Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 17:07:13 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 290
  Print  
Author Topic: КАРАКАЧАНСКИ КУЧЕТА пазачи на стадата  (Read 1816344 times)
0 Members and 39 Guests are viewing this topic.
DIO
Sr. Member

« Reply #945 on: January 06, 2009, 13:05:54 PM »

anonimnata ot vanovia forum shto te e strah da mi se predstavish ?pitah te veche na niakolko puti

pp vano ako se regna nanovo v tvoia forum kakvo bi napravil?

Няма да можеш - нали знаеш, че там потребителите се одобряват, преди да се регистрират.
Но ще ти дам жокер - за да не те позная трябва да си смениш ip- адреса, еmail адреса и най-вече стила на писане  Wink
За ip- адреса, еmail адреса ще се сменят нее проблем ;)а стила на писане не виждам как ще го смени lol
vano
Guest
« Reply #946 on: January 06, 2009, 13:08:14 PM »

na selo si imashe ovcharski kucheta i se chudia shto se e nalagalo da gi vzimash? te vinagi sa si pazili kushtite

Конкретно моите съм ги взимал от саите (овчарниците) които са край селото.

.....mejdu drygoto eto ti edna prichina kuchetata na bulgarite da sa nezaduljitelno ovcharski za razlika ot tezi sobstvenost na karakachanite

Не разбирам - но защо мислиш, че КК не стават за охрана на имоти - жилищни или стопански - Вие предлагате КК за тази цел (а и в стандарта така пише)  - значи ли че не са каракачански, а като нашите овчарските.  Wink

drygo da te pitam ...za kolko gi kupi?
За по една почерпка. Вземал съм ги от познати - овчари.

razhojdashe li  gi ,prodavashe li im malkite razpraviashe li na horata kak triabva da se kazva i kak ne ,koe pravilnoto mu ime i prochee smiatash li che otnoshhenieto ti kum tiah e bilo kato segashnoto ? 

Никога не съм продавал кучета! Но за разлика от някой хора които не развъждат а размножават, аз и не съм произвел чак толкова много, че да немога да им намеря стопани.
Относно името при нас никога не е стояло на дневен ред друго име освен овчарско куче.
Моето отношение към кучетата винаги е било едно и също.

a na drygite hora ,az ne govoria samo za teb lichno

За другите не отговарям Smiley
« Last Edit: January 06, 2009, 13:10:39 PM by vano » Logged
STARTER
Hero Member

« Reply #947 on: January 06, 2009, 13:25:30 PM »

STARTER след като твърдиш горното което си написал-обсни ми тогава как кучетата от развъдник Тито-които ти показваш по изложби  на КК-от БОК-станаха чисти каракачанки confused
Новоизмислени -пък сега са автохтони и аборигенни-нещо не ми е ясно.
В много от постовете ти в Дог бг-цитираш че кучетата трябва да са преди всичко работни и мястото им е при стадото-какво тогава правиш ти на изложби-защо участваш и като какъв се явяваш на карабок-ТИТО Wink
Еми нормално е нещо, което е преименувано да си върне оригиналното име.
Само не ми казвай, че това новоизмисленото име е ползвано преди.
Тогава най-известното име си беше Каракачанката, както и сега.
Имам достатъчно мнения знаеш запазени, от хората агитиращи за новото име, където си говорят в прав текст, че това си е новоизмислена история.  cheers

Инак, никога не съм и мислел да отричам ролята на развъдниците в съхраняването на породата. Както и на всичките мероприятия около една организация занимаваща се с породата.
Тука дано ти е станало ясно.
А на развъдник ТИТО какъв се явявам си е моя работа, ама най-малкото съм голям фен на кучетата му. Може рекламно лице да ме водиш. Защото за хора, като вас хората са по-важни от кучетата.
petko
Hero Member

« Reply #948 on: January 06, 2009, 14:38:14 PM »

anonimnata ot vanovia forum shto te e strah da mi se predstavish ?pitah te veche na niakolko puti

pp vano ako se regna nanovo v tvoia forum kakvo bi napravil?

Няма да можеш - нали знаеш, че там потребителите се одобряват, преди да се регистрират.
Но ще ти дам жокер - за да не те позная трябва да си смениш ip- адреса, еmail адреса и най-вече стила на писане  Wink
..vsushtnost ne iskam ,bana ti za men e tehnicheska podrobnost  lol az sam napusnah...kakto po dobava na "gostopriemstvoto koeto mi be okazano tam,ideiata mi be dryga ,tvoita drujina me naricha anonimnik intrigant i prochee ,a ia si gi vij tuk ,govoriat che tam ne se redaktiralo che ne se banilo .....a be pulna svobodia(ma samo za tiah ,ia gi vij tuka .mislish li che karakitan e po tup ot teb i "ne gi poznava" rovsho samo kato si otvori ustata i go znam ,mi tazi kaka deto ne se predstavia ne se li seshash koia e ,i bez aipito deto go vijdal karakitan. ma tyka moje vsichko....a tam triabva da glasuvat da me vyrnat  :lol:pyk i ti triabva da me odobrish i tn t

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KARA
Full Member

« Reply #949 on: January 06, 2009, 14:55:12 PM »

Пенчо-аз с Каракитан не съм имала проблем-дори му отговорих на Електронната поща.Точен и възпитан мъж. excl
Нямам намерение и никога не съм се крила.Писах на Каракитан дори в ДОГ-а.Получи се някъкъв проблем и ми изписваше че имам бан.
Уважавам всеки селекционер и разбирач на породата.
Има много негови кучета които харесвам-особенно Таньо Каракитан.
Не виждам защо съм ти като трън в очите че изказвам мнението си такова каквото е ли.
Ако тук не могат да пишат привърженици на породата БОК-нека Каракитан да каже-няма проблем.
Не съм обидила и засегнала никого-така мисля а ако е така-мога да се извиня.
Не обичам интригата а диалога-както искаш така го разбирай-не се представям защото знам че си достатъчно умен и знаеш коя съм. Wink
 Ти както беше писал някой си доста интересен събеседник и аз винаги съм чела постовете ти с интерес дори да си бил не винаги положително настроен към мен.
Нищо лично-продължавай да пишеш и ако диалога е нормален ще се радвам да го водим. Wink
« Last Edit: January 06, 2009, 15:00:37 PM by KARA » Logged
petko
Hero Member

« Reply #950 on: January 06, 2009, 15:16:22 PM »

guzen negonen biaga,az kvo te pitam ti kvo mi otgovariash?

kak ti e nika v vanovia forum ,za 4 ti pyt te pitam

djoli shte citiram karakitan po pamet
"obiknovenno kogato niakoi kaje che niama nishto lichno ,vsushtnost e mnogo lichno  lol

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
STARTER
Hero Member

« Reply #951 on: January 06, 2009, 15:22:09 PM »

Тук пладним близо до Бидеците срещу Бузлуджа.
STARTER
Hero Member

« Reply #952 on: January 06, 2009, 15:24:38 PM »

Почивка на Чумерна.
STARTER
Hero Member

« Reply #953 on: January 06, 2009, 15:27:29 PM »

Янко.
STARTER
Hero Member

« Reply #954 on: January 06, 2009, 15:32:30 PM »

Е тука, Сивия се завъртя и пак си остана гладен. Wink
STARTER
Hero Member

« Reply #955 on: January 06, 2009, 15:35:06 PM »

cheers
milkojor
Sr. Member

« Reply #956 on: January 06, 2009, 16:35:16 PM »

много хубава снимка  clap

Балкана ражда Хора,Полето Тикви !!!
spartak888
Full Member

« Reply #957 on: January 06, 2009, 17:22:32 PM »

всичко е хубаво,а и такива преходи са си цяло предизвикателство на днешно време.
STARTER
Hero Member

« Reply #958 on: January 06, 2009, 17:24:51 PM »

Абе ние си му викахме "голямото безумие", ама си е кажи-речи същото. lol
Пуста краста!
Бай Пич
Jr. Member
**

« Reply #959 on: January 06, 2009, 18:56:35 PM »

Тук пладним близо до Бидеците срещу Бузлуджа.

това  черното   колко  мечки  изяде   по  стара   планина
Pages: 1 ... 62 63 [64] 65 66 ... 290
  Print  

Jump to: