Форум КАРАКАЧАНСКО КУЧЕ
News: Желаете да станете член на МАКК?  Вижте тук!

*
Welcome, Guest. Please login or register. April 19, 2025, 16:04:46 PM

Login with username, password and session length

Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 41
  Print  
Author Topic: Стари дъФчащи бонбонки - тема за изтъркани въпроси  (Read 337263 times)
0 Members and 5 Guests are viewing this topic.
петко
Hero Member

« Reply #450 on: December 04, 2012, 20:21:30 PM »

Петко не си гледам от мойта камбанария.просто казвам каква беше ,а каква стана .предпо4итам да нямаме призната порода ама да се върнат старите ку4ета.

някои ми говореше за дамазлъка на дядо му ..какво общо има тои със кинологията аиде ,виж ,ако внучето на вместо чобанин се е писал кучкар може и да има отражение и ако "нашите"кучета са всъщност тези де сме си отглеждали за изожби и пръцкане пак да

напротив точно щото са различни би трябвало да се запазят ,при шара гледам ама баш черните белите жълтите и с цвят като нашия ,че даже и шарени пускаше гуголовски имат наи аборигенен  вид
goce_07
Hero Member

« Reply #451 on: December 04, 2012, 20:27:13 PM »

clap
Ariman
Hero Member

« Reply #452 on: December 04, 2012, 20:37:27 PM »

това са хубави КК или БОК(НА КОЙ КАКТО МУ ХАРЕСВА)

Всички шарени кучета, които показахте goce_07 са торняк! И нямат нищо общо с българските, защо ги представяте като такива? Какво целите ?

Страхът прави вълка да изглежда по - голям...
петко
Hero Member

« Reply #453 on: December 04, 2012, 20:45:29 PM »

тои не крие ,че са ....просто ми "връща " за мнението ми за техните
goce_07
Hero Member

« Reply #454 on: December 04, 2012, 20:56:20 PM »

не връщам просто показвам,защото нямам нищо ли4но към тебе  :biggrin:просто исках да покажа ,4е на общоприетата съвременна  визия за нашта порода ,отговаря и една друга порода ,4е и стандартите са близки.а пък ти Аримане ,ако не се беще поровил по нета щеше ли да знаеш ,4е са торняци.сигурен съм 4е много от разглеждащите форума си казаха ,4е това са едни наистина хубави ов4арски ку4ета(то си е и така),поне допреди да се поровят в нета и преди Ариман да го каже.
петко
Hero Member

« Reply #455 on: December 04, 2012, 21:05:10 PM »

аз па даже не разбрах че и намек правиш ,че не са торняци ,камо ли да ги помисля за каракачанки ,понеже първо ми написа колко еднакъв е стандарта си помислих ,че после ми и доказваш със снимки
Ariman
Hero Member

« Reply #456 on: December 04, 2012, 21:19:45 PM »

не връщам просто показвам,защото нямам нищо ли4но към тебе  biggrinпросто исках да покажа ,4е на общоприетата съвременна  визия за нашта порода ,отговаря и една друга порода ,4е и стандартите са близки.а пък ти Аримане ,ако не се беще поровил по нета щеше ли да знаеш ,4е са торняци.сигурен съм 4е много от разглеждащите форума си казаха ,4е това са едни наистина хубави ов4арски ку4ета(то си е и така),поне допреди да се поровят в нета и преди Ариман да го каже.

Първо Вие не ме познавате и няма как да знаете какво знам и от къде го знам, нали така goce_07? Второ явно мислите доста наивно, ако наистина смятате, че ние тука хал - хабер си нямаме от кучета и щом ни покажат нещо шарено ръкопляскаме.
На Вас по какво Ви приличат, по - точно тези, кучета конкретно на каракачански? Струва ми се да не сте особено подготвен по темата "сродни породи", ако греша оборете ме!
« Last Edit: December 04, 2012, 21:20:50 PM by Ariman » Logged

goce_07
Hero Member

« Reply #457 on: December 04, 2012, 21:22:27 PM »

ти може и да не си помислил ,ама съм сигурен ,4е други си помислиха 4е са карака4анци.просто исках да покажа ,колко тъпо е било да се хвърлят вси4ки усилия за да се ,,отли4и,, нашата порода от вси4ки други ,па макар и по цвят .и накрая се надянахме на един голям ......!    айде ,4ао до утре.
петко
Hero Member

« Reply #458 on: December 04, 2012, 21:24:22 PM »

Чакаи малко гоце доколкото знам макаджииския стандарт допуска други цветове от тези за които аз казвам,нали правиш разлика
goce_07
Hero Member

« Reply #459 on: December 04, 2012, 21:44:46 PM »

мисля 4е ти не си особено подготвен на темата сродни породи.ако искаш питай Петьо Графа дали сум подготвен-нали си любител на КО и по-то4но на АКО.помня 4е в един разговор с него преди няколко години примерно се у4уди ,4е съм 4ел да ре4ем ,,Собаки гори Казбеги,,и то доста преди това .сигурен сум 4е ти тогава не си и 4увал за короткошерстние АКО , за 4рела,4хубо,дзукна за Топуш-унищожителя на вълци,за Рижия Хода и т.н. сега когато се полу4и информация в България и породата стана модерна ти взе да я гледаш и разбираш,да ре4ем от 2 г и 6мес.аз а и други от хората тук имаме едно голямо предимство пред теб ние сме израсли с една аборигенна порода -в слу4ая БОК-КК-още от деца и това много ни помага повярвай ми и при другите породи.имам много добри приятели в Г.Дел4ев ,които имат най-добрите кангали в България така 4е и там съм добре запознат .така 4е ти си последният 4овек ,който може да ми говори за други породи.просто ти нямаш първи4ния усет за аборигена(независимо от коя порода)-в момента ти още се у4иш и може би ще го постигнеш ,но си още по средата.така 4е спри с високомерния тон г-н АКО.
Ariman
Hero Member

« Reply #460 on: December 04, 2012, 21:55:05 PM »

Ако последният Ви пост се отнася до мен, то имам само един въпрос към Вас - познавате ли ме, goce_07?
« Last Edit: December 04, 2012, 21:56:03 PM by Ariman » Logged

goce_07
Hero Member

« Reply #461 on: December 04, 2012, 22:04:02 PM »

АЗ имам същия въпрос към вас ?зна4и вие можете с лека ръка да кажете ,4е някой нещо не разбира без да го познавате,а като го кажат за вас се засягате.можехте примерно с друг тон и изрази да кажете какво мислите за снимките и защо , а не да се вкарвате в някави филми 4е аз нещо целя против МАКК с тези снимки.просто ку4етата си прили4ат и това е факт.
goce_07
Hero Member

« Reply #462 on: December 04, 2012, 22:08:07 PM »

или може би се ужасихте  от това ,4е не използвах у4тивата форма ,,Вие,, в поста си ?ако е така извинявайте !
Ariman
Hero Member

« Reply #463 on: December 04, 2012, 22:24:30 PM »

Ахааа, каква излезе тя всъщност - не ме познавате, а вече имате мнение за мен, разбира се невярно,разбрах вече че е подтикнато от това, че сте останали засегнат от мой думи - но афектиран, не е справедливо да говорите глупости за мен по този начин!Ако обичате, не си позволявайте този лукс и занапред!
Всичко, което изтъкнахте за себе си в по - предишният пост, за сродните нам породи е чудесно, ако е вярно, но лошото в случая знаете ли кое е за Вас - не използвате знанието, което казвате че имате, градивно. Не демонстрирате знание и развитие във форумното общуване, наблюдавам и  разделям на два периода участието Ви - или не участвате в дискусии, или храните(предимно Седефчеви) като всички дребни, неоценени по един или друг начин хора през годините, имащи сами себе си, все още за някакъв фактор - как оставяйки, такова впечатление у четящия Ви, по - точно да забележи, че сте запознат?
За учтивата форма,какво да Ви кажа - първо, че е до възпитание, второ - че има протокол за начина на общуване.
Ако още има нещо неясно, моля обръщайте се към мен на лични, така и така стана боза в темата.
« Last Edit: December 04, 2012, 22:26:04 PM by Ariman » Logged

goce_07
Hero Member

« Reply #464 on: December 04, 2012, 22:42:41 PM »

Струва ми се да не сте особено подготвен по темата "сродни породи", ако греша оборете ме! това е то4ната извадка от вашия пост и то преди аз да кажа нещо за вашето знание или незнание .и това изобщо не е по протокола ,а е непредизвикана нападка към мен от ваша страна.и напротив използвам това което знам по-най градивния на4ин-като казвам истината и не се кланям на никого.това 4е някои хора не могат да ме разберат си е техен проблем.най-ве4е не ме разбират тези ,които са позволили други хора да им формират мнението за нашето ов4арско ку4е,а не самите те да си са го изградили(говоря за хора и от двата лагера).и никога не съм искал някой дА МЕ ОЦЕНЯВА ,ама никога.достатъ4но съм убеден правотата си и затова данък ,,обществено мнение ,, не плащам.
Pages: 1 ... 29 30 [31] 32 33 ... 41
  Print  

Jump to: