|
dandi
|
 |
« Reply #1771 on: December 28, 2009, 12:02:16 PM » |
|
И бубайко и Шабан 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1772 on: December 28, 2009, 12:36:06 PM » |
|
Май от кучките ви най ми допада тая Меца,и старата Люта,ама Меца каточели-повече.Тя всъщност при вас ли е?Май беше писала че сте я върнали.А и нещо съм се сетил да питам от доста време насам ама все забравям-разкажи как е умряла майката на Шабан(Нура май се казваше)
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1774 on: December 28, 2009, 12:54:35 PM » |
|
Май от кучките ви най ми допада тая Меца,и старата Люта,ама Меца каточели-повече.Тя всъщност при вас ли е?Май беше писала че сте я върнали.А и нещо съм се сетил да питам от доста време насам ама все забравям-разкажи как е умряла майката на Шабан(Нура май се казваше)
Меца си е при нас,снимките са от днес.Тя си е наша няма на кой да я връщаме  Майката на Шабан се разболя от някаква болест,карахме я къде ли не ,но така и неможаха да я излекуват Ето я Нура,тук със стария Чакър  
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1775 on: December 28, 2009, 13:05:57 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1776 on: December 28, 2009, 13:25:01 PM » |
|
Може и да съм в грешка ама не беше ли казала нещо от рода на:"Сидер беше останал без женска и му дадохме Меца".Или я бъркам с някоя друга кучка?Небеше ли сестра на Мечкул тая дето сте я дали,и небеше ли Меца? 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1778 on: December 28, 2009, 15:57:46 PM » |
|
Балкан няма нищо общо със Седефчеви кучета,той е от местен дамазлък.Даде ни ги приятел на който се наложи по здравословни причини да си продаде овцете.Кучетата му домиляха къде ще попаднат и се обади да идем да ги вземем та със стока да си доходят.Остави си едно по старо да му се обажда на двора,че и той без куче не може.Това обаче е красноречиво какви са Седефчевите кучета. 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1779 on: December 28, 2009, 16:01:49 PM » |
|
Един ветеран-Карабаш,внук на моя стария Чакър и син на ръждивия Мечо  Очите му вече(посинели) потънали :(На младини и той ми е бил другар с бай Диньо 
|
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1781 on: December 28, 2009, 17:50:42 PM » |
|
Може и да съм в грешка ама не беше ли казала нещо от рода на:"Сидер беше останал без женска и му дадохме Меца".Или я бъркам с някоя друга кучка?Небеше ли сестра на Мечкул тая дето сте я дали,и небеше ли Меца?  Точно така,и тя беше Меца и беше сестра на Мечкул(а бре ти всичко си следил и всичко знаеш) 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1782 on: December 28, 2009, 18:09:13 PM » |
|
Някъде в по-предни постове да съм споменал,съвсем случайно,че ми викат че съм "болен"на тема кучета и стока 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #1783 on: December 28, 2009, 18:17:17 PM » |
|
От една болест сме болни :lol:Ама като гледам не е заразна.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #1784 on: December 28, 2009, 18:27:57 PM » |
|
Ти остави че нее заразна ами е и на изчезване като болес :no:иначе съм признателен за изчерпателните отговори подплатени и със снимки 
|
|
|
|
|
|
|
|