Habits
|
 |
« Reply #90 on: July 22, 2016, 11:56:07 AM » |
|
този рефрен вече се изтърка загърнат съм така е не мож ме обиди с това а на българина запазващ културата с чуждо не българско име - "евала" дори в стандарта ви в синонимите няма думата българско общото ви налагане е че е само създадено на територията на България от каракачаните и хитричко се изпуска останалата част от историята  А ти знаеш ли колко различни наименования е имал народа ни преди да се наречем българи? За рефрените не знам, но темата с "българското" в името на породата се изтърка мноооооооооого отдавна. Не вървите вече с това. Много добре знаете, че разликата не е в името, ама едно си баба знае, едно си баба бае.
|
|
|
|
"За величието на една нация и моралния и прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #91 on: July 22, 2016, 20:13:21 PM » |
|
kotrag,не съм съгласен с теб.Случая с Андрей Номад е различен с плагиатството на ПОРОДАТА КК! Не адвокатствам на никого,но разбираемо е,че Андрей има за цел да покаже сходството на старите кучета с признатата порода КК!Нищо повече. Това за което говори Ариман е друга бира.
аз пък съм съгласен с теб щото всичко е според зависи интереса  всеки гледа с различни очила. за един не е плагиатство да се копне снимката на нечиии дядо за да се пропагандира "карачанска порода" а като се копне някаква скица е плагиатството на "ПОРОДАТА КК". квото и да значи това  един се обижда като му изтипосват родата и кучетата за каракачанск задраскват българския му род друг пък ще се изкефи на това един вижда сходство на старите кучета с "признатата порода КК" друг пък вижда сходство с кучетата де не са виждали каракачанин и на снимка народ всякакъв Личи от самолет че си се загърнал с Българското знаме толкова много,че си забулил и очите си! Има първа описана и признатата надлежно БЪЛГАРСКА порода КК с надлежно описан стандарт,не ви ли омръзна да сте повече "Българи"от Българите запазващи бит и култура! този рефрен вече се изтърка загърнат съм така е не мож ме обиди с това а на българина запазващ културата с чуждо не българско име - "евала" дори в стандарта ви в синонимите няма думата българско общото ви налагане е че е само създадено на територията на България от каракачаните и хитричко се изпуска останалата част от историята  С простак не се спори. Той винаги има грандиозно самочувствие и нищожно познание, огромно нахалство и мизерна душичка. Съвременната кръстоска между Бай Ганьо и Андрешко припозна интернет като място, където анонимно може на воля да се изживява като търгаш и ментор от последна инстанция. За него е повече от естествено да се завива в трибагреник и изживява като прабългарин, докато врещи "булгар", "булгар" и маа рЕкия на фона на сръбска, гръцка или турска чалга. Абе те тва е патрЕот!
|
|
« Last Edit: July 23, 2016, 00:36:27 AM by KaraKitan »
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #92 on: July 22, 2016, 21:11:29 PM » |
|
А бе то да врещи "булгар" от шльокавицата иди-приди,ама то пияно по рождение,гена му мерише на джибри!
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #93 on: July 23, 2016, 09:21:09 AM » |
|
Впрочем само за информация в "Закон за защита на авторското право и сродните му права" има съвсем ясни текстове инкриминиращи неразрешеното от автора или държателя на правата използване на създадени художествени произведения, каквото е рисунката към Стандарта на каракачанското куче. В случая имаме именно незаконно използване на продукт с авторски права от страна на собственика на "ранчо Туган" в търговско лого. Същевременно закона не забранява действието извършено от Андрей. В случая той нито си приписва авторство нито използва снимката в свой авторски продукт или за търговска цел. Снимката е архивна и с неизвестен автор.
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
kotrag
Newbie

|
 |
« Reply #94 on: July 23, 2016, 09:23:58 AM » |
|
жалки сте с тези исмукани опити за оплюване и обрисуване на непозната личност. в същия медиумен стил мога и аз да напиша без да ви познавам че в свободното си време се усамотявате с малки момченца опиянени от сиртаки и узо и ефеката пак ще е нулев.  сега ще се насочите към малодушната БАН опцията пак със същия ефект 
|
|
|
|
|
|
|
Zahari
|
 |
« Reply #95 on: July 23, 2016, 10:35:13 AM » |
|
Ако зависи от мен няма да те бавя въобще,такива "родолюбци"като теб колкото щеш!И,знаеш ли,че тепърва ще ви е трудно с простотията,конкуренцията ще е голяма между вас!
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #96 on: July 23, 2016, 11:26:56 AM » |
|
kotrag, ти сам добре си се обрисувал. А това, че влизаш във форума като мишок, през прокси, което да ти крие IP, достатъчно категорично показва с каква цел си тук и що за човек си. Впрочем видно е, че и сам си знаеш що за стока си. Нормално е да очакваш, че след като си се надрискал така, че чак капе от крачола ти, ще последва чистка със силни препарати.
|
|
|
|
|
|
|
Nomad
|
 |
« Reply #97 on: July 23, 2016, 12:07:13 PM » |
|
Такива самия живот им е наложил такъв БАН,че не е нужно да си губи времето човек да ги блокира от форуми,групи и т.н. Оставете го да си порипа още малко и сам ще поеме по канала...
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #98 on: July 23, 2016, 15:25:45 PM » |
|
Защо човека да не изказва мнение? Не прави ли това всеки един от нас? Той не е изолиран случай, в който някой пише без да застава с име и личност зад себе си. Не виждам причина да го атакувате толкова щом го смятате за безобиден, просто различна гледна точка, в случая неговата.
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #99 on: July 23, 2016, 20:10:25 PM » |
|
Трайко, къде видя този елемент да изказва мнение? Опитите му да пише са от 2014г. До настоящите му изцепки "дрискаше" в подфорума за кавказките овчарки. Ако не си разбрал цялото му пребиваване и участие във форума е било през прокси, което да прикрива реалният му IP.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #100 on: July 24, 2016, 12:41:40 PM » |
|
Обърнах внимание на миналите му постове, но ако го смятате за толкова опасен - прекратете му достъпа и толкова. Но според мен човека, който се появява от време и изказва мнение не е толкова страшен. Относно мненията му ...
"всичко живо копира и сваля де що му падне и нета ти за кво се хвана ... ей на номада и той гепи старата снимка на жената ама на него му радваш а не му пращаш адвокати Wink или гледаш малко да погъделичкаш старейшините след като разбуни кошера за караманите на по 50 години ; като наклепеш развъдник с българско заглавие Smiley "
"хубаво е кутрето и много рядка кръв си хванал по кой кучета на биляровите върви и ако ти се обяснява -другия родител с каква кръв е ?"
"мечо и пчелинеца в една кръв работиш по уникално направление само успехи ти желая и мерси за инфото"
|
|
|
|
"Да бъдеш себе си в свят, който постоянно се опитва да те направи нещо друго, е най-голямото постижение."
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
kennel Vucho
|
 |
« Reply #101 on: July 24, 2016, 13:35:13 PM » |
|
Трайко твърде лично го приемаш, нещо! Похвално!
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #102 on: July 24, 2016, 14:21:26 PM » |
|
Поне заради избора на потребителско име заслужава респект.
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #103 on: July 25, 2016, 07:50:30 AM » |
|
Трайко, ама ти сериозно ли?!? Ако ще потребителското име да е най-патриотичното или най-българското/който каквото разбира под това/ това в никакъв случай не е свързано с умствените и морални качества на носителя. Когато потребител предприема системно определени действия, получава и съответната реакция.
|
|
|
|
|
|
|
trayko.asenov
|
 |
« Reply #104 on: July 25, 2016, 08:06:44 AM » |
|
Блокирай го и толкова. Просто агресията и мачкането ми идват повече. Направи, каквото сметнеш за добре. Поздрави
|
|
|
|
Ралф Уолдо Емерсън
|
|
|
|