petko
|
 |
« Reply #105 on: March 12, 2009, 08:40:37 AM » |
|
w pet posta li  ...da rechen che v zashtita na bfk ,na dinchev haide deto puk e opliuvan ot gnAtanasov ,deto puk dandi pokazva kolko mu e stoinosta ,da rechen ,znam li ne sum go puskal az pp da sprem a?
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #106 on: March 12, 2009, 11:21:43 AM » |
|
Kара, отдавна не си писала тук. Какво ще споделиш по темата на база на изложените документи?
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
KARA
|
 |
« Reply #107 on: March 12, 2009, 12:46:26 PM » |
|
Kара, отдавна не си писала тук. Какво ще споделиш по темата на база на изложените документи?
Да не би да Ви липсвам  Когато фактите говорят-и боговете мълчат. Има факти-дано да има и решение на въпросите. Не мислете че всички от БОК са против КК. А на Данди-искам да кажа че ДИО е мъж и не е нито Кара нито Джоли. За мен г-н Седефчев е по важно да има порода-да има хубави кучета а от коя и от къде-не е толкова важно.  Поздрави 
|
|
|
|
|
|
|
KaraKitan
|
 |
« Reply #108 on: March 12, 2009, 12:59:46 PM » |
|
Омълчана си от известно време. Само четеш.  п.п. При фактите и "боговете" мълчат. При клюка простосмъртните тренират словоблудие. 
|
|
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident" Arthur Schopenhauer /1788-1860/
|
|
|
DIO
|
 |
« Reply #109 on: March 12, 2009, 13:08:38 PM » |
|
Да не би да Ви липсвам  Когато фактите говорят-и боговете мълчат. Има факти-дано да има и решение на въпросите. Не мислете че всички от БОК са против КК. А на Данди-искам да кажа че ДИО е мъж и не е нито Кара нито Джоли. За мен г-н Седефчев е по важно да има порода-да има хубави кучета а от коя и от къде-не е толкова важно.  Поздрави  :smile:Ти данего познаваш случайно ДИО,че знаеш че е мъж 
|
|
|
|
|
|
|
KARA
|
 |
« Reply #110 on: March 12, 2009, 13:15:53 PM » |
|
Омълчана си от известно време. Само четеш.  п.п. При фактите и "боговете" мълчат. При клюка простосмъртните тренират словоблудие.  Чета-не мисля че това е лошо.  Човек се учи докато е жив. На Вас винаги съм Ви отговаряла. Мразя клюки и интриги-не са в моя стил. Вземам отношение само по въпроси за които съм сигурна че знам и мога да коментирам.  .
|
|
|
|
|
|
|
KARA
|
 |
« Reply #111 on: March 12, 2009, 13:16:38 PM » |
|
Да не би да Ви липсвам  Когато фактите говорят-и боговете мълчат. Има факти-дано да има и решение на въпросите. Не мислете че всички от БОК са против КК. А на Данди-искам да кажа че ДИО е мъж и не е нито Кара нито Джоли. За мен г-н Седефчев е по важно да има порода-да има хубави кучета а от коя и от къде-не е толкова важно.  Поздрави  :smile:Ти данего познаваш случайно ДИО,че знаеш че е мъж  Истински мъж 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #112 on: March 12, 2009, 13:18:05 PM » |
|
Чета-не мисля че това е лошо.  Човек се учи докато е жив. На Вас винаги съм Ви отговаряла. Мразя клюки и интриги-не са в моя стил. Вземам отношение само по въпроси за които съм сигурна че знам и мога да коментирам.  . И все пак - трябва да си готова да коментираш въпросите, които те интересуват.. За да те интересуват, трябва да имаш позиция. Сещаш ли се? Останалото са интриги, клюки и слухарства.. ПОМИЯ!
|
|
|
|
|
|
|
KARA
|
 |
« Reply #113 on: March 12, 2009, 13:27:52 PM » |
|
Чета-не мисля че това е лошо.  Човек се учи докато е жив. На Вас винаги съм Ви отговаряла. Мразя клюки и интриги-не са в моя стил. Вземам отношение само по въпроси за които съм сигурна че знам и мога да коментирам.  . И все пак - трябва да си готова да коментираш въпросите, които те интересуват.. За да те интересуват, трябва да имаш позиция. Сещаш ли се? Останалото са интриги, клюки и слухарства.. ПОМИЯ! Здравей МАД  Ти беше една от многото тук които не ми повярваха когато ме питахте-а аз ви отговарях.  Така не става диалог. Гостите винаги се съобразяват с домакина-как ще ги посрещне 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #114 on: March 12, 2009, 13:28:52 PM » |
|
Дрън дрън.. Айде подмий се. 
|
|
|
|
|
|
|
KARA
|
 |
« Reply #115 on: March 12, 2009, 13:32:47 PM » |
|
Дрън дрън.. Айде подмий се.  Много лошо Мад  А искаш прошка 
|
|
|
|
|
|
|
petko
|
 |
« Reply #116 on: March 12, 2009, 13:34:12 PM » |
|
Здравей МАД  Ти беше една от многото тук които не ми повярваха когато ме питахте-а аз ви отговарях.  Така не става диалог. Гостите винаги се съобразяват с домакина-как ще ги посрещне  sega she kajesh che imalo i cenzura i te estrah da se izkajesh?
|
|
|
|
USTATA MI OTDAVA VSEKIMU DULJIMOTO
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #117 on: March 12, 2009, 13:36:36 PM » |
|
Дрън дрън.. Айде подмий се.  Много лошо Мад  А искаш прошка  Оффф..
|
|
|
|
|
|
|
KARA
|
 |
« Reply #118 on: March 12, 2009, 13:41:00 PM » |
|
Дрън дрън.. Айде подмий се.  Много лошо Мад  А искаш прошка  Оффф.. Има хора които никога няма да се променят-дори и да искат  Жалко е че аз ти повярвах че си искренна  Всичко добро 
|
|
|
|
|
|
|
Mad Max
|
 |
« Reply #119 on: March 12, 2009, 13:43:45 PM » |
|