Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 11, 2025, 12:19:27 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Print  
Author Topic: БФК и БРФК -фактите!  (Read 119965 times)
0 Members and 4 Guests are viewing this topic.
Zlatin
Full Member

« Reply #90 on: March 11, 2009, 18:08:39 PM »

Май за едно нещо говорим.
Единият от нас малко по-неясно...
 Wink

За катаната ако искаш  потърси по торентите филм на Дискавъри. Не е само легенда за единиците места.
Не е само коването, има каляване, избор на камъни за точене (пак от едикоеси място), пещта каква е, и пр, и пр.
Много ми беше интересен.

Много си прав, че традиционно само са се подарявали.
Било е ОСОБЕНА чест.
DIO
Sr. Member

« Reply #91 on: March 11, 2009, 18:20:41 PM »

DIO,това не е питане,не е нужно някой да отговаря на неща които са видни за всички,
На мен смелост не ми липсва,готова съм да застана пред всеки един и да кажа на всеки един в очите това което съм написала във форума или на лс.
Та става още по интересно no
Въпросния господин защо не застана очи в очи с другия въпросен господин за мен е ясно,не е нужно да питам,отговорила съм си вече,без ничия помощ.Сигурно и той не държи на себе си като мен. lol
Ако някой си разсъждава пишейки и това ли е интрига?

Хайде да ми обясниш как става ,че изглежда не разбирам.

Като не е питане защо го пишеш?да се намираш на работа ли или някой ти каза  smile
След като нети липсва смелост се регестрирай там от където го взе това и изесни въпросите които те интересуват Wink
Че неги разбираш работите неги разбираш,защото гледаш от едната страна на монетата и от другата неискаш и да погледнеш,а човек трябва да е безпристрастен в такива спорове Wink

Ако някой си разсъждава пишейки и това ли е интрига?

Да интрига е като го прави на гърба на някой друг,който изобщо неможе да отговори в случея от целенасочените нападки
Но явно стила ти е такъв Wink
ООо забравих,или невиждам че вие само питания пишете no
Не цитирате постове от тоя форум :no:в това срещу вас да тичам няма как да ви настигна.
Работа си имам,и никой не ми казва нищо на мен.
Там от където съм взела тоя пост не виждам смисъл да се регистрирам ,не съм прочела ни една смислена дискусия там освен лиги и плюнки, а въпросите които ме интересуват май по добре да си отговарям сама,най малко ти можеш да ми отговориш.

Ти много ли ги разбираш работите,я кажи сега кои са двете страни на монетата ,за кой спор говориш.
(По добре да не ги разбирам нещата от към вашата гледна точка,за нищо на света не искам да заприличам на вас.)

Много ви боли за гърба на някой си.Неможел да се защити,нали му копираха поста защо не отговори ,виж ако се отнасяше за нещо друго щеше да го направи господина,примерно колко "мелези продала" МАКК в Щатите или как историята се променила и КК нямало пък и никога не е имало :no:Как в България порода няма никаква,какви бездарници били доцент докторчетата и сие,как другия въпросен господин Динчев чистил конюшни и т.н. и т.н. до безкрай.
Но това хич амо не е интрига ,мнеееее то ми се е привидяло.Или магарето ми изяло буквара навремето и немога да чета.
За какъв стил говориш.

Като са лиги и плюнки ти какво правиш там да ги четеш?
Изобщо неми се спори с дървени философи като теб.Явно умишлено неискаш да разбереш какво ти казвам
Проблема си е твой.С това показа че ти нямаш смелост,като нападаш някой да се изправиш срещу него.

Що се правиш на ударена,че нети е отговорено,кото Атанасов ти е пратил писмо -А ТИ НЕОТГОВАРЯШ НА ПИСМОТО Wink

Сигорно защото няма да има интрига biggrin
dandi
Hero Member

« Reply #92 on: March 11, 2009, 18:44:47 PM »

Какво правя там ли,надявам се че въпреки всичко може пък и да се види нещо смислено.
Някоя снимки на някое интересно куче например.
Гледам ви сеира тва правя  в ония форум lol
Ти какво четеш тука? Забравих-продаваш каракачанки.
На мен също не ми се спори с теб,в разбиранията си за кучета и начина по който гледаме на тях сме на светлинни години.
Кое наричаш ти смелост,да се джавкаме по форумите ли?Това ли е за теб да се изправиш срещу някой.

Бре ти да нямаш достъп до на Атанасов пощата да знаеш дали съм отговорила или не.
Жокер: Писмото на г-н е пореднато плюене по Динчев,на това как се отговаря?
DIO
Sr. Member

« Reply #93 on: March 11, 2009, 19:14:22 PM »

Какво правя там ли,надявам се че въпреки всичко може пък и да се види нещо смислено.
Някоя снимки на някое интересно куче например.
Гледам ви сеира тва правя  в ония форум lol
Ти какво четеш тука? Забравих-продаваш каракачанки.
На мен също не ми се спори с теб,в разбиранията си за кучета и начина по който гледаме на тях сме на светлинни години.
Кое наричаш ти смелост,да се джавкаме по форумите ли?Това ли е за теб да се изправиш срещу някой.

Бре ти да нямаш достъп до на Атанасов пощата да знаеш дали съм отговорила или не.
Жокер: Писмото на г-н е пореднато плюене по Динчев,на това как се отговаря?

Аз чета и пиша понякога,но ненаричам опонентите си плюнки и лиги,защото неизповядвад моите виждания no
А тези думи казани от една дама,която уважава себеси звучат твърде грозно
За каракачанките нете разбрах,но и ти явно незнаеше какво искаш да кажеш

Жокер:  Неможеш да си представиш до колко места имам достъп biggrin
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #94 on: March 11, 2009, 19:31:10 PM »

Динчев който го познава го плюе
dandi
Hero Member

« Reply #95 on: March 11, 2009, 19:53:50 PM »

Не наричам опонентите си плюнки и лиги ,а това което пишат,не чети м/у редовете.
Кой те е излъгал ,че съм дама lol
За каракачанките :lol:много добре си ме разбрала ,но пиши че не си,по добре е за теб
 И до марс да имаш достъп все тая

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #96 on: March 11, 2009, 20:06:30 PM »

Динчев който го познава го плюе

Дали?  naughty
Или май го плюят тези които са комплексирани от него. Wink

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #97 on: March 11, 2009, 20:54:44 PM »

He знам кой ще се комплексира от човек с толкова болно ЕГО
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #98 on: March 11, 2009, 21:04:52 PM »

Кой ли? Ами обикновенно някои "непокисти" притеснени от комплексираното си его с трепет на душа сочат с пръст чуждото око и търсят ли търсят сламка в него.   naughty

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
nepokis /Лайката/
Newbie
*

« Reply #99 on: March 11, 2009, 21:25:34 PM »

Атила,явно много те боли,нали ти е шеф.То затова не може да се води диалог с вас,като развалена плоча си баете едно и също.Защо ли да влиза във форума ви човек.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #100 on: March 11, 2009, 22:17:33 PM »

lol
Май не мен, а теб те боли "непокист".  naughty
В постовете ти не виждам опит за диалог. Виж да баеш едно и също те бива. Доста изтъркана плоча. Даже не знаеш вече защо я пускаш. По навик явно.   Wink

p.s. Темата е за БФК и БРФК. Показаха се документи. Явно нямаш какво да кажеш по същество.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DIO
Sr. Member

« Reply #101 on: March 12, 2009, 06:04:11 AM »

Не наричам опонентите си плюнки и лиги ,а това което пишат,не чети м/у редовете.
Кой те е излъгал ,че съм дама lol
За каракачанките :lol:много добре си ме разбрала ,но пиши че не си,по добре е за теб
 И до марс да имаш достъп все тая

Явно си доста объркана и тисе привиждат че продавам каракачанки lol
В кого ме опреличаваш?
После питай каракитан да ти каже от къде пиша за да несе бъркаш повече и може да се извиниш после че си се объркала Wink
DIO
Sr. Member

« Reply #102 on: March 12, 2009, 06:28:20 AM »

p.s. Темата е за БФК и БРФК.
Ако си останал с впечетление че защитавам БРФК се лъжеш :no:каквото и да се каже за тях ще е малко,а пък и няма да отговори никой на поставените въпроси,така че.....
petko
Hero Member

« Reply #103 on: March 12, 2009, 08:09:20 AM »

Wink

За катаната ако искаш  потърси по торентите филм на Дискавъри. Не е само легенда за единиците места.
Не е само коването, има каляване, избор на камъни за точене (пак от едикоеси място), пещта каква е, и пр, и пр.
Много ми беше интересен.

Било е ОСОБЕНА чест.
..daje neznam kvo e torent ma si mislia che niama da e na bulgarski i nishto nema da razbera ,puk i neme interesuva mnoo ,izkah da dam primer na mad maks za kak moje da se sychetae fci i aborigennoto ravujdane ,mai ne mnogo tochen no niama znachenie
v spor vleznahme nai veche zatva che katana e ot dva metala ti taka i ne kaza viarno li e ili ne ,az moje bi gresha no vse pak unikalnoto mu e imenno v tova ,nito zakaliavaneto nito ralichnata stomana spored men ne mogat da dadat takava razlika ,ne si misli che ostanalite maistori na orujeto sa niamali podobni tehniki i tainichki za kovane tochene i leene

dio
Цитат на: KaraKitan в Днес в 12:17:33

Ако си останал с впечетление че защитавам БРФК се лъжеш каквото и да се каже за тях ще е малко,а пък и няма да отговори никой на поставените въпроси,така че.....

lol imenno dragi temata e brfk i bfk .ostanal e s vpechatlenie che ne gi spomenavash daje a se opitvash da ia razvodnish ...sys neshto de niama nishto obshto ,ne e nujno da zashtitavash a da kajesh mnenie za bfk i brfk ,aman zaman nekoi stranichna temichka v podkrepa na osnovnoto ti tvurdenie ,ne dandi da duvchesh v 5 posta podred

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
DIO
Sr. Member

« Reply #104 on: March 12, 2009, 08:30:40 AM »

Wink

Много ми беше интересен.

Било е ОСОБЕНА чест.
..daje neznam kvo e torent ma si mislia che niama da e na bulgarski i nishto nema da razbera ,puk i neme interesuva mnoo ,izkah da dam primer na mad maks za kak moje da se sychetae fci i aborigennoto ravujdane ,mai ne mnogo tochen no niama znachenie
v spor vleznahme nai veche zatva che katana e ot dva metala ti taka i ne kaza viarno li e ili ne ,az moje bi gresha no vse pak unikalnoto mu e imenno v tova ,nito zakaliavaneto nito ralichnata stomana spored men ne mogat da dadat takava razlika ,ne si misli che ostanalite maistori na orujeto sa niamali podobni tehniki i tainichki za kovane tochene i leene

dio
Цитат на: KaraKitan в Днес в 12:17:33

Ако си останал с впечетление че защитавам БРФК се лъжеш каквото и да се каже за тях ще е малко,а пък и няма да отговори никой на поставените въпроси,така че.....

lol imenno dragi temata e brfk i bfk .ostanal e s vpechatlenie che ne gi spomenavash daje a se opitvash da ia razvodnish ...sys neshto de niama nishto obshto ,ne e nujno da zashtitavash a da kajesh mnenie za bfk i brfk ,aman zaman nekoi stranichna temichka v podkrepa na osnovnoto ti tvurdenie ,ne dandi da duvchesh v 5 posta podred
Петко прав си,че съм се отклонил от темата,но същия въпрос можеше да го зададеш и на Данди след като го бе постнала това тук Wink
Pages: 1 ... 5 6 [7] 8 9
  Print  

Jump to: