Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 11, 2025, 12:17:36 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9
  Print  
Author Topic: БФК и БРФК -фактите!  (Read 119962 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #30 on: January 24, 2009, 15:23:38 PM »

Наистина пак ще видим  Wink  naughty

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Mad Max
Hero Member

« Reply #31 on: February 16, 2009, 14:27:59 PM »

Лигльо, аз мога да кача документи, но ти можеш само да си проветряваш устата. Тук е разликата между нас.
Дай да видим,кой ще е Лигльото тогава lol

Това е останало недовършено.. Защо?
И още един въпрос - защо и от кого е променена датата на съдебното решение?

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #32 on: February 26, 2009, 15:48:43 PM »

biggrin
Съдебното решение е от 7 април. Вдясно е печат, подпис и дата поставени от служебно лице върху преписа от решението на Съда.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Mad Max
Hero Member

« Reply #33 on: February 26, 2009, 20:37:53 PM »

Мда. Тва го видях.. но не отговори на въпроса ми.

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #34 on: February 26, 2009, 22:01:19 PM »

В момента имам по-важни неща за довършване.  Wink
От малко чакане фактите няма да се променят.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Mad Max
Hero Member

« Reply #35 on: February 26, 2009, 22:08:21 PM »

Тъй вярно.
Чакам си аз. Проблем нема.  Wink

dandi
Hero Member

« Reply #36 on: March 03, 2009, 19:58:46 PM »

Re: Галерия - овчарските кучета на България
от cynology на 28 Фев 2009, 10:22

Има нещо, което не е трудно за обяснение, но все пак - не мога да си обясня защо хората реагират по такъв начин.

Ако кажеш на някого, че е пристрастен, че е лъжец, че е мошеник, измамник, подлец или каквото и да било, първата и общо взето единствена реакция е да скочи с контра реакция, а не да опита да се самоанализира дали наистина не е такъв и да иска да се изясни с този, който му е направил съответната квалификация.

Фактът, че когато на някого се даде подобно определение не го кара да иска да се обясни, а реагира изключително първично с контра атака, която в повечето случаи няма нищо общо с отправеното му обвинение, е достатъчен показател, че този човек се е познал.

Г-н Димитров каза, че не ми правело чест или нещо подобно заради коментара, който съм направил. Аз казах нещата така, както са. Спестих единствено имена на отделни хора, защото въпреки всичко има нещо, което се нарича „етика” и целта ми не е да създавам интриги.

Ако г-н Димитров, в качеството си на член на УС на БРФК може да отрече написаното от мен - да го направи, но мотивирано и с доказателства.

След като мина въпросният им Управителен съвет, аз поисках протокола, за да се запозная с мотивите на отказа им. Г-н Димитров може би не знае какво ми бе казано, но аз ще го направя. Отговорът бе: "Никой не може да ни задължи да дадем такъв протокол". Място за коментари Huh?

Когато преди доста време изказах критични бележки относно БОК във форума на г-н Хлебаров, неговата реакция не беше да ме попита да се мотивирам, ако не е съгласен с нещо, казано от мен, не беше реакция, в която той да ме обори с контрааргументи и факти, а просто господина ми наложи забрана да посещавам форума му.

Преди няколко дни, когато се появи новият облик на дог.бг имаше съобщение, че всички стари банове са отменени и аз съответно влязох отново с името си, както съм се регистрирал и под което винаги съм писал.

Какво се получи на практика - два или три дни след появата ми и след като въпросните правоимащи ме забелязаха, те в неистовата си злоба ме "отрязаха" тотално. И защо? С какъв мотив? Против кой мой коментар, който не съответства на политиката на форума? Няма отговор на такива "сложни" въпроси. Всичко се свежда до едно - че това съм аз и че моя милост няма място сред хора, които са се доказали като некомпетентни, комплексирани злобари и вместо да се "бием" с думи, просто "силния" клъцва другия.

Е, аз зная какви са конкретните причини там.

Зная защо лицето Ангел Нейчев, пишещ като FACE няма да позволи моето присъствие там. Човек, когото си засякъл в кражба на личния ти труд, с когото си искал да се разбереш като джентълмен, а той ти е отреагирал като последния лумпен и за да не го коментираш повече просто те "клъцва", ще си остане винаги жалко създание - с много примитивно самочувствие и липса на общоприети морално-етични качества.

Нужно ли е да коментирам и Милена Македонска, пишеща като mil_, която ми е писала на лични не един и два "възхваляващи" ме коментари до момента, в който я засякох, че изживяваща се като капацитет по поведение на кучето пише явни глупости. След което съответната дама най-напред започна да задържа коментарите на примитивите, които вечно ме "ядяха", а изтриваше моите отговори, докато се стигна до момента да ми налага забрани въобще да не се появявам във форума.

Нужно ли е да коментирам и някои други, които също са ми споделяли изключително лични и съкровени проблеми, дори и за хора, които по-късно им станаха съпрузи, а сега - без да са получили нищо лошо от мен, не могат да се примирят, че аз ще бъда в него форум.

Да, човекът е странно създание и не напразно един философ, когото изключително много ценя, казва: "И Бог си има своя грях. Това е човекът!"
dandi
Hero Member

« Reply #37 on: March 03, 2009, 20:05:11 PM »

Мноооооого интереснооо clap
“Ако кажеш на някого, че е пристрастен, че е лъжец, че е мошеник, измамник, подлец или каквото и да било, първата и общо взето единствена реакция е да скочи с контра реакция, а не да опита да се самоанализира дали наистина не е такъв и да иска да се изясни с този, който му е направил съответната квалификация."

Преди време Венелин Динчев обвини г-н Атанасов ,че е лъжец,плагият и т.н..
Защо г-н Атанасов не посмя да се срещне очи в очи с него,пред хората и да защити тезата си?
Нали се възмущава, че вместо да се защитят някои започвали да плюят no
И нали т.н Атанасов си стои зад думите smile

"Фактът, че когато на някого се даде подобно определение не го кара да иска да се обясни, а реагира изключително първично с контра атака, която в повечето случаи няма нищо общо с отправеното му обвинение, е достатъчен показател, че този човек се е познал."
Това  значи ли че г-н Атанасов се е познал,щом реагира по този начин на отправените му обвинения от Динчев.
« Last Edit: March 03, 2009, 20:09:43 PM by dandi » Logged
Mad Max
Hero Member

« Reply #38 on: March 04, 2009, 12:44:56 PM »

Сагата продължава..  lol
Требе да има и драматични моменти с лирически отклонения, кво да се прави..
Живи и здрави!

С нетърпение, г-н Атанасов, очакваме следващият 87 230 епизод,
поздрави!

KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #39 on: March 04, 2009, 19:25:11 PM »

За търпеливите и търсещите истината Wink

Преди време в тази тема стана дума че БРФК е осъдена.
Ето предоставям на вашето внимание решението на Софийски Апелативен съд от 16.05.2007г. с което Г-н Христо Тотев осъди БРФК.

Ето и кратката предистория.
В качеството си на председател на "Софийско киноложко дружество", (член на БРФК), г-н Христо Тотев подава иск в Софийски градски съд за отмяна на решенията на Общото събрание на БРФК от 28.02.2004г. като незаконни.
На 16.12.2005г. Софийски градски съд отхвърля иска на председателя на "Софийско киноложко дружество" срещу БРФК.
Неудволетворен от решението, ищеца г-н Христо Тотев подава въззивна жалба към по-висшата съдебна инстанция Софийски апелативен съд. На свое заседание Софийски апелативен съд отвърля решението на по-низшата инстанция като незаконосъобразна и отсъжда в полза на "Софийско киноложко дружество". БРФК е осъдена и решенията на Общото събрание на федерацията от 28.02.2004г. са обявени за незаконни!
Следва цялото решение на Софийски апелативен съд и мотивите за него.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #40 on: March 04, 2009, 19:26:19 PM »

Решение на Софийски апелативен съд, стр2.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #41 on: March 04, 2009, 19:27:07 PM »

Решение на Софийски апелативен съд, стр3.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #42 on: March 04, 2009, 19:27:53 PM »

Решение на Софийски апелативен съд, стр 4.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #43 on: March 04, 2009, 19:28:39 PM »

Решение на Софийски апелативен съд, стр 5.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
Mad Max
Hero Member

« Reply #44 on: March 05, 2009, 07:05:04 AM »

По-интересното е - нещо промени ли се от 16.05.2007 до настоящата дата?
Кое осмисля осъждането на БРФК?

Pages: 1 2 [3] 4 5 ... 9
  Print  

Jump to: