Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Втора национална изложба на Каракачански кучета, 31 март 2024г. гр.Пловдив.  Резултати и фотогалерия

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 11, 2025, 12:16:17 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 [2] 3 4 ... 9
  Print  
Author Topic: БФК и БРФК -фактите!  (Read 119961 times)
0 Members and 2 Guests are viewing this topic.
petko
Hero Member

« Reply #15 on: January 23, 2009, 13:55:56 PM »

ch te toku shto te informiraha be djoli,moje bi iskash dokazatelstva pak ?

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KARA
Full Member

« Reply #16 on: January 23, 2009, 14:04:08 PM »

ch te toku shto te informiraha be djoli,moje bi iskash dokazatelstva pak ?

Ето че най-после се включи и Петко -крайно време беше clap
Искам - винаги искам  доказателства ама никой не дава lol
Информацията на Каракитан не е моя информация-когато се убедя че това което ми написа е вярно тогава мога да коментирам. notworthy
« Last Edit: January 23, 2009, 14:10:04 PM by KARA » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #17 on: January 23, 2009, 14:14:01 PM »

KARA наистина ли търсиш факти?

Тук ти показвам факти и документи.
И ще продължа, но малко ме озадачава коментара ти:
Искам-винаги искам ама никой не дава
Информацията на Каракитан не е моя информация-когато се убедя че това което ми написа е вярно тогава мога да коментирам.

Как информацията която показвам и доказвам може да стане твоя информация? Много съм любопитен какво ще ми отговориш.

"All truth passes through three stages.
 First, it is ridiculed.
 Second, it is violently opposed.
 Third, it is accepted as self-evident"
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KARA
Full Member

« Reply #18 on: January 23, 2009, 14:30:25 PM »

KARA наистина ли търсиш факти?

Тук ти показвам факти и документи.
И ще продължа, но малко ме озадачава коментара ти:
Искам-винаги искам ама никой не дава
Информацията на Каракитан не е моя информация-когато се убедя че това което ми написа е вярно тогава мога да коментирам.

Как информацията която показвам и доказвам може да стане твоя информация? Много съм любопитен какво ще ми отговориш.
За документите-да  clap notworthy

Аз имах предвид за осъдените от съда.Аз такава информация нямам-затова не мога да кажа дали е вярно или не-ще коментирам когато съм наясно.
Фразата ми-Искам-винаги искам ама никой не дава
по скоро беше в шеговит тон към Петко и не се отнася само за Вас.
Не ме пришпорвайте да ви повярвам толкова бързо-има време.
Много неща трябва да ми се изяснят и дано успея.
Вашата информация е само началото а моят път да открия истината ще е доста дълъг и труден.
Вашата информация може да стане моя-само когато наистина АЗ лично се убедя че е така.Не ме разбирайте погрешно-не казвам че лъжите просто искам сама да се убедя в някои неща. Wink
« Last Edit: January 23, 2009, 14:35:31 PM by KARA » Logged
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #19 on: January 23, 2009, 14:33:41 PM »

CheGevara е прав-има съд ако имате доказателства направете го и покажете че тия хора са мошенници-тогава няма начин да не ви повярват всички.
Това ми хареса. И предизвиква мои въпроси към вас.
- Съда осъди Николай Атанасов за лъжите му по адрес на Венелин Динчев. Ето ви един осъден мошенник. Защо продължавате да вярвате на измислиците му?
- Христо Тотев осъди БРФК. Защо продължавате да им вярвате?

Вярвам само на себе си и на това което съм видяла лично.
Относно думите ви кой кого е осъдил-в момента няма да коментирам-нямам такава информация.
Не съм скептична-може би по-правилното е недоверчива и знаете ли защо-търся факти а не думи.
Желая ви успех в доказване на истината.
lol Интересно заявление. Сигурен съм, че не вярвате само на това което сте видяла лично. Веднага мога да ви го докажа. Не сте видяла как Аспарух е основал държава на българите край Дунава, но вярвате че е така. Не сте видяла че Васил Левски е бил обесен край София, но вярвате че е така. Не сте присъствала лично и когато са купувани аборигенните кучета предци на вашите от Доспатско, но вярвате, че това се е случило и че именно тези кучета са сред предците на тези в лични ви двор.

Относно осъдените, може да поискате информация и факти. Пък едва после коментирайте това което сте видяла с очите си. Защото ако се върнем в началото на темата -имаше остри ваши коментари в друг форум основани единствено на казани думи от някого си. Надявам се постепенно това да се промени. Wink

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
petko
Hero Member

« Reply #20 on: January 23, 2009, 14:38:52 PM »

kara znaeshli li ,az osporvam neshtata v koito naistina iskam da poviarvam,i ot strani ostava iliuzia che gi opliuwam,no shte imash li smelosta da poviarwash sled tova ili shte produljish da neviarvash?

za gospodin Atanasov se razviavashe edno samopriznanie che e lugal podpisano ot nego daje go imam na lichnata prateno ot hora koito me misliat za intrigant ,no ne bih ti go dal .toi shte kaje che e bil prinuden da go podpishe moje i taka da e obache uwajawasht sebe si chovek ne bi go naprawil ako ne e suglasen,kakwoto i da mu strywa ...

USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
KARA
Full Member

« Reply #21 on: January 23, 2009, 14:50:47 PM »

Защото ако се върнем в началото на темата -имаше остри ваши коментари в друг форум основани единствено на казани думи от някого си. Надявам се постепенно това да се промени.
---------------------------------------------------
Получило се е така защото нямах време да копирам цитата който съм прочела. smile
Вие сте опасна личност Каракитане-трудно е да вляза във вашия стил.Бързо ме упреквате и репликирате-защо не го правите и с вашите хора -по този начин. Wink lol
Историята е написана-тя се учи и се основава на факти и документи .
KARA
Full Member

« Reply #22 on: January 23, 2009, 14:56:55 PM »

kara znaeshli li ,az osporvam neshtata v koito naistina iskam da poviarvam,i ot strani ostava iliuzia che gi opliuwam,no shte imash li smelosta da poviarwash sled tova ili shte produljish da neviarvash?

za gospodin Atanasov se razviavashe edno samopriznanie che e lugal podpisano ot nego daje go imam na lichnata prateno ot hora koito me misliat za intrigant ,no ne bih ti go dal .toi shte kaje che e bil prinuden da go podpishe moje i taka da e obache uwajawasht sebe si chovek ne bi go naprawil ako ne e suglasen,kakwoto i da mu strywa ...

За кой ли път вече споменавам че не познавам г-н Атанасов.
Не отговарям за неговите действия.
Не знам дали е вярно или не-това за което говориш.
Отговарям за мои действия и постъпки.
Имам се за уважаващ себе си човек и държа на достойнството си.
На думи не вярвам-на факти- за които лично съм се убедила че са достоверни. smile
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #23 on: January 23, 2009, 14:58:23 PM »

smile
Да, историята се учи и почива на реални факти. А тук ще продължим да ги показваме.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
KARA
Full Member

« Reply #24 on: January 23, 2009, 15:04:11 PM »

smile
Да, историята се учи и почива на реални факти. А тук ще продължим да ги показваме.
smile
« Last Edit: January 29, 2009, 14:55:45 PM by KARA » Logged
CheGevara
Jr. Member
**

« Reply #25 on: January 23, 2009, 15:50:05 PM »

CheGevara е прав-има съд ако имате доказателства направете го и покажете че тия хора са мошенници-тогава няма начин да не ви повярват всички.
- Съда осъди Николай Атанасов за лъжите му по адрес на Венелин Динчев. Ето ви един осъден мошенник. Защо продължавате да вярвате на измислиците му?
Чакай сега бре Каракитане.. Че  някои е осъдил конкрента личност, това си е часно- правни взаимотношения. Затова си прав, че по този начин се показва кой лъже, но хората, които не са запознати с тези спорове, кажи какво да мислим  confused Ние виждаме , че БРФК котролира нещата а пък, че БФК е била истинската не го знаем  confused Затова отправих въпроса, но ти май го възприе, като някакъв намек. Нищо подобно  Wink
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #26 on: January 23, 2009, 16:18:34 PM »

