dandi
|
 |
« Reply #3495 on: April 19, 2012, 19:36:42 PM » |
|
Това куче-Сербез съм го пускала на снимки.От Каракитан беше,но вече не е м/у живите,мечката не го отрепа,но го отровиха в последствие.Доказало се беше като много добро работно куче и завидяха ли какво....
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3496 on: April 19, 2012, 19:56:58 PM » |
|
Жалко  Може и да си показвала ама много малко от снимките се виждат,явно е имало проблем с галерия ли що ли ама на повечето постове снимките ги няма 
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3497 on: April 19, 2012, 20:02:41 PM » |
|
Сербез,Брат на Балабан,на около 4 месеца.Новия му собственик не спира да се обажда и да се хвали от него и сестра им черната Кипра.Отидоха при него 9 месечни,но бяха наясно какво е вълк и го оттърваха от набезите му,преди да са навършили 1 година. От Каракитан беше Опааааа,грешка  За едно и също куче ли говорим?Да не е една снимка с две черни кутрета,от едно кучило с Балабан,със сезали вързани,дето ги давате на новия собственик?
|
|
|
|
Няма Големи и Малки има ДОСТОЙНИ и ЖАЛКИ! Д-р Тодор Гайтанджиев: "Каракачанското куче не се връща от бой с подвита опашка-то или побеждава или умира!" "Всяко куче заслужава дом, но не всеки дом заслужава куче!" - Cesar Millan
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #3498 on: April 19, 2012, 20:03:08 PM » |
|
Затриха май един сайт за снимки или нещо такова,незнам.А и лаптопа ми е повреден и повечето ми снимки са там,но се надявам скоро да го оправят.Пак ще си пусна снимките!
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #3499 on: April 19, 2012, 20:06:49 PM » |
|
На Балабан брат му Сербез е друго куче,макар че също е черен.Сега ходи със стадо кози някъде из Кресна.Не съм го виждала от кутре.
Сега имам син на Балабан,който много ми легна на сърце.Мъничък е но ми е влезнал под кожа. Утре ще го снимам,ако остане време.
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3500 on: April 19, 2012, 20:12:50 PM » |
|
Ааа,така може  А за другите въпросчета нищо ли няма да кажеш?  Дънди а Вакла,малката Люта,Пепелян,за тях нещо да кажеш?И въобще колко кучета имате сега,ако не е тайна  Ако може имената им  
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3501 on: April 19, 2012, 20:18:34 PM » |
|
Затриха май един сайт за снимки или нещо такова,незнам.А и лаптопа ми е повреден и повечето ми снимки са там,но се надявам скоро да го оправят.Пак ще си пусна снимките!
Ще се радвам  И ти и Мад Макс имате много снимки,които са изчезнали,а са все на интересни и хубави кучета,съдейки по коментарите под тях  П.П. Имаше и една идея за тема в която да разкажеш какви кучета сте имали през годините,ако я направиш ще бъде от голяма полза,а и чисто информативно ще е интересно.Със сигурност ще има голям интерес 
|
|
|
|
|
|
|
Алекс Христов
|
 |
« Reply #3502 on: April 25, 2012, 11:05:20 AM » |
|
Това е Осман(Шабан х Люта),година и половина е някъде.По хубави снимки като посвикне или като го пуснем с овцете.   Хубав Осман!
|
|
|
|
Some people hear their inner voices with great clearness and they live by what they hear! Such people become crazy or they become legends!
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #3504 on: April 25, 2012, 19:29:46 PM » |
|
Шарко-син на Балабан 
|
|
|
|
|
|
|
dandi
|
 |
« Reply #3505 on: April 25, 2012, 19:31:15 PM » |
|
|
|
|
|
|
|
|
blagoy chilyashev
|
 |
« Reply #3506 on: April 25, 2012, 20:27:46 PM » |
|
Браво, супер са кутретата! 
|
|
|
|
|
|
|
DonKrasi
Hero Member

мераклията
|
 |
« Reply #3507 on: May 06, 2012, 18:19:45 PM » |
|
Ааа,така може  А за другите въпросчета нищо ли няма да кажеш?  Дънди а Вакла,малката Люта,Пепелян,за тях нещо да кажеш?И въобще колко кучета имате сега,ако не е тайна  Ако може имената им   Еййййййййййй колко си лоша,не продумваш и това е  нищо,с упоритост и постоянство ще стане  А тия черните какви са?
|
|
|
|
|
|
|
perelik
|
 |
« Reply #3508 on: May 07, 2012, 14:12:42 PM » |
|
|
|
|
|