Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Предстоящо! 15.03.2025г. Юбилейна Национална изложба на Каракачански кучета "20 години от признаването на Първата Българска автохтонна порода - Каракачанско куче".

*
Welcome, Guest. Please login or register. March 12, 2025, 11:04:03 AM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18
  Print  
Author Topic: ОФИЦИАЛЕН СТАНДАРТ Каракачанско куче  (Read 234564 times)
0 Members and 9 Guests are viewing this topic.
RITA
Newbie
*

« Reply #75 on: December 23, 2014, 12:23:05 PM »

Такъв е характера: уравновесен, твърд и независим!
Но да добавим - умни, всичко разбира, като й кажем нашата Рита, просто знае кой е шефът и при кой номерът й минава, и при кой не може да мине, това което си е наумила  smile
Ariman
Hero Member

« Reply #76 on: July 21, 2016, 14:13:13 PM »

Колеги, чие дело са фигурите от стандарта и кой има права върху тях?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
Ariman
Hero Member

« Reply #77 on: July 22, 2016, 07:20:33 AM »

Питам не за друго, а защото при използването на произведения защитени с авторско право винаги е необходимо съгласието на носителя на правото. Та има някакво стопанство из врачанско, което се занимава с размножаване и продажба на БОК, именува се "ранчо Туган", използват фигурите(рисунки) от стандарта на КК за собствено лого. Ако сметнете за основателно нека адвокатите ви му обърнат внимание.
Поздрави!

kotrag
Newbie
*

« Reply #78 on: July 22, 2016, 08:12:38 AM »

въй
всичко живо копира и сваля де що му падне и нета ти за кво се хвана Smiley
ей на номада и той гепи старата снимка на жената ама на него му радваш а не му пращаш адвокати Wink
или гледаш малко да погъделичкаш старейшините след като разбуни кошера за караманите на по 50 години ; като наклепеш развъдник с българско заглавие Smiley
нидейти скача ся няма да се обаждам повече Wink
Zahari
Hero Member

« Reply #79 on: July 22, 2016, 08:37:12 AM »

kotrag,не съм съгласен с теб.Случая с  Андрей Номад е различен с плагиатството на ПОРОДАТА КК!
Не адвокатствам на никого,но разбираемо е,че Андрей има за цел да покаже сходството на старите кучета с признатата порода КК!Нищо повече.
Това за което говори Ариман е друга бира.
Ariman
Hero Member

« Reply #80 on: July 22, 2016, 08:40:26 AM »

Не трябваше да се обаждаш изначало, kotrag. Не са в твойта компетенция законите и разбирането им.

Nomad
Hero Member

« Reply #81 on: July 22, 2016, 08:54:11 AM »

kotrag,съжалявам,ако и ти си се почуствал засегнат за една снимка и моля да ме извиниш.
Ако го правиш от женска солидарност е друг въпрос.
Айде още един къде резките климатични промени му се отразяват.
kotrag
Newbie
*

« Reply #82 on: July 22, 2016, 08:57:32 AM »

kotrag,не съм съгласен с теб.Случая с  Андрей Номад е различен с плагиатството на ПОРОДАТА КК!
Не адвокатствам на никого,но разбираемо е,че Андрей има за цел да покаже сходството на старите кучета с признатата порода КК!Нищо повече.
аз пък съм съгласен с теб щото всичко е според зависи интереса Smiley всеки гледа с различни очила.

за един не е плагиатство да се копне снимката на нечиии дядо за да се пропагандира "карачанска порода" а  като се копне някаква скица е плагиатството на "ПОРОДАТА КК". квото и да значи това biggrin

един се обижда като му изтипосват родата и кучетата за каракачанск задраскват българския му род друг пък ще се изкефи на това

един вижда сходство  на старите кучета с "признатата порода КК" друг пък вижда сходство с кучетата де не са виждали каракачанин и на снимка Smiley

народ всякакъв
kotrag
Newbie
*

« Reply #83 on: July 22, 2016, 08:58:23 AM »

kotrag,съжалявам,ако и ти си се почуствал засегнат за една снимка и моля да ме извиниш.
Ако го правиш от женска солидарност е друг въпрос.
Айде още един къде резките климатични промени му се отразяват.
приема се др милиционер
Nomad
Hero Member

« Reply #84 on: July 22, 2016, 09:02:34 AM »

Дерзай,дерзай...
Zahari
Hero Member

« Reply #85 on: July 22, 2016, 09:13:55 AM »

аз пък съм съгласен с теб щото всичко е според зависи интереса Smiley всеки гледа с различни очила.

за един не е плагиатство да се копне снимката на нечиии дядо за да се пропагандира "карачанска порода" а  като се копне някаква скица е плагиатството на "ПОРОДАТА КК". квото и да значи това biggrin

един се обижда като му изтипосват родата и кучетата за каракачанск задраскват българския му род друг пък ще се изкефи на това

един вижда сходство  на старите кучета с "признатата порода КК" друг пък вижда сходство с кучетата де не са виждали каракачанин и на снимка Smiley

народ всякакъв

Личи от самолет че си се загърнал с Българското знаме толкова много,че си забулил и очите си!
Има първа описана и признатата надлежно БЪЛГАРСКА порода КК с надлежно описан стандарт,не ви ли омръзна да сте повече "Българи"от Българите запазващи бит и култура!
STARTER
Hero Member

« Reply #86 on: July 22, 2016, 09:17:53 AM »

Питам не за друго, а защото при използването на произведения защитени с авторско право винаги е необходимо съгласието на носителя на правото. Та има някакво стопанство из врачанско, което се занимава с размножаване и продажба на БОК, именува се "ранчо Туган", използват фигурите(рисунки) от стандарта на КК за собствено лого. Ако сметнете за основателно нека адвокатите ви му обърнат внимание.
Поздрави!
Само, като му видиш тая обява и ти става ясно, че си е наказан вече Отгоре.
Каракачанките ги дава на една цена с българските овчарки поне, пък ако има нужда и в БХК ще ги регистрира сигурно за да вървят..

"Промоция!!! Източноевропейска овчарка Хъски ДогоАржентино Курцхаар БОК " "Хъски -150 лв.
Източноевропейска овчарка - 400 лв.Дого Аржентино - 250 лв.
Курцхаар - 200 лв.,Българска овчарка - 200 лв.,Каракачанка - 200 лв.
Всички кучета са женски, чипирани са и са с регистрация във ветеринарната система на БАБХ. "
http://olx.bg/ad/promotsiya-iztochnoevropeyska-ovcharka-haski-dogoarzhentino-kurtshaar-bok-ID5suHO.html
kotrag
Newbie
*

« Reply #87 on: July 22, 2016, 09:26:34 AM »

kotrag,не съм съгласен с теб.Случая с  Андрей Номад е различен с плагиатството на ПОРОДАТА КК!

за един не е плагиатство да се копне снимката на нечиии дядо за да се пропагандира "карачанска порода" а  като се копне някаква скица е плагиатството на "ПОРОДАТА КК". квото и да значи това biggrin

един вижда сходство  на старите кучета с "признатата порода КК" друг пък вижда сходство с кучетата де не са виждали каракачанин и на снимка Smiley

народ всякакъв

Личи от самолет че си се загърнал с Българското знаме толкова много,че си забулил и очите си!
Има първа описана и признатата надлежно БЪЛГАРСКА порода КК с надлежно описан стандарт,не ви ли омръзна да сте повече "Българи"от Българите запазващи бит и култура!
този рефрен вече се изтърка
загърнат съм така е не мож ме обиди с това
а на българина запазващ културата с чуждо не българско име - "евала"
дори в стандарта ви в синонимите няма думата българско
общото ви налагане е че е само създадено на територията на България от каракачаните и хитричко се изпуска останалата част от историята  Wink
« Last Edit: July 22, 2016, 09:29:38 AM by kotrag » Logged
kotrag
Newbie
*

« Reply #88 on: July 22, 2016, 09:28:58 AM »

със здраве момчета и без лоши чувства въпрос на самосъзнание
няма повече да цапам темата
« Last Edit: July 22, 2016, 09:33:08 AM by kotrag » Logged
Zahari
Hero Member

« Reply #89 on: July 22, 2016, 09:30:38 AM »

kotrag,не съм съгласен с теб.Случая с  Андрей Номад е различен с плагиатството на ПОРОДАТА КК!

народ всякакъв

Има първа описана и признатата надлежно БЪЛГАРСКА порода КК с надлежно описан стандарт,не ви ли омръзна да сте повече "Българи"от Българите запазващи бит и к;)

Рефрена щеше да е в твоя полза ако не си беше забулил и очите!
Дунавския кон Български ли е?
« Last Edit: July 22, 2016, 09:34:30 AM by Zahari » Logged
Pages: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 18
  Print  

Jump to: