trayko.asenov
|
 |
« Reply #4005 on: April 23, 2014, 20:24:29 PM » |
|
Както се казва, види се, че си взел решение как да се държиш и в отговор на това, наистина не заслужаваш друго освен игнориране! Потърси верни друг форум да досаждаш ....
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
todor_govedarci
|
 |
« Reply #4006 on: April 24, 2014, 06:07:13 AM » |
|
Куче с характер, уникална визия и още по-уникален глас. Един от идеалите ми за каракачанско куче  ....Ти виждал ли си го?! На Моабети с Запалянковци се крепи МАКК реално...,Заблуда за първолаците... Пламене,какво лошо е казал Краси? На теб идеал за чобанско куче ти беше Балкан на Балчев,после Мурдьо,после мина през Караман на Тошко от Равно Поле,мина и през Карабаш на Дойчин и тн,докато намериш мястото си и визията която да следваш,нали тъй? А и невиждам с нещо да е излъгал Краси в описанието на въпросния Пирин,известен като гърлатия  И все си мисля,че не си ти човека да дава оценки на МАКК,но знам ли  Що изобщо пишеш тук,ти нали си "абитуриент" в кучкарлъка,остави ни първолаците да си тракаме по клавиатурата 
|
|
|
|
Ако живота ти затваря вратата влез през прозореца 
|
|
|
Habits
|
 |
« Reply #4007 on: April 24, 2014, 06:56:00 AM » |
|
Абе Пламене, ти като ходи да щракаш снимки на "МАКК-аджийските" ни кучета в Кресна, що не се обади там, що не изказа мнение така, както го изказваш тука? Едно време имаше определение за такива хора: задклавиатурни бабаити. Ела на Железница в събота и си изкажи мнението като човек та да стане разговор. Ако искаш изкажи си го и така както го правиш тука, но не съм сигурен че ще се получи точно разговор  Между другото, няма ли кой да го банне това човече?
|
|
« Last Edit: April 24, 2014, 06:56:36 AM by Habits »
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
vano
Guest
|
 |
« Reply #4008 on: April 24, 2014, 06:58:54 AM » |
|
Пламене, аз съм го виждал гърлатия Пирин - ти виждал ли си го? Нещо против него ли имаш. Или слушаш разказите на Динко. Като си голяма работа виждал ли си и Карабаш? Ами Дико, Джани, Яшар, Осман и т.н. виждал ли си ги? Виждал си ги, ама само на картинка. Е, на картинка, не е като на живо. Като ти слушам писанията на последък - и Шабан да видиш на живо и той няма да ти хареса. Не знам кой е аджамия в случая, ама от тебе по-голям аджамия в този форум едва ли пише.
|
|
« Last Edit: April 24, 2014, 06:59:51 AM by vano »
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #4009 on: April 24, 2014, 07:35:24 AM » |
|
Куче с характер, уникална визия и още по-уникален глас. Един от идеалите ми за каракачанско куче  ....Ти виждал ли си го?! На Моабети с Запалянковци се крепи МАКК реално...,Заблуда за първолаците... На живо не съм и няма как да съм виждал нито него, нито повечето от известните стари кучета по простата причина, че когато те са били в силата си аз съм бил лапе дребно, нищо неподозиращо и не разбиращо на тема кучета. По тия кучета съм се запалил март месец 2009, изложбата в Търново(100 пъти съм го казвал), и от тогава съм започнал да се интересувам, а въпросните кучета малко са поизмрели преди това  И като сме на въпроса да те питам - ти да не би да си го виждал на живо? Или някое от другите стари кучета? Извинявай, че ще ти го кажа, ама малко ми звучиш като куче за лична охрана - съсне го чорбаджията и то почва да лае.... недей така.... Колкото до мохабетите да ти кажа, че кучето съм го виждал на снимки и съм го гледал на клипове и от там съм си изградил мнението, не от нечий приказки, а от това, което съм видял лично  Еййй ама много па ви е трън в очите тая МАКК бее!? Що така? Дали всичко е на личностна основа, или гроздето е кисело...... А "първолаците" не ги мисли ти, добре сме си в първи клас ние, много си ни е весело  И последно искам да ти се извиня от името на Тошко, аз ще му се карам на него, как можа да те понижи толкова в степен!? Не си абитуриент ти - второ висше караш 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #4010 on: April 24, 2014, 09:50:24 AM » |
|
Наистина трябва ли Пламен Пац постоянно да дразни? 
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
skolev
|
 |
« Reply #4011 on: April 24, 2014, 10:15:44 AM » |
|
Момчета, нали знаете, че когато ви лаят помияри не е задължително и вие да заставате на четири крака 
|
|
|
|
|
|
|
atanas.dargov
Newbie

|
 |
« Reply #4012 on: April 26, 2014, 20:04:27 PM » |
|
|
|
« Last Edit: April 26, 2014, 20:06:24 PM by atanas.dargov »
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #4013 on: April 26, 2014, 20:29:32 PM » |
|
При тия дъждове навсякъде е кал Наско,а и няма как да е иначе! Бели чаршафи да им постелиш на съвсем сухо през ноща,сутринта ще е същото-гаранция,особено ако не са пък и стригани.
|
|
|
|
|
|
|
atanas.dargov
Newbie

|
 |
« Reply #4014 on: April 26, 2014, 20:33:32 PM » |
|
Така е, но те нямат навеси...
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #4015 on: April 27, 2014, 06:14:41 AM » |
|
Ама на снимките се вижда как има остригани овце, как доят мляко наистина?! Или пък са ялови?!
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #4017 on: May 03, 2014, 17:07:31 PM » |
|
|
|