Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: База данни за кучетата от породата Каракачанско куче.

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 21:36:36 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 290
  Print  
Author Topic: КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА пазачи на стадата  (Read 1817058 times)
0 Members and 16 Guests are viewing this topic.
vano
Guest
« Reply #960 on: January 06, 2009, 18:59:27 PM »

..vsushtnost ne iskam ,bana ti za men e tehnicheska podrobnost  lol az sam napusnah...kakto po dobava na "gostopriemstvoto koeto mi be okazano tam,ideiata mi be dryga ,tvoita drujina me naricha anonimnik intrigant i prochee ,a ia si gi vij tuk ,govoriat che tam ne se redaktiralo che ne se banilo .....a be pulna svobodia(ma samo za tiah ,ia gi vij tuka .mislish li che karakitan e po tup ot teb i "ne gi poznava" rovsho samo kato si otvori ustata i go znam ,mi tazi kaka deto ne se predstavia ne se li seshash koia e ,i bez aipito deto go vijdal karakitan. ma tyka moje vsichko....a tam triabva da glasuvat da me vyrnat  :lol:pyk i ti triabva da me odobrish i tn t

Предлагам ти да сътвориш последните си 10-на поста от "новия форум" (както го наричаш) и ще видим каква ще е реакцията на Каракитан. Неможе само за 20 минути да псуваш всеки и всичко и то при положение че го правиш абсолютно целенасочено за да видиш как ще реагирам - ами така както сам го каза

REMZIII xxxxxxxx .....PROSIA SI BANA

И да ти кажа нещо - Този форум го направих за хора които искаха да си изказват свободно мнението без да бъдат баннати по "политически причини" и без значение от коя организация са. Това че в него пишат основно привърженици на БОК не е моя грижа - форумът е разделен тематично на 3 еднакви части - БОК, КК и Горан. Просто пускането му съвпадна с пускането на karakachan.org и е нормално привържаниците на КК и МАКК да си пишат в собственият форум.  Но както и очаквах само за няколко месеца "новият форум" се превърна в плювалник. Е пишештите в него 5-6 келеша (цитат) поискаха да има контрол и гледам да има. Ако утре тези келеши кажат че не им трябва подобен форум или спрат да пишат ще го спра. На мене форум ми не требва - нито ще са ми в повече парите които плащам за хостинг от собственият си джоб.
dandi
Hero Member

« Reply #961 on: January 06, 2009, 19:12:18 PM »

Споко Вано,тоя Форум и той се превръща в кенеф и плювалник лагодарение на шепа хора,доскоро си мислех че ще е по нормален.
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #962 on: January 06, 2009, 19:17:08 PM »

Споко Вано,тоя Форум и той се превръща в кенеф и плювалник лагодарение на шепа хора,доскоро си мислех че ще е по нормален.
Не може тука да кроиш песни lol а по другите да плюваш

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
dandi
Hero Member

« Reply #963 on: January 06, 2009, 19:21:14 PM »

Песните ги е скроил народа ,ЯСНО.
Ти си от шепата хора за които говоря,кучета колко си отгледал от тая порода(БОК или КК без значение)
Къде плювам,преди някой да е оплюл мен и то неведнъж или искате вие да плювате пък всички други да се съобразяват с вас.
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #964 on: January 06, 2009, 19:22:49 PM »

Избърши си пяната от устата че капе върху лаптопа lol

И ние на тоя принцип не оставяме МадСнакс да плюва само тя
« Last Edit: January 06, 2009, 19:25:43 PM by Михаил Петров » Logged

Не плачи майко не тъжи че станах ази каракачанин кракачанин майко предател та тебе оставих за първо чедо да жалиш но кълни маико проклинай таз каракачанска черна прокуда дето наз млади НАМАМИ за пусти гръцки парици
dandi
Hero Member

« Reply #965 on: January 06, 2009, 19:25:04 PM »

"Избърши пяната от устата че капе върху лаптопа"
 lol lol lol
Тъй ли стана,да не се задавиш
primeval (chokush)
Full Member

« Reply #966 on: January 06, 2009, 19:26:56 PM »

Нема да те заяждам в тая тема че не е за тая работа мини при мелезите да си рукаме naughty

dandi
Hero Member

« Reply #967 on: January 06, 2009, 19:31:48 PM »

Нема да те заяждам в тая тема че не е за тая работа мини при мелезите да си рукаме naughty
no no no
STARTER
Hero Member

« Reply #968 on: January 07, 2009, 08:11:21 AM »

Тук пладним близо до Бидеците срещу Бузлуджа.

това  черното   колко  мечки  изяде   по  стара   планина
Нито една не е изяло.
Среща по-сериозна с мечка имахме деня преди снимката, но тогава не ми беше до снимане.
Кучетата си свършиха работата.
Не я изядоха, а я прогониха на няколко пъти, което ми е напълно достатъчно.
milkojor
Sr. Member

« Reply #969 on: January 07, 2009, 09:00:49 AM »

до преди няколко седмици форума си беше ок но сега дойдоха някой хора и почнаха ние тук сме се събрали да обменяме инфо а  не да се заяждаме  Wink

Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
petko
Hero Member

« Reply #970 on: January 07, 2009, 11:17:10 AM »

..vsushtnost ne iskam ,bana ti za men e tehnicheska podrobnost  lol az sam napusnah...kakto po dobava na "gostopriemstvoto koeto mi be okazano tam,ideiata mi be dryga ,tvoita drujina me naricha anonimnik intrigant i prochee ,a ia si gi vij tuk ,govoriat che tam ne se redaktiralo che ne se banilo .....a be pulna svobodia(ma samo za tiah ,ia gi vij tuka .mislish li che karakitan e po tup ot teb i "ne gi poznava" rovsho samo kato si otvori ustata i go znam ,mi tazi kaka deto ne se predstavia ne se li seshash koia e ,i bez aipito deto go vijdal karakitan. ma tyka moje vsichko....a tam triabva da glasuvat da me vyrnat  :lol:pyk i ti triabva da me odobrish i tn t

Предлагам ти да сътвориш последните си 10-на поста от "новия форум" (както го наричаш) и ще видим каква ще е реакцията на Каракитан. Неможе само за 20 минути да псуваш всеки и всичко и то при положение че го правиш абсолютно целенасочено за да видиш как ще реагирам - ами така както сам го каза

REMZIII xxxxxxxx .....PROSIA SI BANA

И да ти кажа нещо - Този форум го направих за хора които искаха да си изказват свободно мнението без да бъдат баннати по "политически причини" и без значение от коя организация са. Това че в него пишат основно привърженици на БОК не е моя грижа - форумът е разделен тематично на 3 еднакви части - БОК, КК и Горан. Просто пускането му съвпадна с пускането на karakachan.org и е нормално привържаниците на КК и МАКК да си пишат в собственият форум.  Но както и очаквах само за няколко месеца "новият форум" се превърна в плювалник. Е пишештите в него 5-6 келеша (цитат) поискаха да има контрол и гледам да има. Ако утре тези келеши кажат че не им трябва подобен форум или спрат да пишат ще го спра. На мене форум ми не требва - нито ще са ми в повече парите които плащам за хостинг от собственият си джоб.

vano dobro moche si ma ne stavash za moderator ,karakitan shte me banne na vtoria post ne na desetia ,toi za razlika ot teb obache ne dopuska provokacii i useshta koga neshtata izlizat izvyn kontrol ....a ne na samotek kakto ti be reshil ......poneje az biah kotkata sred deset mastii normalno men da izhvurlish ,ne sym vlizal vyv foruma ti da pliuia kakto vlizat sega tvoite potrebiteli ,vlizah po skoro da ima i edno razlichno mnenie ot tova che bok istinskite bulgarski ovcharki a kk prodajnite ciganski melezi

tova che pishat v nego privurjenici na bok ne bilo tvoia grija ....mi ne dostatuchno da pusnesh i tema za kk a v neia da pishat samo te"istini" i kogato niakoi takuv vleze da go ebavat taka che da mu stane "kofti" zatva i napusnah" cialkata pomia de mi izlivaha im ia izdraifah otvednuj vyrhu glavite ,taka kakto az si znam ,ubeden sym che efekta im e haresal ,siguren sum i che celta pone na niakoi ot tiah e bila imenno takava eftincho be opital predi tova ....za da pishat vsichki tam triabva da syzdadesh uslovia za vsichki

pokaji mi v citati onezi neshta koito ti zabraniavaha da pishesh ,kude sa? che tam samo pliunki za makk i apatichno bezrazlichie kum bok ,naistina ti se chudia shto si harchish parite ,nishto razlichno ne pishe

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
petko
Hero Member

« Reply #971 on: January 07, 2009, 11:36:15 AM »

pliuncho i vuv vashia imam puskani pesni ako tva imash vpredvid samo che akula ti e bil drygade

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #972 on: January 07, 2009, 11:37:47 AM »

михаелчо   пак  обижда
« Last Edit: January 07, 2009, 11:43:49 AM by Бай Пич » Logged
petko
Hero Member

« Reply #973 on: January 07, 2009, 11:52:42 AM »

михаелчо   пак  обижда
ti shto si promeni teksta ,da ne te dosramialo?

Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #974 on: January 07, 2009, 11:55:43 AM »

михаелчо   пак  обижда
ti shto si promeni teksta ,da ne te dosramialo?
da biggrin
Pages: 1 ... 63 64 [65] 66 67 ... 290
  Print  

Jump to: