DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1785 on: December 28, 2009, 18:36:31 PM » |
|
Като се сетя за друго пак ще питам,то от мене отърване няма,ако си си мислила че съм се изчерпал от към въпроси-не си познала 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1786 on: December 28, 2009, 18:37:05 PM » |
|
Краси тия болните от тая болест нямат проблеми да отговарят изчерпателно става ли въпрос за болеста им.Несависимо дали се познават с човека отсреща :smile:Аз за кучета и стока мога да разговарям денононщно стига да имам време.
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1787 on: December 28, 2009, 18:38:31 PM » |
|
Питай ,то с питане до Цариград се стига.Мога ли да отговоря ще го направя.След около час пак съм тук 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1788 on: December 28, 2009, 18:41:15 PM » |
|
Добре дошла във клуба,те затова тея дето ме познават избягват да повдигат теми за стока щото почна ли веднъж(което нее никак трудно)няма спиране сестро 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1790 on: December 28, 2009, 21:11:57 PM » |
|
Карабаш,жив е,но стар 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1791 on: December 28, 2009, 21:41:03 PM » |
|
Такива като Мечо,Чакър стария и младия,Буьо Каракитан май по-рядко се срещат,като цвят имам предвид,а са досто интересни и въобще разнообразието от цветове и съчетания от оттенъци в породата е впечатляващо,ако някой има снимка на куче с по-рядък цвят нека я качи,ако не тук то в подходящата тема 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1792 on: December 28, 2009, 22:09:53 PM » |
|
Един от любимите ми цвенове-Черно с жълти крака,не че на тая снимка се вижда добре де,пък и ако е с жълти вежди....още по хубаво И той е син на тоя същия Мечо 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1793 on: January 02, 2010, 15:53:46 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1794 on: January 02, 2010, 15:54:56 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
adrianmarinov
Full Member

|
 |
« Reply #1795 on: January 02, 2010, 18:36:03 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1798 on: January 02, 2010, 20:46:45 PM » |
|
Адриане,не се разсеивай ами пускаи снимки,имате хубави кучета,при това със стадо,а ти се размотаваш,я се захващай за работа 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1799 on: January 02, 2010, 20:49:00 PM » |
|
Имам предвид снимки със стадото в балкана
|
|
|
|
|
|
|
|