smile не съм възприел въпроса ти като намек. радвам се че разсъждаваш трезво по темата. Просто ретроспектирах, че ако хората не си затваряха очите за нередностите нещата щяха да се решат преди години. Като подкрепа на горното поставям един цитат от великолепната книга  на А.Екзюпери "Малкият принц".  smile
И наистина върху планетата на малкия принц, както върху всички планети, имаше полезни треви и вредни треви. Следователно полезни семена от полезните треви и вредни семена от вредните треви. Но семената са невидими. Те спят скрити в земята, докато на някое от тях хрумне да се събуди. Тогаз то се протяга и изпърво несмело пуска към слънцето едно очарователно кротко стръкче. Ако то е стръкче от репичка или розов храст, може да се остави да расте, както си ще. Но ако е вредно растение, още щом проличи, че е вредно, трябва да се изскубне. Ала върху планетата на малкия принц имаше страшни семена… семената на баобабите. Почвата на планетата бе поразена от тях. И ако човек премного закъснее да се занимае със стръкчето, никога не ще може да се отърве от баобаба. Той задръства цялата планета. Той я продупчва с корените си. И ако планетата е много малка, а баобабите — многобройни, те я пръсват.

— Това е въпрос на дисциплина. — каза ми по-късно малкият принц. — Когато се стъкмиш сутрин, трябва да направиш същото и с планетата. Човек трябва редовно да се принуждава да изскубва баобабите, щом ги разпознае измежду розовите храсти, с които много си приличат когато са още млади. Това е твърде досадна, но и твърде лесна работа.

И един ден той ме посъветва да се помъча и да направя една хубава рисунка, за да втълпя това в главите на децата от моята планета.

— Ако някой ден те тръгнат да пътешествуват — каза ми той, — това ще им бъде полезно. По някой път няма вреда, ако отложиш работата си за по-късно. Но щом е за баобаби — това винаги е катастрофа. Знаех една планета, дето живееше един мързеливец. Той не беше обърнал внимание на три храста…

И според указанията на малкия принц аз нарисувах тая планета. Аз не обичам твърде да чета нравоучения. Но за опасността от баобабите толкова малко се знае, а за оня, който би се залутал на някой астероид, рисковете са толкова значителни, че един-единствен път нарушавам моята въздържаност. Аз казвам: „Деца, бъдете нащрек с баобабите!“ И много се трудих да направя тая рисунка, защото исках да предупредя моите приятели за опасността, която не подозират и край която също като мене минават съвсем близко. Урокът, който им дадох, си заслужава труда. Вие може би ще ме запитате: защо в тая книга няма други такива грандиозни рисунки като рисунката на баобабите? Отговорът е много прост: опитах се да направя, но не успях. А когато рисувах баобабите, бях вдъхновяван от чувството за нещо неотложно.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DIO
Sr. Member

« Reply #27 on: January 24, 2009, 11:36:15 AM »

KARA не знам защо сте така скептична. Действа се по въпроса. Можеше да стана и доста по-рано, ако другите хора които знаят истината, но изчакват настрани някой да извади горещите кестени. Или пък си затварят очите. Има и такива, които демонстрират, че не ги еня кой какви мушенгии прави на върха, стига те да могат да си въртят тяхната в тяхното си кьошенце -изложбички, медалчета, обяви, продажби... За съжаление това е част от народопсихологията на нашего брата. Примери в историята ни има предостатъчно.

Недей филосоства,ами изкарай и качи съдебните решения,че дати повярват хората ;)и аз мога да кажа,че съм осъдил министър Цветанов  ;)някой дали ще ми повярва no
KaraKitan
Administrator
Hero Member

« Reply #28 on: January 24, 2009, 15:12:55 PM »

Лигльо, аз мога да кача документи, но ти можеш само да си проветряваш устата. Тук е разликата между нас.

First, it is ridiculed.
                         Arthur Schopenhauer
                                     /1788-1860/
DIO
Sr. Member

« Reply #29 on: January 24, 2009, 15:16:57 PM »

Лигльо, аз мога да кача документи, но ти можеш само да си проветряваш устата. Тук е разликата между нас.
Дай да видим,кой ще е Лигльото тогава lol
Pages: 1 [2] 3 4 ... 9
  Print  

Jump to: