23 PM »

Колеги отклоняваме се от темата!!!!
А тя е "Каракачански кучета пазачи на стада"!!!
petko
Hero Member

« Reply #979 on: January 07, 2009, 12:12:10 PM »

:lol:dobre a tez de gi izredi niakoga dali sa me spomenavali v postovete si? ne samo v denia

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
petko
Hero Member

« Reply #980 on: January 07, 2009, 12:15:07 PM »

doktore te drygo neznaiat koga pisah v temata im temata ot kavo losho mojesh da kajesh za karakachanskoto kuche s prevyrna v kakvo losho mojesh da kajesh za petko ,opitvat se i tuk da ia napraviat taka az pa nikogo ne ostaviam bez otgovor

pp dano vleze karakitan vsichko ot poslednite niakolko dni da se iztrie ,da se izbaniat polovinata intriganti ,ako shte i men i da si odiqat u vanovia forum da si pishat istini bez redaktor ...cenzor de

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
kennel Vucho
Global Moderator
Hero Member

« Reply #981 on: January 07, 2009, 12:17:39 PM »

Не става въпрос накой да чисти след някой друг!!! Пък и това няма да се налага стига да спазвате добрия тон и най-вече - ПРИДЪРЖАЙТЕ СЕ КЪМ ТЕМАТА!
Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #982 on: January 07, 2009, 12:25:14 PM »

doktore te drygo neznaiat koga pisah v temata im temata ot kavo losho mojesh da kajesh za karakachanskoto kuche s prevyrna v kakvo losho mojesh da kajesh za petko ,opitvat se i tuk da ia napraviat taka az pa nikogo ne ostaviam bez otgovor

pp dano vleze karakitan vsichko ot poslednite niakolko dni da se iztrie ,da se izbaniat polovinata intriganti ,ako shte i men i da si odiqat u vanovia forum da si pishat istini bez redaktor ...cenzor de
МНОГО  СИ   ЗЬЛ  БЕ  ПЕПИ    ДАНИ  СЛОЖАТ  БАН    АЗ  МИСЛЕХ  ЧЕСЕ  КЕФИШ   ЧЕ  СЬМ   ТУК
milkojor
Sr. Member

« Reply #983 on: January 07, 2009, 12:31:35 PM »

ако обичате спрете споровете все пак темата е друга нали "Каракачански кучета пазачи на стада" cheers

Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #984 on: January 07, 2009, 18:52:24 PM »

И новото превъплащение на Ефти - ник "Бай Пич"(Караибрахим) получи БАН от този форум.

Моля, нека се върнем на темата: КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА пазачи на стадата

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #985 on: January 07, 2009, 19:16:04 PM »

Потребител "Михаил Петров"(Chokush) имате предупреждение. Ако продължавате в същия стил ще бъда принуден да взема по-крути мерки

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
STARTER
Hero Member

« Reply #986 on: January 08, 2009, 11:00:42 AM »

Изгрев, някъде в района на Железни врата.
velislav6
Full Member

« Reply #987 on: January 08, 2009, 11:22:47 AM »

КараКитане може ли да ми дадеш малко информация за родители на бабаджан. cheers
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #988 on: January 08, 2009, 11:34:27 AM »

Бабаджан КараКитан
баща: Мрако КараКитан(Мечо х Чолпа КараКитан)
майка: Вранка Вучо (Арзан КараКитан х Враня Вучо)

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
kennel Kyurenitsa
Hero Member

« Reply #989 on: January 11, 2009, 17:22:10 PM »

9,5 месеца

http://www.facebook.com/pages/Karakachan-dog-Kennel-Kyurenitsa/119244154787012?ref=sgm

НАШИТЕ КУЧЕТА НЕУТРАЛИЗИРАТ АТАКИ НА ХИЩНИЦИТЕ !
Pages: 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 290
  Print  

Jump to: