petko
|
 |
« Reply #930 on: January 05, 2009, 15:08:56 PM » |
|
da za men sa moda bokoete .stranno mi e znaesh li kakuv be interesa zabok predi dvaise godini ,nima togava niamashe patrioti i kucheta (daje biaa po hubavi) ...niamshe gi klientite.togaz ako pokajeha lasi po televiziata i vsichki ahvaha i biha si kupili ako nameriat ,ma za bok 5 pari nadavaha ne beshe moderno prosto ,daje da si sedi zadnia ygyl na sindjira
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
Бай Пич
Jr. Member

|
 |
« Reply #931 on: January 05, 2009, 16:46:26 PM » |
|
кк и теса на мода в нета има доста реклами за малки автентични кк
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #932 on: January 05, 2009, 16:57:12 PM » |
|
da razbiram li che ti za razlika ot vano priemash dumite mi za viarnost?..samo deto ti kato tipichen bulgarin iskash da potuvat vsichki znaesh shto bulgarskia kazan v ada niamal kapak ...a da sa pokateri niakoi i drygite she go drypnat nazad ,da ne govorim che ne biha mu podlojili gryb da izleze
|
|
|
|
|
|
|
Shibil
Newbie

|
 |
« Reply #933 on: January 05, 2009, 18:02:47 PM » |
|
Знаете ли защо дядоми и други 4обани не ги интерисува дали ку4ето ще се казва кк или бок. Тях ги интерисува да работи безотказно със стадото и да си ги знаят като дамазлак, които си предава ка4еставата на малките.Нито 4ленуват в организации ,нито 4атят, нито сарфират в интернет.Питал съм ги но са ми отговаряли .На вси4ките ми трево ги ще се къхаря как ще ми се казва 4обан кюпека.Мисля 4е тези хора които имат 40 години ов4арлък имат право да се дръв4ат и да спорят.Но остава ли им време за това. А не ние кадето седнахме в4ера на компютрите и вързахме по едно две ку4ета на синджир и го вадим наи голям.
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #934 on: January 05, 2009, 18:30:06 PM » |
|
da za men sa moda bokoete .stranno mi e znaesh li kakuv be interesa zabok predi dvaise godini ,nima togava niamashe patrioti i kucheta (daje biaa po hubavi) ...niamshe gi klientite.togaz ako pokajeha lasi po televiziata i vsichki ahvaha i biha si kupili ako nameriat ,ma za bok 5 pari nadavaha ne beshe moderno prosto ,daje da si sedi zadnia ygyl na sindjira
В града може и така да е било, ама на село не баш. Точно преди 24 години си взехме първите овчарски кучета, ей така от овчарника за да ни пазят къщата - защото беше накрая на селото и почти в гората. Именно от тогава съм се запалил по тези кучета. Ама дали са били модерни или не незнам, но в наше село по това време имаше ловни (най-често кръстоски между различни гончета), овчарски и подобия на намска или източноевропейска овчарки, на които казвахме вълча порода и бяха донасяни от хора, които служеха по границата. Та така.
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #935 on: January 05, 2009, 18:31:59 PM » |
|
Знаете ли защо дядоми и други 4обани не ги интерисува дали ку4ето ще се казва кк или бок. Тях ги интерисува да работи безотказно със стадото и да си ги знаят като дамазлак, които си предава ка4еставата на малките.Нито 4ленуват в организации ,нито 4атят, нито сарфират в интернет.Питал съм ги но са ми отговаряли .На вси4ките ми трево ги ще се къхаря как ще ми се казва 4обан кюпека.Мисля 4е тези хора които имат 40 години ов4арлък имат право да се дръв4ат и да спорят.Но остава ли им време за това. А не ние кадето седнахме в4ера на компютрите и вързахме по едно две ку4ета на синджир и го вадим наи голям.
Ей това е най-точно казано.
|
|
|
|
|
|
|
Бай Пич
Jr. Member

|
 |
« Reply #936 on: January 05, 2009, 18:37:26 PM » |
|
da razbiram li che ti za razlika ot vano priemash dumite mi za viarnost?..samo deto ti kato tipichen bulgarin iskash da potuvat vsichki znaesh shto bulgarskia kazan v ada niamal kapak ...a da sa pokateri niakoi i drygite she go drypnat nazad ,da ne govorim che ne biha mu podlojili gryb da izleze Това за казана важи в пьлна сила точно тук в пьрвите стр. за мелезите някои искаше да каже че всичко по бьлгария е мьрша освен нашето и като отговори някои става интригант,льжец, и т.н.
|
|
|
|
|
|
|
KARA
|
 |
« Reply #937 on: January 06, 2009, 09:31:36 AM » |
|
За мен лично бок е новоизмислено понятие, което представлява съвкупност от кучета, едни добри, други лоши, едни с ясен произход - чисти или не, други с неясен STARTER след като твърдиш горното което си написал-обсни ми тогава как кучетата от развъдник Тито-които ти показваш по изложби на КК-от БОК-станаха чисти каракачанки  Новоизмислени -пък сега са автохтони и аборигенни-нещо не ми е ясно. В много от постовете ти в Дог бг-цитираш че кучетата трябва да са преди всичко работни и мястото им е при стадото-какво тогава правиш ти на изложби-защо участваш и като какъв се явяваш на карабок-ТИТО 
|
|
« Last Edit: January 06, 2009, 10:41:53 AM by KARA »
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #938 on: January 06, 2009, 10:45:36 AM » |
|
В града може и така да е било, ама на село не баш. Точно преди 24 години си взехме първите овчарски кучета, ей така от овчарника за да ни пазят къщата - защото беше накрая на селото и почти в гората. Именно от тогава съм се запалил по тези кучета. Ама дали са били модерни или не незнам, но в наше село по това време имаше ловни (най-често кръстоски между различни гончета), овчарски и подобия на намска или източноевропейска овчарки, на които казвахме вълча порода и бяха донасяни от хора, които служеха по границата. Та така. na selo si imashe ovcharski kucheta i se chudia shto se e nalagalo da gi vzimash? te vinagi sa si pazili kushtite .....mejdu drygoto eto ti edna prichina kuchetata na bulgarite da sa nezaduljitelno ovcharski za razlika ot tezi sobstvenost na karakachanite drygo da te pitam ...za kolko gi kupi? razhojdashe li gi ,prodavashe li im malkite razpraviashe li na horata kak triabva da se kazva i kak ne ,koe pravilnoto mu ime i prochee smiatash li che otnoshhenieto ti kum tiah e bilo kato segashnoto ? a na drygite hora ,az ne govoria samo za teb lichno
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #939 on: January 06, 2009, 10:47:56 AM » |
|
da razbiram li che ti za razlika ot vano priemash dumite mi za viarnost?..samo deto ti kato tipichen bulgarin iskash da potuvat vsichki znaesh shto bulgarskia kazan v ada niamal kapak ...a da sa pokateri niakoi i drygite she go drypnat nazad ,da ne govorim che ne biha mu podlojili gryb da izleze Това за казана важи в пьлна сила точно тук в пьрвите стр. за мелезите някои искаше да каже че всичко по бьлгария е мьрша освен нашето и като отговори някои става интригант,льжец, и т.н. ako tezi pomiari sa vi vsichko v porodata ,pyrvo mnogo e malka i vtoro mnogo e jalka ,ne si stryva togava i po bulgaria vse oshte ima karakachanski kucheta
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #940 on: January 06, 2009, 10:50:01 AM » |
|
anonimnata ot vanovia forum shto te e strah da mi se predstavish ?pitah te veche na niakolko puti
pp vano ako se regna nanovo v tvoia forum kakvo bi napravil?
|
|
|
|
|
|
|
Бай Пич
Jr. Member

|
 |
« Reply #941 on: January 06, 2009, 11:12:08 AM » |
|
anonimnata ot vanovia forum shto te e strah da mi se predstavish ?pitah te veche na niakolko puti
ти защо несе представяш какво те притеснява
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #942 on: January 06, 2009, 11:16:10 AM » |
|
a ti ne me li poznavash? na gospojicata se predstavih vyv vanovia forum biah mladovcherin ,tuka biah pencho do predi malko .ma rovshan mi haresva poveche  .ise prekrystih
|
|
|
|
|
|
|
Бай Пич
Jr. Member

|
 |
« Reply #943 on: January 06, 2009, 11:22:02 AM » |
|
a ti ne me li poznavash? na gospojicata se predstavih vyv vanovia forum biah mladovcherin ,tuka biah pencho do predi malko .ma rovshan mi haresva poveche  .ise prekrystih Попа ли те прекрьсти 
|
|
|
|
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #944 on: January 06, 2009, 12:59:12 PM » |
|
Няма да можеш - нали знаеш, че там потребителите се одобряват, преди да се регистрират. Но ще ти дам жокер - за да не те позная трябва да си смениш ip- адреса, еmail адреса и най-вече стила на писане 
|
|
|
|
|
|
|
|